Πανσέληνος και πως μας επηρεάζει !

Πανσέληνος και πως μας επηρεάζει !
<p align="center">Αυτή η Πανσέληνος έρχεται για να ανατρέψει όλα εκείνα που μας καταπιέζουν. Αυτό σημαίνει πως είτε αφορά σε ανθρώπους, είτε σε καταστάσεις μάς δημιουργεί μία τάση προς την επαναστατικότητα, γεγονός που σε αρκετές περιπτώσεις θα μας ωθήσει σε οριστικές ρήξεις με τα στοιχεία που έχουν την πρόθεση να μας περιορίσουν. Πώς επηρεάζει αυτή η Πανσέληνος σε προσωπικό επίπεδο (να διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας); 

ΚΡΙΟΣ

Έχετε εξιδανικεύσει την καριέρα σας και έχετε ξεχάσει πώς είναι να ζείτε ανέμελα. Η ανεξάρτητη φύση σας, όπως είναι λογικό, αντιδρά με αποτέλεσμα να διανύετε τώρα ένα διάστημα, όπου τα θέλω σας συγκρούονται, δημιουργώντας αναστάτωση. Από τη μία η καριέρα και οι φιλοδοξίες σας, από την άλλη η ανεξαρτησία σας και ο προσωπικός σας χώρος και χρόνος. Έτσι, μπαίνετε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε ορισμένες καταστάσεις στη δουλειά, προκειμένου να δώσετε μία ευκαιρία στον εαυτό σας μακριά από επαχθείς ευθύνες. Αναζητάτε τις ισορροπίες σας και τις διεκδικείτε. Προσέξτε μόνο μην πάρετε οριστικές αποφάσεις ή μην ωθήσετε καταστάσεις στα άκρα, γιατί ενδέχεται αργότερα να το μετανιώσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Παρ' όλο που η ρουτίνα και η σιγουριά σάς ταιριάζουν, τώρα εκδηλώνετε μία αντίσταση σε αυτές, χωρίς να καταλαβαίνετε το πώς ή το γιατί. Η αλήθεια είναι πως ο Ουρανός έχει αρχίσει να δείχνει φανερά τα σημάδια του, δημιουργώντας σας μία τάση ανεξαρτητοποίησης από την καταπιεστική και προγραμματισμένη καθημερινότητά σας. Η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη τώρα με την Πανσέληνο να βγάζει από μέσα σας τον επαναστάτη. Έτσι αυτό το διάστημα αλλάζετε ή απομακρύνετε πλήρως από τη ζωή σας ανθρώπους ή καταστάσεις που σας  περιορίζουν τόσο σε φυσικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι υποχρεώσεις του τελευταίου διαστήματος για εσάς, με κάποιο τρόπο, προσδιορίζουν τον τρόπο ή/και το μέγεθος των δαπανών σας, χωρίς ωστόσο να σας αφορούν άμεσα. Νιώθετε πως επωμίζεστε ευθύνες, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο, οι οποίες όμως δεν είναι δικές και αισθάνεστε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από εκείνες που σας αποδυναμώνουν ή δεν αφορούν άμεσα εσάς και το περιβάλλον σας. Έτσι, ξεκινάει για εσάς ένα διάστημα, κατά το οποίο ξεκαθαρίζετε ανθρώπους και καταστάσεις, παίρνοντας αποστάσεις από θεωρείτε πως καταχρώνται τη γενναιοδωρία σας. Φροντίστε μόνο να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, διότι οποιαδήποτε σύγκρουση ενδέχεται να έχει και συναισθηματικές επιπτώσεις.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας γίνονται η αφορμή για να εκφράσετε την αγανάκτησή σας στο/στη σύντροφό σας ή/και στους συνεργάτες σας. Τώρα περισσότερο από ποτέ νιώθετε πως γίνεται μία απόπειρα ελέγχου στις οικονομικές συναλλαγές, με αποτέλεσμα να αντιδράτε. Είναι πιθανό μην είναι συνειδητή ενέργεια από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, όμως συμβαίνει και είστε αποφασισμένοι να δώσετε τέλος σε οποιαδήποτε επιβολή ελέγχου από εδώ και στο εξής. Προσπαθήστε μόνο να μην λάβετε βιαστικές ή οριστικές αποφάσεις σ' ότι αφορά στις σχέσεις, διότι ενδέχεται να είναι ακραίες και να μην σας εκφράζουν. 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος αυτή σας οδηγεί σε εσωτερικές ζυμώσεις, που αφορούν κυρίως στο πώς εσείς αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις ή το πόσο τους επιτρέπετε να σας επηρεάζουν. Η αλήθεια είναι πως εδώ καιρό σκέφτεστε να κάνετε εκκαθαρίσεις και τώρα φαίνεται καλή ευκαιρία για αυτό το βήμα. Αξιολογείτε λοιπόν τα άτομα και τις περιστάσεις και ξεκινάτε να απομακρύνετε ό, τι και όποιον λειτουργεί τοξικά και περιορίζει την αποδοτικότητά σας. Άλλωστε δε θα δυσκολευτείτε πολύ στον εντοπισμό τους, καθώς αυτές οι διεργασίες έχουν αρχίσει καιρό τώρα, απλώς το περασμένο διάστημα δεν ήσαστε σίγουροι ή έτοιμοι για ένα τέτοιο βήμα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις τόσο οι φιλικές, όσο και οι προσωπικές βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σας, ιδιαίτερα όμως εκείνες που σας κρατάνε πίσω και δε σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε όπως θα θέλατε  στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Υπάρχουν άνθρωποι που εξαρτώνται πλήρως από το περιβάλλον τους και λειτουργούν σαν τροχοπέδη στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας ή ακόμα και στις υπόλοιπες σχέσεις σας, όποια κι αν είναι η φύση τους. Αυτούς τους δεσμούς, λοιπόν, μπαίνετε στη διαδικασία είτε να τους αλλάξετε, είτε, αν χρειαστεί, και να τους τερματίσετε, καθώς είναι δύσκολο να δεχτείτε πως πρέπει να αφήνετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες πίσω ή κάτω από εκείνους, και καλά κάνετε. 

ΖΥΓΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις γίνονται τώρα, περισσότερο από ποτέ, απαιτητικές και δημιουργούν ρήγματα ανάμεσα σε εσάς και τους οικείους σας. Είναι γεγονός πως αυτή η κατάσταση σάς προκαλεί μία αίσθηση έντονης πίεσης, καθώς έχετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα την απαίτηση να δείχνουν κατανόηση στα ζητήματα της καριέρας σας. Έτσι, προσπαθείτε να φέρετε και πάλι σε ισορροπία τις σχέσεις σπιτιού-δουλειάς, προκειμένου να απεμπλακείτε από αυτήν την ασφυκτική κατάσταση. Εάν παραμείνετε ψύχραιμοι, μπορείτε να πετύχετε την πολυπόθητη αρμονία μεταξύ τους. Αν όμως γίνετε έρμαιο των συναισθημάτων σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ηλεκτρίσετε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα, ζημιώνοντας μόνο τον εαυτό σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε εξιδανικεύσει ανθρώπους και καταστάσεις που είναι πολύ πιθανό να μην το άξιζαν. Με την Πανσέληνο αυτή αφυπνίζεστε και βλέπετε πια πιο καθαρά τι ήταν αυτό που σας κρατούσε πίσω. Ορισμένα άτομα ή καταστάσεις τροφοδοτούνταν από εσάς, χωρίς όμως να σας προσφέρουν απολύτως τίποτα, ούτε σε υλικό, ούτε σε πνευματικό επίπεδο. Έτσι, αποφασίζετε να αξιολογήσετε τη στάση σας απέναντί τους και να σταματήσετε να ξοδεύετε την ενέργειά σας σε ανώφελες σχέσεις και διαδικασίες. Προσέξτε, όμως, να είστε προσεκτικοί και λεπτομερείς στην αξιολόγησή σας, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να πάρει η “μπάλα” κι εκείνους που δεν ευθύνονται.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες από εκείνες που μπορούσατε στην πραγματικότητα να αντέξετε, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο. Νιώθετε πως περιορίζονται οι οικονομικές σας δυνατότητες, αποποιούμενοι όμως το δικό σας μερίδιο ευθυνών. Στρέφεστε ενάντια στους δικούς σας ανθρώπους με την κατηγορία ότι δε σας βοηθούν ή/και δε σας κατανοούν. Η αλήθεια είναι πως όντως έχετε επωμιστεί πολλά, όμως να θυμάστε πως φτάσατε σε αυτήν την κατάσταση από τις δικές επιλογές και τη δική σας διαχείριση. Γι' αυτό αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε κάτι, ψάξτε πρώτα μέσα σας για τα λάθη που κάνατε εσείς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθάνεστε πως η σχέση σας ή/και οι συνεργασίες κυριαρχούν στην καθημερινότητά σας, περιορίζοντας σημαντικά το χρόνο που κρατάτε για τον εαυτό σας. Αυτή η κατάσταση, που έως ένα βαθμό εσείς επιτρέψατε να εξελιχθεί, τώρα και με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω ανατρέπεται, καθώς ρέπετε προς την ανεξαρτητοποίηση και την απελευθέρωση από αυτές τις περιοριστικές συγκυρίες. Ίσως να έχετε δίκιο, ίσως πάλι και όχι, σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα επιδιώξετε να απεμπλακείτε από αυτές, καθώς είναι πιθανό η στάση σας να απομακρύνει σημαντικά κάθε ενδεχόμενο για μελλοντική αποκατάσταση των μεταξύ σας σχέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος θα σας φέρει αντιμέτωπους με την συναισθηματική σας αρμονία, καθώς νιώθετε εγκλωβισμένοι σε κάτι που δυσκολεύεστε κι εσείς οι ίδιοι να κατανοήσετε. Θέλετε να τα βάλετε με όλους και με όλα, νιώθετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, αλλά χωρίς λόγο. Δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας φταίει, γι' αυτό θα ήταν συνετό πριν να δράσετε να σκεφτείτε. Αναζητήστε μέσα σας τις αιτίες για τις οποίες νιώθετε έτσι και ερευνήστε τις εσωτερικές σας ανησυχίες με ηρεμία και λογική, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να δείτε πως εσείς με τις επιλογές που κάνετε περιορίζετε τον εαυτό σας και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται εξωτερικοί παράγοντες. 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι στενές σας σχέσεις αντιμάχονται τις πιο μακρινές. Έχετε δώσει πολλή από την προσοχή σας στην κοινωνική σας ζωή, με αποτέλεσμα τα άτομα του πολύ κοντινού σας περιβάλλοντος να διεκδικούν περισσότερο από το χρόνο σας. Ωστόσο, αυτό συγκυριακά συμβαίνει σε μία χρονική στιγμή που η ανάγκη σας να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας είναι ισχυρότερη. Έτσι δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τους ανθρώπους που αγαπάτε κι εκτιμάτε. Καλείστε λοιπόν αυτό το διάστημα, να ρυθμίσετε τις ισορροπίες, αλλά ταυτόχρονα να φροντίσετε να συμβεί αυτό ειρηνικά, δεδομένου ότι οποιαδήποτε διένεξη είναι ικανή να δημιουργήσει ρήγματα στις σχέσεις σας με εκείνους που είναι σημαντικοί για εσάς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πανσέληνος 29 Μαϊου 2018 και πως μας επηρεάζει !

Πανσέληνος 29 Μαϊου 2018 και πως μας επηρεάζει !

Πανσέληνος 29 Μαϊου 2018 και πως μας επηρεάζει !

Με ωροσκόπο στην 29η μοίρα του Ζυγού, γίνεται αυτή η πανσέληνος, που δηλώνει μια τάση ρομαντισμού και μια υπερβολή στο “δράμα”....

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 14-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 14-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 14-5-2018

Η κυρίαρχη όψη του Άρη-Ουρανού συνεχίζει να επηρεάζει την καθημερινότητα, με τον εκνευρισμό που προκαλεί να επηρεάζει και αυτή την μέρα....

9 Ιουνίου: Πανσέληνος στον Τοξότη

9 Ιουνίου: Πανσέληνος στον Τοξότη

9 Ιουνίου: Πανσέληνος στον Τοξότη

Την Παρασκευή το πρωί, μια Πανσέληνος περίλαμπρη σηματοδοτεί το απόλυτο καλοκαίρι, με φλογερές δράσεις. Ο Ήλιος από τους Διδύμους...

Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Προβλέψεις Ανά Ζώδιο

Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Προβλέψεις Ανά Ζώδιο

Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Προβλέψεις Ανά Ζώδιο

Οπωσδήποτε είναι φανερό ότι ζούμε περίοδο κολοσσιαίων αλλαγών. Η Πανσέληνος στον Λέοντα θα έρθει να συνοψίσει αυτές τις αλλαγές και θα...

Αστρολογικό Δελτίο 12-7-2014

Αστρολογικό Δελτίο 12-7-2014

Αστρολογικό Δελτίο 12-7-2014

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι γεγονός, λοιπόν. Μια σημαντική Πανσέληνος για όλη μας την πραγματικότητα, αφού αυτό είναι το πεδίο του...

Πανσεληνος!

Πανσεληνος!

Πανσεληνος!

Τι συμβολίζει η σημερινή Πανσέληνος; Η Πανσέληνος είναι μια στιγμή της αποκορύφωσης και η υπόσχεση της εκπλήρωσης αυτού που ξεκίνησε με...