Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 21-6-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 21-6-2018
<p>Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης μπορεί να νιώσετε μοναξιά, ακόμα και ότι οι δικοί σας άνθρωποι σας έχουν παραμελήσει, κυρίως η οικογένεια και οι συνεργάτες σας. Έρχεται στην επιφάνεια άγχος το οποίο προκαλείται από την προσωπική σας αίσθηση ότι καταπιέζεστε. Προσέξτε να μην εκδηλώσετε αυτά τα στιγμιαία συναισθήματα δύστροπα και απότομα. 

Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας (σε στάση)

Ενισχύεται η αίσθηση αλληλεγγύης στον επαγγελματικό τομέα και ταυτόχρονα μεγεθύνεται η ανάγκη σας να προσφέρετε στους άλλους. Ωστόσο, όσο όμορφη κι αν είναι η διάθεσή σας αυτή, δεν ευνοεί τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Απολαύστε αυτό που συμβαίνει, χωρίς να επιβαρυνθείτε σήμερα με βαριές υποχρεώσεις. 

Αφροδίτη αντίθεση Άρης

Η όψη αυτή επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό τομέα και όσους ακόμα τομείς επηρεάζονται από αυτόν. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι θα προκύψουν συγκρούσεις για οικονομικούς λόγους σε όλους τους τομείς της ζωής σας, είτε ότι μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα σπάταλοι για αρκετούς και διαφορετικούς λόγους. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να ισχύσουν και τα δύο. 

Σελήνη εξάγωνο Αφροδίτη (05:31)

Το δυσάρεστο κλίμα των προηγούμενων ωρών υποχωρεί σημαντικά και στη θέση του έρχεται μια πιο ευχάριστη και ανέμελη διάθεση. Ασυνείδητα, μπορεί να οργανώνετε στο μυαλό σας πράγματα που αφορούν σε οικονομικά ζητήματα του σπιτιού. 

Σελήνη τρίγωνο Άρης (06:38)

Με αποφασιστικότητα ξεκινάτε την υλοποίηση όλων όσων σχεδιάζατε τις προηγούμενες ώρες, ενώ η τα επίπεδα της ενέργειάς σας είναι ιδιαίτερα υψηλά, με αποτέλεσμα να μπορείτε να διεκπεραιώνετε ακούραστα πολλά και διαφορετικά πράγματα και ακόμα και αν συναντήσετε εμπόδια, είστε ασταμάτητοι. 

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 07:45 έως τις 21:15

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παρατηρήσετε ότι προοδευτικά η επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους γίνεται πιο δύσκολη, κυρίως λόγω του ότι ο καθένας θα έχει μια έντονα υποκειμενική ματιά σήμερα. 

Σελήνη τετράγωνο Ερμής (22:29)

Οι επαφές γίνονται πιο δύσκολες κι ίσως πιο προβληματικές, αφού κυριαρχούνται από το συναίσθημα και όχι από τη λογική και τη νηφαλιότητα που αυτή φέρει. Αν αναζητάτε λύσεις για διάφορες καταστάσεις που σας απασχολούν, είναι σημαντικό να τις αφήσετε για κάποια άλλη στιγμή.   

Οι ευνοημένοι είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στη 16η μοίρα αυτών των ζωδίων. 

Προσοχή: τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 8η με 9η μοίρα αυτών των ζωδίων.

 

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού η εύνοια του τριγώνου Ερμή-Ποσειδώνα και η επιρροή της αντίθεσης Αφροδίτης-Άρη εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Με πρακτικότητα και λογική διευθετείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας.

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η Πανσέληνος, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό τομέα. Ο τρόπος ή τα πεδία όπου θα γίνει αυτό,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Οι πλανητικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για να ασχοληθείτε με τους τομείς που σας ενδιαφέρουν,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Παρ' όλο που οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι ευνοϊκές, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στα

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Καλή μέρα σήμερα επηρεασμένη απο τις κύριες όψεις. Όποιος κι αν είναι ο τομέας που σας απασχολεί, οι σημερινές πλανητικές θέσεις βοηθούν