Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 25/6 εως 1/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 25/6 εως 1/7/2018
<p> 

ΚΡΙΟΣ: Είστε αποφασισμένοι να αναστατώσετε θετικά το πρόσωπο που συνδέεστε, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας. Όσο περισσότερο λοιπόν προσπαθείτε να “καλωσορίσετε” τη νέα σας διάθεση, θα διαπιστώσετε πως αυτό είναι το πρέπον.  Αυτό βέβαια θα είναι πολύ πιο εύκολο, αν ξεκινήσει κάποια στιγμή το απόγευμα της Τρίτης. Μέσα από τα μέσα της εβδομάδας, η φλογερή και ανεξάρτητη πλευρά σας κάνει τη ζωή και την αγάπη πολύ συναρπαστική. Κατά τις 28/6, με την πανσέληνο στα παρορμητικά, επιβάλλεται να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς μιας διαφωνίας, ώστε να αποφύγετε τυχούσες παρεξηγήσεις.

Τα ελεύθερα άτομα βρίσκονται σε μια διαδικασία εξερεύνησης και εξακρίβωσης, ενώ οι σχέσεις, φέρνουν κάτι “πικάντικο” στο εκάστοτε “μπέρδεμα”. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή, θα είστε ενθουσιασμένοι από την εργασία ή τη φήμη σας, αφήνοντας πίσω μια πιθανότητα ευτυχισμένης εξέλιξης με ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε. Καλό είναι να είστε υπεύθυνοι, αλλά μην ξεχνάτε κι αυτούς που σας ενδιαφέρουν ή ενδιαφέρονται για σας.   Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ερωτική ατζέντα σας βρίσκεται σε “οίστρο” , οπότε έχετε αρκετές επιλογές για ένα καλό weekend. 

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε εξαιρετικά παθιασμένοι και πολύ ευαίσθητοι τις πρώτες μέρες  της εβδομάδας. Επικρατεί ένα “εκρηκτικό” δέσιμο, που σας “προειδοποιεί” ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε! Μεταφέρετε αυτή την ένταση εκτός για αρκετό διάστημα, λειτουργώντας με περισσότερο χιούμορ και κέφι. Από την Τρίτη έως την Πέμπτη, η αγάπη σας προκαλεί ένα διαφορετικό από ότι συνήθως συναίσθημα, τείνοντας να χειρίζεστε την κατάσταση, με μια τάση φιλοσοφίας.  Χρησιμοποιήστε την “απόσταση” που σας επιβάλλει ο Κρόνος, για να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε κάποια ιδανικά. Προς το τέλος της εβδομάδας, ο ρομαντισμός χτυπάει “κόκκινο”. Είναι ευκαιρία να πλησιάσετε τον “δεσμό” σας. 

Τα ρομαντικά κι ερωτικά σχέδια πάνε ομαλά, για τους αδέσμευτους. Κάποιος φέρνει μια νέα προοπτική στο τραπέζι που είναι μάλλον διαφωτιστική και αρκετά ενδιαφέρουσα.  Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα μπορούσατε να εμπνευστείτε για κάτι πολύ όμορφο, ακόμη κι έξω από τον “πολιτισμό”. Είστε άτομα που αγαπάτε την φύση και μπορείτε να κάνετε πολύ καλή παρέα με πρόσωπα ίδιου ενδιαφέροντος. Μια εκδρομή στην “άγρια” πλευρά της φύσης, θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που θα σας εντυπωσιάσουν και που θα μπορέσετε να βρείτε πολλά κοινά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σκηνικό αποκαλύψεων παρουσιάζεται αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να ξεκινάει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Στην προσπάθεια να λυθούν μερικές απορίες σχετικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μπαίνετε σε ένα τριπάκι γεμάτο εκπλήξεις, που δεν είναι σίγουρο πως θα είναι καλές. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για εσάς. Ψάχνοντας λοιπόν το πρόσωπο που συνδέεστε για κάποιες απαντήσεις, θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Με την “συνδρομή” της πανσελήνου και την συμμετοχή του Κρόνου, ακόμη και σε διαφορετική ομάδα ζωδίων από το δικό σας, μπορεί η κατάσταση να οδηγηθεί στα απροχώρητα.

Για τους ελεύθερους του ζωδίου, τα πράγματα μπορούν σίγουρα να μεταφερθούν σε ένα άλλο επίπεδο μεταξύ  Τρίτης και  Πέμπτης. Η ουσία μιας γνωριμίας ή ενός απλού ενδιαφέροντος, μπορεί να φτάσει πολύ βαθιά, προκειμένου να ανακαλυφθούν σημαντικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο, που θα σας κάνουν καλή εντύπωση. Σας εφιστώ την προσοχή πως οποιαδήποτε εμπλοκή άλλων σε μια αισθηματική υπόθεση σας, θα φέρει τα πάνω-κάτω. Πρακτικά, αυτές οι μέρες δεν είναι και τόσο της “προόδου” γι αυτό το λόγο καλείστε να γίνετε πιο προσεκτικοί στο ποιόν εμπιστεύεστε για τα προσωπικά σας. Το Σαββατοκύριακο όμως, μπορεί να φέρει καλύτερες ευκαιρίες, αν τις προηγούμενες μέρες είχατε λειτουργήσει έξυπνα.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να δεσμευτείτε για έναν σκοπό με τον σύντροφο σας,  στις αρχές της εβδομάδας. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνετε αυτά που θέλετε, χωρίς να βιαστείτε και χωρίς να έρθετε σε δύσκολη θέση. Προς τη Τετάρτη, κάποια κοινή υποχρέωση με το ταίρι σας, θα είναι ιδιαίτερα προβληματική. Μια έντονη τάση απομόνωσης και από τους δυο, καθώς και μια ψυχοσωματική κούραση, δεν θα επιτρέψουν να κινηθείτε με ευκολία. Στην περίπτωση αυτή, καλύτερα να επιλέξετε να μην παρευρεθείτε με κόσμο, γιατί ίσως τελικά να απογοητευτείτε. Άρα, είναι σοφότερη επιλογή η αποστασιοποίηση, από την κοινωνική ζωή.

Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι, πρέπει να είστε ενεργοί και να ωθήσετε τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάνε. Η συνειδητοποίηση της συναισθηματικής κατάστασης των άλλων και η ικανότητα εξισορρόπησης των διαφόρων συναισθηματικών απαιτήσεων, είναι η διαφορετικότητα που θα φανεί  από  Πέμπτη μέχρι Σάββατο. Μετά την επιρροή του Κρόνου, το μυαλό φαίνεται πιο “compact” και προβληματισμένο. Τα θέματα αγάπης, μπορεί να πάνε καλύτερα τώρα. Αρκετοί θα νοιώσετε την σκέψη σας να “διασταυρώνεται” με την σκέψη κάποιου προσώπου, κάτω από ερωτική επιθυμία. 

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να μοιραστείτε με το πρόσωπο που συνδέεστε  καλά συναισθήματα, κυρίως  τη Δευτέρα. Συνήθως θεωρούμε πως τα συναισθήματα έχουν όρια, υπάρχουν όμως πολλά περισσότερα από ό, τι συναντά το μάτι, και μπορείτε να αποκαλύψετε και να ανακαλύψετε γλυκύτητα και ζεστασιά. Από την Τρίτη έως την Πέμπτη, ο ρομαντισμός φτάνει στην ανώτερη κλίμακα και θα είστε σε θέση να απολαύσετε με το ταίρι σας, όμορφες ζεστές στιγμές. Εκμεταλλευτείτε την βοηθητική μέρα και νιώστε τον έρωτα.

Οι ελεύθεροι θα έχουν απότομες εξελίξεις με κάποια νέα γνωριμία, που φέρνουν ένα είδος αποκαλύψεων ή εξομολογήσεων. Ίσως αυτή η γνωριμία να μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι καλό στην πορεία. Όμως φίλοι μου, μην περιμένετε πως στα μέσα της εβδομάδας θα παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία για έξοδο και ψυχαγωγία. Η παρουσία του Κρόνου με συμμετοχή στην πανσέληνο, κάνει τα πράγματα πιο “μαγκωμένα” και χωρίς μεγάλο κέφι. Αντίθετα δεν προσφέρεται σαν ημέρα για κοινωνικότητα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτός ο ρομαντικός στόχος που έχετε κατά νου στην αρχή της εβδομάδας θα μπορούσε να είναι ένα θέμα, μη ρεαλιστικό. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, ούτε η αγάπη γεννιέται σε μια νύχτα. Ακόμη κι αν βρίσκεστε σε σχέση σοβαρή και κάνετε προσπάθεια να επαναφέρετε την ζεστασιά της αρχής της σχέσης, τα πράγματα θα είναι μάλλον δύσκολα. Βλέπετε, η πανσέληνος με την συμμετοχή του Κρόνου, αναφέρεται στα ερωτικά σας ζητήματα, οδηγώντας σε μοναξιά και απομόνωση. Αυτή η κατάσταση, ίσως σας κάνει λίγο απότομους και να πείτε πράγματα που δεν πρέπει και με τρόπο ακατάλληλο.

Το να πηγαίνεις με την ροή των γεγονότων κατ' εντολή του σύμπαντος, είναι μια σοφή κίνηση. Όσο κι αν μερικά πράγματα, συμβαίνουν αντίθετα με τα όσα συνηθίζετε, ίσως τελικά να σας κάνουν να νιώστε πολύ καλά. Ξεφεύγετε από την ρουτίνα και συναντάτε το ασυνήθιστο, που μπορεί πραγματικά να σας κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία. Αφεθήτε πιο ελεύθεροι, από Πέμπτη έως Σάββατο. Προμηνύεται ένα διάστημα, αρκετά διασκεδαστικό αυτές τις μέρες. Τολμήστε και προχωρήστε.    

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιείτε την καρδιά και το μυαλό σας παράλληλα, για να έχετε ωραία αποτελέσματα. Μια πρόταση που κάνετε τώρα στο πρόσωπο που συνδέεστε θα γίνει ευχάριστα αποδεκτή. Βέβαια αυτό μπορεί να διαδραματιστεί από Τρίτη μέχρι Πέμπτη, όπου μπορείτε να φέρετε κάποιες ισορροπίες. Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι κάποια ένταση που ενδεχομένως προκύψει και να βλάψει την σχέση σας. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να φέρει την πολυπόθητη ισορροπία, αφού είναι καλές μέρες για την ψυχική σας ενέργεια. φέρνει μερικές πολύ καλές μέρες για την ψυχική σας ενέργεια.

Η κοινωνικοποίηση σε θέματα καρδιάς, θα απασχολήσουν έντονα τους αδέσμευτους  Ζυγούς. Η ανάγκη για συντροφικότητα και απομάκρυνση της μοναξιάς, σας κάνει περισσότερο τολμηρούς από ποτέ. Να περιμένετε ένα είδος εξομολόγησης που θα σας ανεβάσει την ψυχολογία. Μερικές αποκαλύψεις γύρω από την αισθηματική σας ζωή, ενδεχομένως να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και να χάσετε την ψυχραιμία σας. Τουλάχιστον αυτό μη το εκφράσετε σε πρόσωπα που γνωρίζετε πρώτη φορά και θέλετε να τους κάνετε καλή εντύπωση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αγάπη και ο σεβασμός συμβαδίζουν στις αρχές της εβδομάδας, κι αυτό είναι πανέμορφο, που θα νοιώσετε πως έρχεστε κοντά με το ταίρι σας. Κατά κάποιο τρόπο θα δικαιωθείτε για την αυθεντικότητα σας. Το πρόσωπο που συνδέεστε θα εκδηλώσει απέναντι σας εμπιστοσύνη, κάτι δυσεύρετο στην εποχή μας. Η αίσθηση που σας αφήνει η εμπιστοσύνη του συντρόφου, είναι μαγική και σας ωθεί στο να εκφράσετε την τεράστια αγάπη σας. Η συντροφικότητα θα είναι εμφανέστατη από Πέμπτη έως Σάββατο. Φροντίστε να διατηρήσετε το καλό κλίμα και μην προβείτε σε εντάσεις την Κυριακή.

Με δυναμισμό ξεκινάει η εβδομάδα για τους singles της παρέας και καθώς φαίνεται η παρουσία σας θα κάνει “θόρυβο”. Θα κάνετε πολλά για να τραβήξετε την προσοχή, δείχνοντας τον θαυμασμό σας σε κάποιο πρόσωπο ιδιαίτερο για σας. Ενδεχομένως μάλιστα να φτάσετε στα άκρα, αλλά δεν ανήκετε σε αυτούς που θα “κωλώσουν” και θα σκύψουν το κεφάλι. Μόνο στην περίπτωση που δεν θα σας αρέσει πολύ το υποψήφιο άτομο, θα διατηρήσετε την σιωπή σας. Από Πέμπτη έως Κυριακή, η τάση που επικρατεί είναι συντροφικότητα.   

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ορισμένα σκαμπανεβάσματα χαρακτηρίζουν την αρχή της εβδομάδας, αλλά είναι φυσικό  λόγω της μεταβαλλόμενης φύσης του ζωδίου σας σε θέματα αγάπης και ρομαντισμού. Από την Τρίτη, θα “μετακινηθείτε”  με μια πιο θετική κατεύθυνση και ίσως με μια απροσδόκητη απόλαυση με το ταίρι σας. Μη “τσιμπήσετε” σε πιθανές αποκαλύψεις και βγάλετε τον “πολεμιστή” που κρύβετε μέσα σας, αντίθετα ελέγξτε ψύχραιμα την πληροφορία  αν είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε. Ένα πρόβλημα θα φέρει η πανσέληνος, που αφορά σε κοινά οικονομικά με τον δεσμό σας, που ίσως σας χαλάσει κάπως την διάθεση, αλλά ευτυχώς όχι για πολύ.

 Η αίσθηση του χιούμορ είναι σκέτη φλόγα και αυτό φαίνεται να είναι “αρεστό” στο πρόσωπο που έχετε βάλει στο μάτι. Ο τρόπος σας, κάνει τον άλλον να νοιώθει άνετα και οικεία μαζί σας,  άμεσα και αρχίζει ένα “παιχνίδι” λέξεων και κομπλιμέντων, που ανεβάζει τον-την συνομιλητή σας. Προς την Παρασκευή, μια άμεση προσέγγιση είναι σίγουρα πιο αποδοτική στον έρωτα. Κάντε focus σε αυτά που σας αρέσουν και εξωτερικεύστε τα με το ανάλογο θάρρος που σας χαρακτηρίζει. Η Κυριακή θα μπορούσε να γίνει εποικοδομητική. 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι φίλοι είναι η καλύτερη πηγή  όταν πρόκειται να σας βοηθήσουν να πάρετε μια αισθηματική απόφαση στην αρχή της εβδομάδας. Αρκεί φυσικά να είναι δοκιμασμένα έμπιστοι και όχι ζημιογόνοι. Το ευτύχημα είναι πως η δική σας σοφία και εγκράτεια, θα πάρει την πληροφορία από τον φιλικό κύκλο και θα την αξιοποιήσει ανάλογα, ειδικά όταν πρόκειται για τον σοβαρό δεσμό σας. Στα μέσα της εβδομάδας η κατάσταση στον δεσμό σας είναι σε κινητικότητα, αλλά προσοχή σε εκνευρισμούς και παρεξηγήσεις. Και σε αυτό το σημείο, θα δεχτείτε μεγάλη υποστήριξη από τον φιλικό σας κύκλο.

 Οι ελεύθεροι του ζωδίου έχετε κάποιο άγχος για την εξέλιξη μιας γνωριμίας σας, αλλά υπάρχουν στιγμές που κινείστε με υπερβολή, πράγμα αρνητικό. Η πανσέληνος θα γίνει στον άξονα σχέσεων σας, με την δική σας θέση να μοιάζει κάπως “απρόσιτη” λόγω του Κρόνου στον 1ο οίκο σας. Δύσκολα θα καταλάβουν οι άλλοι πως αυτό το “μάγκωμα” οφείλεται περισσότερο στην ανασφάλεια σας και την ευαισθησία σας. Μέχρι την Πέμπτη, όλα αρχίζουν να διευκρινίζονται, με καλύτερα αποτελέσματα για τα ερωτικά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκινάτε την εβδομάδα με μια ανοιχτόκαρδη διάθεση και κοινωνικές παρουσίες, κάτι σαν υποχρέωση που υπάρχει για σας και το ταίρι σας, απέναντι σε οικείο περιβάλλον. Θα νοιώσετε πολύ καλά που θα βρεθείτε με άλλους ανθρώπους, αφού είναι άλλωστε και στην φύση σας αυτό. Η επεκτατική διάθεση θα κρατήσει κυρίως από Τρίτη έως Πέμπτη και ο-η σύντροφος φαίνεται να το επικροτεί και να σας ακολουθεί. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο σας, ακόμη και στην περίπτωση που έχετε δίκιο. Βλέπετε, η όψη Ερμή-Ουρανού έχει την ικανότητα να φτάνει τον άνθρωπο στα άκρα όταν κάνει συζητήσεις.

Κάποιοι εντυπωσιάζονται με το γενναιόδωρο πνεύμα σας. Κρατήστε τον εαυτό σας υπό έλεγχο γύρω από την Παρασκευή. Θα καταλάβετε μόνο τι συμβαίνει με την προσεκτική παρατήρηση, χωρίς να παρεμβαίνετε με αγενείς πρωτοβουλίες. Αυτό φυσικά ισχύει για τους ελεύθερους Υδροχόους και την τάση που έχουν να μαγνητίζουν τον κόσμο με τις ιδέες τους. Η γοητεία σας είναι δεδομένη, αλλά η αμφισβήτηση σας, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από όλους. Να σημειώσουμε, πως θα έχετε σκαμπανεβάσματα την Παρασκευή, εφόσον η πανσέληνος γίνεται στον 12ο οίκο σας, δηλαδή σε κρυφό οίκο.   

 ΙΧΘΥΕΣ: Με εντάσεις θα διαδεχτείτε την εβδομάδα, τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας. Χρησιμοποιήστε την σοφία σαν στήριγμα και σαν γνώμονα σωστών λύσεων. Θα ξαφνιαστείτε από κάτι που θα ακούσετε από την μεριά του συντρόφου και πριν αρχίσετε να φωνάζετε, σιγουρευτείτε για την πηγή της πληροφορίας. Είναι γνωστό πως το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων, δεν χαίρονται με τα “καλά” σας. Επίσης να θυμάστε πως αυτές τις μέρες, μια φιλία, αρχίζει να μετράει “αντίστροφα” , δηλαδή υπάρχουν “προεόρτια” για διάλυση. Μην στενοχωρηθείτε γιατί ίσως το άτομο αυτό, να σας ανακάτεψε πολύ άσχημα, κάποια στιγμή στη ζωή σας. 

Προς την  Τετάρτη, τα “αστέρια” στέλνουν κάποια πρόσθετη συνειδητοποίηση στον τρόπο που χειρίζεστε καταστάσεις. Η πλανητική εύνοια, είναι με το μέρος σας και θα δείτε πως παρουσιάζεται και κάποια τύχη. Οι ελεύθεροι λοιπόν Ιχθύες μπορείτε να βγείτε έξω, να φλερτάρετε, να αστειευτείτε και γιατί όχι, να γοητεύσετε κόσμο και να προβείτε σε ενδιαφέρουσα γνωριμία. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μια θετική ενέργεια, παρουσιάζεται από το πουθενά, ακόμη και από χώρους που δεν είχατε ξαναβρεθεί πριν. Το σαββατοκύριακο είναι κάπως “κομφούζιο” αλλά μπορείτε να εστιάσετε στον έρωτα και να πάρετε ικανοποίηση. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Η αρχή αυτής της εβδομάδας ξεκινάει με ένα σταθερό μεγάλο τετράγωνο μεταξύ του Ταύρου, του Λέοντα, του Υδροχόου και του Σκορπιού.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον “κράμα” ενέργειας στον “ουρανό”, που αφορά τον έρωτα.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Υπάρχει μια χαρούμενη διάθεση και ευχάριστη ψυχολογία, με έκδηλη την ανάγκη της εξομολόγησης και της ψυχαγωγίας από κοινού με το...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

“Τρελός χορός” του έρωτα αυτές οι μέρες, που μας ωθεί σε “ακραία” συμπεριφορά με μια διάχυτη ευαισθησία και υπερβολή.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι μία εβδομάδα κατά την οποία παίρνετε από κοινού αποφάσεις με το/τη σύντροφό σας για ζητήματα που...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας.