Ο Ήλιος στον Καρκίνο και πως μας επηρεαζει !

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και πως μας επηρεαζει !
<p align="center">Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως, ανάλογα πάντα με τον τομέα που επηρεάζει στον καθένα ξεχωριστά, οι πράξεις και οι σκέψεις καθοδηγούνται από το συναίσθημα. Κατεβάζουμε πάλι τους τόνους στην καθημερινότητα και τις προσωπικές μας υποθέσεις, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουμε τα πάντα γύρω μας με μεγαλύτερη ευαισθησία απ' ό,τι το περασμένο διάστημα. Πάμε να δούμε, όμως, με ποιον τρόπο θα χρωματίσει ο Ήλιος στον Καρκίνο το μήνα που ακολουθεί για κάθε ζώδιο ξεχωριστά (μην ξεχνάτε να διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο). 

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον τέταρτο οίκο σας σας δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και με όλα όσα την αφορούν. Νιώθετε πως το περασμένο διάστημα και εξαιτίας της έντονης κοινωνικής σας ζωής, παραμελήσατε τόσο τους οικείους σας, όσο και τις υποθέσεις που απασχολούν την οικογένεια και το σπίτι γενικότερα. Έτσι, τώρα αναλαμβάνετε να γίνετε πιο ενεργά μέλη μέσα σε αυτήν, βελτιώνοντας το κλίμα, τις μεταξύ σας σχέσεις και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και τους προσωπικούς σας χώρους. Είναι πιθανό να επιλέξετε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σας παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αναπληρώνοντας το χαμένο χρόνο.  

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα περισσότερο από ποτέ νιώθετε εντονότερη την ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνικότητα, πέρα από το οικιακό ή/και επαγγελματικό περιβάλλον. Παράλληλα, ωστόσο δεν σημαίνει ότι δίνετε λιγότερη σημασία σε αυτούς τους δύο τομείς, απλώς φροντίζετε να τα συνδυάζετε όλα αυξάνοντας τις επιλογές και τις επαφές σας. Μάλιστα, σε σημαντικές υποθέσεις που σας προκύπτουν κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού, είναι πιθανό να καταφύγετε στην οικογένειά σας αρκετές φορές, προκειμένου να τους συμβουλευτείτε ή απλώς να πάρετε δύναμη από εκείνους. Σε κάθε περίπτωση, η καθημερινότητά σας αλλάζει ρυθμούς, όμως εσείς αρνείστε να αλλάξετε μεθόδους αντιμετώπισης αυτών, ακολουθώντας πάντα την πιο ασφαλή και γνώριμη για εσάς στρατηγική. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στον οίκο των οικονομικών σας αυξάνει την επιθυμία σας για χρήμα, όμως βελτιώνει και την ικανότητά σας για διεύρυνση αυτού του τομέα. Κάπως έτσι, στο μήνα που ακολουθεί θα δείτε πως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τα οικονομικά σας θα ανθίζουν, ακόμα κι αν υπάρξουν δυσκολίες, εσείς με κάποιο σχεδόν μαγικό τρόπο, έχετε τις λύσεις που σας βγάζουν από τη δύσκολη αυτή θέση. Ωστόσο, ενδέχεται να δαπανήσετε και χρήμα, προκειμένου να διευκολύνετε και να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής τόσο τη δική σας, όσο και των οικείων σας.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σας βάση σε διαδικασία να αναζητήσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και σας εξοπλίζει με τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε, προκειμένου να διεκδικήσετε όλα όσα σας ανήκουν και να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Είναι ένα διάστημα, κατά το οποίο γίνεστε αποδέκτες υλικών και συναισθηματικών ικανοποιήσεων, δεδομένου ότι οι άνθρωποι στο περιβάλλον σας και ανεξάρτητα από τον τομέα που ανήκουν, φροντίζουν να σας υπενθυμίζουν το πόσο σημαντικοί είστε για εκείνους. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε αυτήν την περίοδο είναι η συμπεριφορά σας, καθώς δεν αποκλείεται να εκφράσετε άθελά σας αλαζονεία. 

ΛΕΩΝ

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας να διελαύνει από το δωδέκατο οίκο σας, η τάση για απομόνωση γίνεται τώρα ισχυρότερη, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μη βιαστείτε να φέρετε την καταστροφή. Η αλήθεια είναι πως όσο και να δραματοποιείτε την κατάσταση, μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε από αυτήν τη διαδικασία. Ανασυγκροτείτε τις σκέψεις και τις δυνάμεις σας και ξεθολώνετε την κρίση σας που είναι πολύ πιθανό να χώλαινε, εξαιτίας της συναισθηματικής σας εμπλοκής στις καταστάσεις που βιώνατε το περασμένο διάστημα, προετοιμάζοντας το έδαφος για την αποφασιστική σας παρέμβαση, όταν θα είστε καλά πληροφορημένοι, σχετικά με τα ζητήματα που σας απασχολούν.    

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία περίοδος για εσάς, κατά την οποία ξεκαθαρίζετε νεφελώδεις καταστάσεις, κυρίως στο φιλικό και τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο, οι οποίες σας γέμιζαν αμφιβολίες το περασμένο διάστημα. Έρχονται στην επιφάνεια αλήθειες που αναζητούσατε καιρό τώρα, με αποτέλεσμα σιγά-σιγά να απαλλάσσεστε από τα άγχη που σας προκαλούσε αυτή η ανασφάλεια, διαχωρίζοντας τις κοινωνικές επαφές σας σε αξιόπιστες και αναξιόπιστες. Όσο και να σας τρομάζει αυτή η διαδικασία, είναι απαραίτητη, ενώ τα αποτελέσματά της θα φέρουν ξανά μία αύρα αισιοδοξίας στη ζωή σας, δίνοντάς σας θάρρος και δύναμη για τη συνέχεια και απαλλάσσοντάς σας από τοξικές σχέσεις.  

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον οίκο της καριέρας σας ζωντανεύει και πάλι το ενδιαφέρον σας ή ακόμα και τη δίψα σας για αναγνώριση στον επαγγελματικό χώρο. Κατά τη διάρκεια του μήνα που ακολουθεί, επιλέγετε να δώσετε όλη σας την προσοχή στην εργασία σας, με στόχο την υλοποίηση των σχεδίων σας. Έτσι και με την αρωγή φιλικά προσκείμενων προσώπων προς εσάς από το χώρο της εργασίας, αναρριχάστε στην κλίμακα της σταδιοδρομίας και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία. Είναι ώρα οι κόποι σας να αποδώσουν καρπούς και με την υψηλή τέχνη της διπλωματίας και χάρη στην αδιαμφισβήτητη εργατικότητά σας, επιτυγχάνετε τους στόχους σας ή τουλάχιστον ένα μέρος αυτών. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, εισέρχεστε σε μία περίοδο κατά την οποία αφοσιώνεστε στη βελτίωση της κοινωνικής και της επαγγελματικής σας εικόνας. Έτσι, επιτρέπετε στους ανθρώπους γύρω σας να έρθουν πιο κοντά σας και να σας γνωρίσουν καλύτερα, ξεδιπλώνοντας εντέχνως τις ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες προσωπικότητές σας, κάτι που θα έχει ως  αποτέλεσμα να γίνετε πολύ δημοφιλείς στον εργασιακό σας χώρο. Η αύξηση της δημοτικότητάς σας θα οδηγήσει σε σημαντική βελτίωση του στάτους σας, ενώ -προς μεγάλη σας ευχαρίστηση και ικανοποίηση- οι προϊστάμενοί σας σας παρέχουν την αμέριστη στήριξή τους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινά μια περίοδος ενδοσκόπησης για εσάς, φίλοι Τοξότες, κατά την οποία προσπαθείτε να διαχωρήσετε τους σωστούς από τους λάθος χειρισμούς που μέχρι τώρα κάνατε, όσον αφορά στα οικονομικά σας. Παρ' όλα αυτά, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο μπορεί να δεχτείτε σημαντικές οικονομικές ενισχύσεις, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές σας. Θα πρέπει να αποφύγουν να αναμιχθούν σε ζητήματα που αφορούν σε τρίτους καθώς μπορεί να εμπλακείτε σε καταστάσεις από τις οποίες θα είναι δύσκολο να ξεφύγετε, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους γύρω σας. Ίσως επανέλθει στην επιφάνεια κάποιο κληρονομικό ζήτημα το οποίο σας είχε απασχολήσει ξανά πριν περίπου ένα χρόνο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον έβδομο οίκο σας, μπαίνετε σε μία διαδικασία ξεσκαρταρίσματος σε συνεργασίες αλλά και ευρύτερες κοινωνικές σχέσεις, χωρίς να αποκλείονται από τις τελευταίες και τα αισθηματικά σας. Επιλέγετε είτε να συγχωρήσετε ανθρώπους που μπορεί με τις λάθος συμπεριφορές τους να σας πλήγωσαν, είτε να διαγράψετε οριστικά άλλους οι οποίοι πέρασαν τις “κόκκινες γραμμές” σας. Παρ' όλα αυτά, και μετά από αυτό το ξεκαθάρισμα το οποίο θα αναγνωρίσετε αμέσως ότι ήταν αναγκαίο, θα παρατηρήσετε πως δημιουργείται ένα ευχάριστο κλίμα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας, ενώ είναι μια εξαιρετική περίοδος για νέες γνωριμίες και συνεργασίες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον οίκο της εργασίας σας έρχεται μια περίοδος που αυξάνεται ο φόρτος στον τομέα αυτόν, αλλά το κάνετε αγόγγυστα και με ευχαρίστηση μάλιστα, καθώς βρίσκετε βοήθεια από αρκετούς ανθρώπους. Κάτι τέτοιο, ενισχύει την αποσυμφόρηση της πίεσης στον εργασιακό σας χώρο, καθώς οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις μοιράζονται και εσείς μπορείτε -για λίγο- να χαλαρώσετε. Παρ' όλα αυτά, ο ανταγωνισμός παραμένει και συνεχίζει να σας πιέζει να φέρετε το καλύτερό σας “παιχνίδι” στο τραπέζι. Μην ανησυχείτε, όμως, οι ανώτεροί σας αναγνωρίζουν την αξία σας και είναι πολύτιμοι σύμμαχοί σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Αναζητάτε την επιβεβαίωση και την ανάκτηση της αυτοπεποίθησής σας μέσω του επαγγελματικού τομέα, στον οποίο αυτές τις ημέρες δίνετε το 100% του εαυτού σας. Η έντονη δραστηριοποίησή σας γίνεται με γνώμονα την αύξηση του κύρους και τη βελτίωση του στάτους σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Παρ' όλα αυτά, ο μήνας που ακολουθεί, φέρνει τον Ήλιο στον πέμπτο οίκο σας, με αποτέλεσμα εσείς να δοκιμάσετε την απόλυτη απόλαυση της ζωής, μέσα από νέες εικόνες, γεύσεις, διασκεδάσεις, εμπειρίες, εξόδους και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να σας αποζημιώσει για την προσπάθεια που καταβάλλατε όλο αυτό το διάστημα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο Ερμής στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει

Ο Ερμής στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει

Ο Ερμής στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, η καθημερινότητα γίνεται πιο νωθρή, ενώ οι επαφές και οι επικοινωνίες πιο εσωστρεφείς και...

Αφροδίτη στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει !

Αφροδίτη στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει !

Αφροδίτη στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει !

Στις 20 Μαΐου, η Αφροδίτη αποχωρεί από τον εξωστρεφή και κοινωνικό Δίδυμο και εισέρχεται στον εσωστρεφή και συναισθηματικό Καρκίνο, όπου

Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός

Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός

Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός

Για τις επόμενες τριάντα ημέρες ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 7ο Οίκο του γήινου πεδίου, περνώντας στο ζώδιο του Ζυγού και στον χώρο των...

Ήλιος στον Καρκίνο

Ήλιος στον Καρκίνο

Ήλιος στον Καρκίνο

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει ως τις 22 Ιουλίου, έχουμε δηλαδή το θερινό Ηλιοστάσιο και έτσι λοιπόν...

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Από τις 22 Ιουνίου, αμέσως μετά το θερινό Ηλιοστάσιο, ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, όπου και παραμένει έως τις 21 Ιουλίου. Το διάστημα...

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο ζωοδότης Ήλιος κάνει μεγαλοπρεπή είσοδο στον Καρκίνο, κηρύσσοντας επισήμως την έναρξη του καλοκαιριού. Το γενικό κλίμα σε καμία...