Ο Ερμής στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει

Ο Ερμής στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει
<p align="center">Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, η καθημερινότητα γίνεται πιο νωθρή, ενώ οι επαφές και οι επικοινωνίες πιο εσωστρεφείς και συναισθηματικές. Πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το διάστημα παίζει η οικογένεια, καθώς η μέρα χτίζεται με άξονα τις ανάγκες του σπιτιού. Από τις 12 έως και τις 29 Ιουνίου, όπου και θα παραμείνει, όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινό επίπεδο προσεγγίζονται με βάση το συναίσθημα και όχι τη λογική. Πώς όμως θα επηρεάσει τα ζώδια; (να θυμάστε να διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας) 

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο εκδηλώνετε την ανάγκη συσπείρωσης και ανασυγκρότησης της οικογένειας και του σπιτιού σας. Έτσι, ακόμα και τα εργασιακά θέματα που σας απασχολούν τα επιλύετε στο οικιακό σας περιβάλλον, προκειμένου να έχετε τον έλεγχο τόσο των επαγγελματικών σας, όσο και των οικογενειακών σας ζητημάτων. Είναι μία περίοδος κατά την οποία επιλέγετε να ολοκληρώσετε εργασίες ρουτίνας που είχατε παραμελήσει στο παρελθόν, ενώ κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητά σας παίζουν οι υποχρεώσεις που αφορούν στην εστία σας. Επίσης, δεν αποκλείεται να αυξηθεί σημαντικά και η κινητικότητα και η κοινωνικότητα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα περισσότερο από ποτέ σας εκδηλώνεται η ανάγκη να κάνετε πιο πρακτική την καθημερινότητά σας, κυρίως όμως μέσω αγορών που πρόκειται να τη διευκολύνουν. Φυσικά, δε θα ήταν δυνατό να κάνετε κάτι τέτοιο απρογραμμάτιστα και αυθαίρετα, έτσι διανύετε μία περίοδο που οργανώνετε τις ανάγκες σας και λειτουργείτε βάσει έρευνας αγοράς, προκειμένου να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ταυτόχρονα διακατέχεστε από μία αισιοδοξία που σχετίζεται με την ευκολία που διεκπεραιώνετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, γεγονός που προκύπτει από την αυξημένη κοινωνικότητά σας. Επίσης, κάνετε γνωριμίες, οι οποίες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο λειτουργούν ευνοϊκά σε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν σε καθημερινό επίπεδο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ερμή στον οίκο των οικονομικών σας, δημιουργεί έντονη κινητικότητα σε αυτόν τον τομέα, προτρέποντάς σας να ασχοληθείτε με οικονομικές συναλλαγές που αφορούν κυρίως σε ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Έτσι, αναζητάτε πρακτικότερες λύσεις προκειμένου να διευθετήσετε θέματα που προέκυψαν το περασμένο διάστημα, αλλά δε δύνασθε να επιλύσετε. Ο τρόπος με τον οποίον διαχειρίζεστε τις οικονομικές σας υποθέσεις αυτό το διάστημα φέρνει στην επιφάνεια την ικανότητά σας να δημιουργείτε ευκαιρίες και κέρδος όταν δεν υπάρχουν. Χρειάζεται, όμως, προσοχή, διότι δεν αποκλείεται να μην αρκεστείτε σε αυτά που σας έρχονται και είναι γνωστό τοις πάσι πως όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, γεγονός που σας κάνει πιο κοινωνικούς, ενώ οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις σας αυξάνονται σε σημαντικό βαθμό. Παρ' όλα αυτά, τις καθημερινές συναλλαγές τις αντιμετωπίζετε με παθητικότητα, ενώ είστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται τώρα. Αυτό το διάστημα κάνετε πολλές μετακινήσεις, ίσως και κάποιες από αυτές να αφορούν σε ταξίδια αστραπή, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για ξεκούραση. Το σημαντικότερο όλων, όμως, αυτήν την περίοδο είναι πως είτε σας αποκαλύπτονται, είτε ανακαλύπτετε μόνοι σας σημαντικά μυστικά, τα οποία λειτούργησαν σε βάρος σας το περασμένο διάστημα. 

ΛΕΩΝ

Η διέλευση του Ερμή από το 12ο οίκο σας σας δημιουργεί μία τάση προς την απομόνωση, γεγονός που σας παροτρύνει να ανασυγκροτήσετε τις σκέψεις σας και να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας. Δεν αποκλείεται να γίνετε αρκετά μυστικοπαθείς καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, κάνοντας όλες σας τις δραστηριότητες -και κυρίως αυτές που αφορούν στον οικονομικό τομέα- τηρώντας σιγήν ιχθύος. Ωστόσο, οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές, καθώς ελλοχεύουν σοβαρά λάθη. Ο Ερμής στο δωδέκατο οίκο σας φέρνει κακόβουλα σχόλια, τα οποία σε λίγο καιρό ο ίδιος πλανήτης θα αποκαλύψει με τη διέλευση από το δικό σας ζώδιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καταστάσεις που σας παρουσιάζονται με τον Ερμή στον Καρκίνο σας κάνουν ιδιαίτερα διερευνητικούς στους χειρισμούς σας και σας οπλίζουν με την τόσο πολύτιμη εγκράτεια, την οποία είχατε λίγο ξεχάσει το προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον, η αλληλεγγύη που επιδεικνύετε στον εργασιακό χώρο στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε, σας κάνει ιδιαίτερα συμπαθείς και σε αντάλλαγμα εισπράττετε κι εσείς την εύνοια των συναδέλφων σας, με αποτέλεσμα να γίνεται τώρα ένας στόχος σχετικός με τις επαγγελματικές σας αξιώσεις ευκολότερα προσβάσιμος. Επιπρόσθετα, είναι ένα καλό διάστημα να συναντήσετε φίλους με τους οποίους μπορεί να είχατε χαθεί ή/και να διασκεδάσετε βγαίνοντας έξω.  

ΖΥΓΟΣ

Προβληματισμός επικρατεί στα οικονομικά σας σχετικά με καταστάσεις που μπορεί να είναι ασαφείς και για το λόγο αυτό να παραμένουν, για την ώρα τουλάχιστον, δυσερμήνευτες. Ακόμα θα μπορούσαν να σας προβληματίζουν και μυστικά που σας δημιουργούν ανασφάλειες. Ο Ερμής στον Καρκίνος πολλές από αυτές τις καταστάσεις θα αποσαφηνιστούν ή/και θα έρθουν στην επιφάνεια, κάτι που μόνο ως θετικό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η γνώση είναι, όντως, δύναμη και η συγκεκριμένη διέλευση σάς δίνει τη δυνατότητα να βρεθείτε μπροστά από τις εξελίξεις και να προλάβετε, αν όχι να “θεραπεύσετε”, ό, τι μπορεί με τον τρόπο του να σας έβλαπτε χωρίς να το ξέρετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο αυξάνει κατακόρυφα τις επαφές σας με φιλικά σας πρόσωπα και φέρνει αρκετές οικονομικές συναλλαγές με αυτά. Ωστόσο, ο οικονομικός τομέας φαίνεται ότι δεσπόζει αυτές τις ημέρες, καθώς θα κληθείτε, και θα το κάνετε, να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες, ανεξάρτητες από το φιλικό σας περιβάλλον. Αξιοποιήστε αυτές τις συμφωνίες για να αναβαθμίσετε ή/και να βελτιώσετε τις συνθήκες εντός της επιχείρησης στην οποία δραστηριοποιείστε και μην ξεχνάτε ότι είναι μια εξαιρετική περίοδος για να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι, είτε αυτό σχετίζεται με την εργασία σας, είτε θέλετε να γίνει για λόγους αναψυχής. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση αυτή, που πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σας, έρχεται να δοκιμάσει την ποιότητα και την ποσότητα των επικοινωνιών σας αλλά και να “παίξει” με το μυαλό σας, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που είχατε προσεκτικά κλείσει σε ένα κουτάκι και τα είχατε αφήσει εκεί ως “περασμένα-ξεχασμένα”. Ωστόσο, εσείς όχι μόνο θυμάστε αλλά μπαίνετε και σε μία διαδικασία να τα “ξαναζείτε”, κάτι που καμία χρησιμότητα δεν έχει και σίγουρα δε σας εξελίσσει. Πολύ πιθανό να σας αποκαλυφθεί ένα επαγγελματικό μυστικό το οποίο ενώ αρχικά μπορεί να σας σοκάρει, στη συνέχεια -και προς μεγάλη σας ανακούφιση- θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο. Κρατήστε την αντίληψή σας ανοιχτή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους αυξάνονται ιδιαίτερα με την επίδραση του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, στον οίκο των συνεργασιών σας, κάτι που σας κουράζει και σίγουρα δε σας ωθεί να ολοκληρώνετε με λαχτάρα, όπως συνηθίζετε, όλα αυτά που πρέπει να γίνουν. Ενδέχεται, ακριβώς λόγω αυτού του κλίματος “αγγαρείας”, οι συνεργασίες σας να μην είναι -ή τουλάχιστον να μην τις νιώθετε- ένα ασφαλές και δημιουργικό τόπο, κάτι που για την εργασιομανή σας φύση είναι το λιγότερο αποδιοργανωτικό. Παρ' όλα αυτά είναι μια καλή περίοδος για επαγγελματική κοινωνικότητα, η οποία θα λειτουργήσει απόλυτα ευνοϊκά για εσάς.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις είναι τώρα περισσότερες από ποτέ και τις αναλαμβάνετε με μεγάλη ευχαρίστηση, αλλά τους προσδίδετε μια κάπως υπερβολική διάσταση σε σχέση με τα πραγματικά τους μεγέθη. Παρ' όλα αυτά, η εφευρετική σας φύση δίνει και πάλι τη λύση, με μια μικρή βοήθεια από κάποια ανέλπιστα χρήματα που σας είχαν καθυστερήσει, είτε δανεικά-είτε χρωστούμενα από την εργασία σας, τα οποία “πέφτουν” στα χέρια σας σαν μάννα εξ ουρανού. Η αλήθεια είναι πως λαχταράτε να βγείτε λίγο έξω και να αλλάξετε παραστάσεις, αλλά για την ώρα οι υποχρεώσεις σας είναι τόσες που δε σας το επιτρέπουν. Υπομονή. 

ΙΧΘΥΕΣ 

Δεν αποκλείεται η διέλευση του Ερμή από τον Καρκίνο να φέρει ευχάριστες και στοργικές στιγμές με κοντινούς σας ανθρώπους, είτε είναι ο/η σύντροφός σας, είτε η οικογένειά σας. Μοιράζεστε τις σκέψεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας, ενώ δεν αποκλείεται να εισπράξετε και βοήθεια από εκεί ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Θα παρατηρήσετε ότι η πνευματική σας ευελιξία θα λειτουργήσει ευεργετικά στο να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Από την άλλη, την προσοχή σας φαίνεται να επικεντρώνει η ερωτική σας ζωή, καθώς και απολαύσεις, διασκεδάσεις, έξοδοι, ταξίδια. Αξίζετε κι εσείς ένα διάλειμμα, δε νομίζετε;

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο Ερμής στον Λέοντα και πως μας επηρεάζει !!

Ο Ερμής στον Λέοντα και πως μας επηρεάζει !!

Ο Ερμής στον Λέοντα και πως μας επηρεάζει !!

Στις 29 Ιουνίου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στις 27...

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και πως μας επηρεαζει !

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και πως μας επηρεαζει !

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και πως μας επηρεαζει !

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως, ανάλογα πάντα με...

Αφροδίτη στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει !

Αφροδίτη στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει !

Αφροδίτη στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει !

Στις 20 Μαΐου, η Αφροδίτη αποχωρεί από τον εξωστρεφή και κοινωνικό Δίδυμο και εισέρχεται στον εσωστρεφή και συναισθηματικό Καρκίνο, όπου

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, αλλά και των συνδέσεων με υπερβατικά πεδία, περνάει στο...

3-1-2014 Ερμης σε Αντιθεση με τον Δια!

3-1-2014 Ερμης σε Αντιθεση με τον Δια!

3-1-2014 Ερμης σε Αντιθεση με τον Δια!

Τι θα συμβεί την τρίτη μέρα μας στο νέο έτος; Κάποιες ανάδρομες πορείες δεν είναι τόσο άσχημες, στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι και...

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο ερμής ξεκινά ανάδρομη κίνηση στον Καρκίνο, μάθετε πως θα επηράσει όλα τα ζώδια...