Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-6-2018
<p>Κριός : Κρατάτε μέσα σας μεγάλα και σημαντικά μυστικά από το παρελθόν σας, που  δίνουν στην ζωή σας και την παρούσα χροιά της. Από τον νέο μήνα, κάτι σημαντικό αλλάζει.

Ταύρος : Δεν θα κοιτάξετε άλλο το παρελθόν σας, και όλα αυτά που έχουν συμβεί. Ξέρετε τι μπορείτε να καταφέρετε άρα, μην χαθείτε σε ανούσιες επαφές και γνωριμίες.

Δίδυμοι : Καταναλώνετε πολύ χρόνο με το να ασχολείστε με τα λόγια των τρίτων και τι λένε για εσάς. Δεν χρειάζεται. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι συμβαίνει στην ζωή σας.

Καρκίνος : Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, τι ζητάει ένα πολύ συγκεκριμένο άτομο από την ζωή σας και που προέρχεται από τον χώρο της δουλειάς σας. Θα το μάθετε σύντομα.

Λέων : Είσαστε ανάμεσα σε δυο επιλογές ερωτικές που σας δυσκολεύουν. Είναι μια εποχή, που δεν μπορείτε να περιμένετε πια άλλο, για να έρθουν οι λύσεις από τους τρίτους.

Παρθένος : Το αποτέλεσμα που τόσο καιρό περιμένετε από κάποιο νομικό – οικονομικό σας θέματα, έρχεται και σας δίνει πραγματικά άμεσες λύσεις που θα σας διορθώσουν, όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ζυγός : Αυτή η ζήλια η μόνιμη και η ασταμάτητη, ίσως και η πιεστική που έρχεται από τον σύντροφο σας, είναι και η μόνιμη πηγή των καυγάδων σας, και πρέπει άμεσα να το διευθετήσετε.

Σκορπιός : Δεν ξέρετε και τα πάντα ακόμη, για το άτομο που προσφάτως έχετε ερωτευτεί. Μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, θα βρείτε τους κοινούς κώδικες επικοινωνίας.

Τοξότης : Μέσα σας κρύβετε πολλά που μόνο εσείς μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει, άκρως υπερπροστατευτικούς με τον εαυτό σας.

Αιγόκερως : Είναι ασφαλέστερο να μείνετε μόνοι ερωτικά αυτό το διάστημα, παρά να ξεκινήσετε μια σχέση, μόνο και μόνο για να γεμίσετε τις κενές σας ώρες.

Υδροχόος : Όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι, είναι ιδανικό για τις δικές σας δράσεις και πιο συγκεκριμένα γύρω από τον σχεδιασμό, ενός γάμου ή μιας επαγγελματικής δραστηριότητας.

Ιχθείς : Μην βιαστείτε να απαντήσετε σε όλα αυτά που σας λέει ή σας προτείνει το νέο σας ταίρι. Δεν χρειάζεται σε όλα να είστε καταφατικοί και δοτικοί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,