Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-6-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Αισθάνεστε ότι το ταίρι σας, αυτόν τον καιρό και λόγω των επαγγελματικών αναγκών του, σας παραγκωνίζει. Μιλήστε του και θα καταφέρετε να στρώσετε και πάλι το καλό κλίμα μεταξύ σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Μην κολλάει το  μυαλό σας μόνο στα παλιά. Αν συνεχίσετε έτσι αναμένοντας κάποια είδηση από τα παλιά, ίσως και να χάσετε στο τώρα τις συναισθηματικές ευκαιρίες, που σας πλησιάζουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Σε μια κοινωνική εκδήλωση που έχετε καλεστεί, θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία- φιλία που ίσως μέσα από το πέρας του χρόνου να γίνει ένας έρωτας, μια αγάπη δυνατή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Έχετε κάνει μια πρώτη κουβέντα με το ταίρι  σας για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν αν τελικά επιθυμείτε και οι δύο μεριές, μέσα στους επόμενους μήνες, να κάνετε κάτι περισσότερο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Δεν είστε ακόμη και σε όλα έτοιμοι, για να μπείτε σε σχέσεις σοβαρές και εσείς από την δική σας μεριά, να δώσετε ότι χρειάζεται. Μάλλον η εποχή, σας εμπνέει περισσότερο για εργασία και δημιουργία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Αυτά που περιμένετε από τον άνθρωπο σας, ακόμη ούτε καν στον ορίζοντα  δεν φαίνονται. Μάλλον θα πρέπει να το συζητήσετε και να δείτε τι θα κάνετε και με ποιον τρόπο. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Το ότι έχετε κάποια σχέση δεν σημαίνει ότι και αυτή, απαραίτητα πρέπει να προχωρήσει και σε κάτι πιο  σοβαρό. Τουλάχιστον αυτό να το ξεκαθαρίσετε από τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Με αυτά τα ερωτικά παιχνίδια που συνέχεια καταπιάνεστε, μάλλον δεν μπορείτε να δέσετε την ζωή σας, με κάποιον άνθρωπο και μόνιμα.  Δείτε τι τελικά εσείς θέλετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Πολλά λόγια και υποσχέσεις, έχετε μαζέψει από διάφορους που είναι γύρω σας,  και αποζητούν την αποκλειστικότητα της καρδιάς σας. Από το επόμενο διάστημα, θα δείτε και ποιοι είναι από όλους αυτούς, οι σοβαροί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Η μέρα έχει πολλές εκπλήξεις για εσάς και τα οικονομικά σας δεδομένα. Από όλα αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν, τα περισσότερα θα αρχίσουν να σας αποδίδουν χρήμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Έχετε φτιάξει το πρόγραμμα των διακοπών σας, και μάλλον τώρα θα πρέπει να το εναρμονίσετε με αυτό που έχει φτιάξει ο άνθρωπος σας. Όπως και να είναι τα πράματα, μια χαρά θα περάσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Είστε στο στόχαστρο κάποιου ανώτερου, μέσα από τον χώρο της εργασίας σας. Η αυστηρότητα που βλέπετε πιθανόν και να κρύβει κάτι, που ούτε καν να μπορείτε αυτήν την στιγμή να φανταστείτε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...