Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 6-6-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 6-6-2018
<p>Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας (ανάδρομος)

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δημιουργούν δυσκολίες σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα, ανεξάρτητα από τον τομέα που συνθέτει τη μέρα σας. Βέβαια, η βασικότερη δυσκολία εντοπίζεται στις σχέσεις και τις επαφές σας με τους άλλους ανθρώπους. Προσπαθήστε να μη δίνετε σημασία σε τυχόν εντάσεις που τείνουν να χαλάσουν την ημέρα σας. Η υπομονή και η υποχωρητικότητα είναι για σήμερα οι καλύτεροι σύμβουλοι. 

Ήλιος σύνοδος Ερμής

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή σας προτρέπει να γίνεται ιδιαίτερα ομιλητικοί και κοινωνικοί. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες όταν βλέπετε τους ανθρώπους γύρω σας να γίνονται πιο παθητικοί, όμως χρειάζεται προσοχή, διότι σε περίπτωση που χάσετε τον έλεγχο και φανείτε αλαζονικοί, γιατί είναι πιθανό να δώσετε τροφή για σχόλια.

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας

Υποτονική διάθεση και σωματική κούραση χαρακτηρίζουν αυτήν την όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Ως επί το πλείστον, τα αίτια θα είναι ψυχολογικά και λιγότερο σωματικά, καθώς το συναισθηματικό κομμάτι θα δεσπόζει σε αυτό το τετράγωνο, εξαντλώντας σας σημαντικά. Από την άλλη, είναι σημαντικό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές συναλλαγές που πραγματοποιείτε, είτε γιατί είναι αυξημένος ο κίνδυνος για επιπόλαια λάθη, είτε γιατί καιροφυλακτούν απάτες.

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας

Προβληματική η επικοινωνία σήμερα, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα δεν ευνοεί την απρόσκοπτη συνεννόηση, κυρίως ανάμεσα σε εσάς και στους οικείους σας. Έξω από το χώρο του σπιτιού, και πιο συγκεκριμένα στον οικονομικό τομέα, καλό θα ήταν να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, καθώς είναι πολύ πιθανό να συμβούν λάθη ή ακόμα και εξαπατήσεις.

Σελήνη εξάγωνο Κρόνος (ανάδρομος) (3:34)

Με βάση τη λογική σας, οργανώνετε τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της καριέρας αλλά και του σπιτιού. Αυτή η όψη ευνοεί την αναζήτηση και εύρεση λύσεων σχετικά με ό,τι σας απασχολεί στους τομείς αυτούς. Ακούστε τη γνώμη των φίλων σας, χωρίς, ωστόσο, να νιώσετε υποχρεωμένοι να κάνετε ό,τι σας προτείνουν.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 4:45 έως τις 17:30

Οι επικοινωνίες και οι συναλλαγές σας σήμερα οφείλουν να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η αντίληψη όλων επηρεάζεται, με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπής σε λάθη και παρανοήσεις. Αύριο, σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ καλύτερη μέρα για δράση.

Σελήνη τρίγωνο Δίας (ανάδρομος) (18:37)

Η όψη αυτή δημιουργεί ένα ιδιαίτερα στοργικό κλίμα στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού και σας γεννάται η ανάγκη να κάνετε πράγματα και να προσφέρετε ό,τι μπορείτε για τους ανθρώπους σας. Αξιοποιήστε τις ζεστές αυτές στιγμές, με προσοχή στη λεπτομέρεια της επικοινωνίας.

Σελήνη τετράγωνο Ήλιος (20:30)

Ένα γενικό κλίμα δυσφορίας μπορεί να παρατηρηθεί, ιδιαίτερα όσον αφορά σε σύντροφο ή συνεργάτη, από μικροτριβές της καθημερινότητας. Προσέξτε ώστε να μη δοθεί έκταση χωρίς να υπάρχει λόγος, μιας και η όποια δυσαρέσκειά σας θα πυροδοτείται από ελάσσονος σημασίας ζητήματα.

Σελήνη σύνοδος Ποσειδώνας (21:25)

Χρειάζεται προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές που πρόκειται να πραγματοποιήσετε βραδινές ώρες, όσο δηλαδή διαρκεί η επίδραση αυτής της όψης. Μην ξοδεύετε αλόγιστα και μην είστε εύπιστοι, καθώς δεν έχουν όλοι τη δική σας καλή προαίρεση.

Σελήνη τετράγωνο Ερμής (22:33)

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τη Σελήνη, μπορεί να φέρει προστριβές στο στενό σας περιβάλλον, δηλαδή φίλους, οικογένεια, είτε σύντροφο ακόμα και τους συνεργάτες σας. Τα αίτια θα είναι οικονομικά. Αποφύγετε την επίλυση σήμερα, δε θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

   Ιδιαίτερη προσοχή οι: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στη 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.

  Επίσης, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η Πανσέληνος, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό τομέα. Ο τρόπος ή τα πεδία όπου θα γίνει αυτό,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Οι πλανητικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για να ασχοληθείτε με τους τομείς που σας ενδιαφέρουν,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 24-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 24-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 24-4-2018

Πρόθεση να ασχοληθείτε με όλα θα υπάρχει σήμερα, καθώς οι καλές όψεις της Σελήνης δίνουν λίγο απο τη θετικότητα τους σε όλους τους τομείς...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Παρ' όλο που οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι ευνοϊκές, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στα

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Καλή μέρα σήμερα επηρεασμένη απο τις κύριες όψεις. Όποιος κι αν είναι ο τομέας που σας απασχολεί, οι σημερινές πλανητικές θέσεις βοηθούν