Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-6-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Δεν σας χρειάζεται αυτή την εποχή, κάτι άλλο εκτός από την καλή σχέση που έχετε και τα οικονομικά σας που ευτυχώς πάνε από το καλό στο καλύτερο. Φροντίστε μόνο για τον προορισμό των διακοπών σας

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Πιθανόν να έχουν γίνει κάποιοι καυγάδες μέσα σε οικογένειες ή χώρους εργασίας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα προσεγγιστείτε και θα γίνουν ώριμες συζητήσεις για να ξεπεραστεί η κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Δεν θα αφήσετε περιθώρια σε κανέναν, για να σας καθυστερήσει από εργασίες και σπουδές. Αυτό το Καλοκαίρι, θέλετε να το αφιερώσετε σε εσάς, τους αγαπημένους σας, και τα έργα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Όσο και να κοιτάτε, όσο και να γνέφετε στο άτομο που σας έχει τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον, αν δεν του μιλήσετε δεν υπάρξει κάποια σχετική πρόοδος. Αποφασίστε και πράξτε άμεσα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Οι μέρες μέχρι και τις αρχές του Ιουλίου, θα σας φορτώσουν με πολλές και ποικίλες υποχρεώσεις – ευθύνες, που θα πρέπει να τις αποπερατώσετε καθώς οι διακοπές σας πλησιάζουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Εσείς που έχετε ενταχθεί σε μια νέα εργασία, ιδανικό θα ήταν για την καλή σας εικόνα, να μην μιλάτε και τόσο πολύ για το παρελθόν σας, αλλά και την τωρινή σας αισθηματική κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Δεν έχετε πάρει καμία τελική ακόμη απόφαση, πάνω στα αιτούμενα του ανθρώπου σας, και μάλλον αυτό τον έχει φορτίσει αρνητικά. Τουλάχιστον εξηγήστε του την θέση και τις άμεσες σας δράσεις. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Το ότι η εποχή σας, βρίσκει μόνους και ισορροπημένους, ίσως να είναι και ότι καλύτερο θα μπορούσατε να κάνετε, για να ασχοληθείτε αυτήν την εποχή με τα εργασιακά σας, που έχουν γίνει άκρως απαιτητικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Μην προσπαθείτε με έμμεσο και υπόγειο τρόπο, να δείτε τι κάνει ο πρώην σας, με την παρούσα ερωτική του σχέση. Ήδη το έχει καταλάβει, και μάλλον του έχετε πολλαπλασιάσει τον προσωπικό του εγωισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Ξεχάστε τα παλιά! Το Καλοκαίρι είναι εδώ, τα άστρα έχουν συμμαχήσει για την δική σας την πορεία, και το μόνο που θα πρέπει να υπάρχει στο μυαλό σας, είναι οι δικοί σας άνθρωποι και η καλή σας η καθημερινότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Ο έρωτας σας έχει παρουσιαστεί, αλλά ακόμη δεν τον έχετε αναγνωρίσει. Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν επαφές – επικοινωνίες, και σίγουρα θα μείνετε έκπληκτοι. Απολαύστε το.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Υπάρχουν πολλά και σοβαρά θέματα, μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα, που θα πρέπει άμεσα να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και να τα λήξετε, το συντομότερο δυνατόν.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...