Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλιου 2018

Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλιου 2018
<p>ΚΡΙΟΣ

Η καλή τύχη και η ευτυχία στον αισθηματικό τομέα για εσάς, ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται για ένα πολύ μεγάλο μέρος του 2018. Τα ευχάριστα νέα είναι πως παρ' όλες τις πιθανές δυσκολίες που μπορεί να συναντάτε, ο Δίας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ευνοεί και προστατεύει την ερωτική σας ζωή. Για τους δεσμευμένους, ο Δίας σας προικίζει με τη δυνατότητα να εμβαθύνετε και να δημιουργήσετε ισχυρότερους δεσμούς με το/τη σύντροφό σας, γεγονός που σας φέρνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο κοντά. Ο Δίας σας προσφέρει γενναιόδωρα τα θετικά χαρακτηριστικά του κι εσείς τα παίρνετε αχόρταγα, καθώς και ο ίδιος ο πλανήτης δε θέτει όρια. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, αυτό το μήνα σας παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες κάποιες από αυτές θα είναι ενδιαφέρουσες κάποιες άλλες όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι που σας προσεγγίζουν κρατάνε το ενδιαφέρον σας ζωντανό και οι επιλογές που σας δίνονται πολλές. Είτε αναζητάτε κάτι πιο σοβαρό, είτε κάτι πιο ελεύθερο να είστε σίγουροι πως τώρα μπορείτε να το βρείτε. Η αλήθεια είναι πως από το Μάιο και μετά είστε πιο ενεργητικοί σε όλους τους τομείς της ζωής σας, όμως για τον αισθηματικό τομέα κάνετε σκέψεις για πιο ήσυχες, πιο μόνιμες και ίσως πιο σοβαρές καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, είτε είστε αδέσμευτοι, είτε δεσμευμένοι η ερωτική σας ζωή παίρνει το δρόμο που θέλετε και είστε πια κυρίαρχοι, τόσο στις επιλογές όσο και στις καταστάσεις που την προσδιορίζουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, ενδεχομένως και να βάλετε λίγη ποικιλία στην αισθηματική σας ζωή, ό, τι κι αν σημαίνει για εσάς αυτό. Ο Ουρανός έχει αρχίσει να δείχνει έντονα τα σημάδια πάνω σας και η αλήθεια είναι πως ακόμα κι αν είναι ενάντια στις αρχές σας, αυτά που νιώθετε και σκέφτεστε, μπαίνετε στον πειρασμό να πειραματιστείτε και να αλλάξετε διάθεση και αντιμετώπιση απέναντι στην ερωτική σας ζωή. Έτσι και όσο θα διελαύνει ο Ουρανός από το ζώδιό σας γίνεστε πιο τολμηροί και παίρνετε ρίσκα ακόμα κι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις και αγαπάτε αυτή τη σιγουριά. Η περιέργειά σας ξυπνάει ξαφνικά και κάνοντας ανασκόπηση στον τρόπο με τον οποίο χειριζόσασταν τα αισθηματικά σας ζητήματα, διαπιστώνετε πως έχετε παίξει εκ του ασφαλούς, με αποτέλεσμα να νιώθετε πως δεν έχετε χαρεί όσο θα έπρεπε. Κάπως έτσι είτε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, επιλέγετε να πάρετε ρίσκα που παλιότερα δεν θα παίρνατε και να χαρείτε περισσότερο. Συνδυάζετε λοιπόν, όλες τις ανάγκες σας που αφήνατε “πεινασμένες” το περασμένο διάστημα, ρίχνοντάς το έξω σε όλα τα επίπεδα. Οι αδέσμευτοι θα παρατηρήσετε πως το γούστο σας αλλάζει και επιλέγετε να βγαίνετε και να συνάπτετε σχέσεις με ανθρώπους που παραδοσιακά δε είναι ο “τύπος” σας. Δεν ακούγεται όπως ένας Ταύρος, έτσι; Προσπαθήστε λοιπόν να το συνηθίσετε, γιατί ο Ουρανός θα σας φέρει πολλές ακόμα αλλαγές τις οποίες οφείλετε να χωνεύετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το μήνα όλοι οι Δίδυμοι είτε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι καλείστε να υιοθετήσετε μια πιο σοβαρή και υπεύθυνη προσέγγιση στα αισθηματικά σας, καθώς ο/η σύντροφός σας ή το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας σας προδιαθέτουν με τη στάση τους να αλλάξετε προς όφελος της σχέσης σας συμπεριφορά. Πρέπει να μάθετε να ανοίγεστε και να εκφράζετε τα συναισθήματά σας από τη μία και από την άλλη πρέπει να συμφιλιωθείτε με την οικειότητα που απαιτείται, προκειμένου να ισχυροποιηθούν οι δεσμοί που δημιουργείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό να εργαστείτε πολύ και συνειδητά προς αυτές τις κατευθύνσεις, διότι είναι πιθανό κι εφόσον δεν το κάνετε, να δημιουργείτε χάσμα, παρά γέφυρες. Η αλήθεια είναι πως στο παρελθόν αντιμετωπίζατε με μεγαλύτερη επιπολαιότητα τις σχέσεις σας, όμως τώρα νιώθετε πως είναι πιο ώριμες οι συνθήκες για να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα την αισθηματική σας ζωή. Βρίσκεστε σ' ένα σημείο στο οποίο γνωρίζετε πολύ καλά τι θέλετε από το άλλο άτομο και έχετε πλήρη συνείδηση για το τι ζητάει εκείνο από εσάς. Ο Δίας που κυβερνά τον τομέα των αισθηματικών σας σας ευνοεί αρκετά αυτό το μήνα, όμως ο Κρόνος που διελαύνει από τον 8ο οίκο μειώνει τη σεξουαλικότητά. Αυτό σημαίνει πως θα διασκεδάζετε, θα ταξιδεύετε, θα ανακαλύπτετε κοινά ενδιαφέροντα, ωστόσο σεξουαλικά θα είστε υποτονικοί. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς σας βοηθάει να ξεκλειδώσετε και έρθετε πιο κοντά σε πνευματικό επίπεδο με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Άλλωστε, αυτό δε διαρκεί για πάντα και σας διαβεβαιώ πως ο Αύγουστος θα είναι πιο... ερωτικός μήνας για εσάς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή αποκτά και πάλι ενδιαφέρον. Οι μεν δεσμευμένοι ανανεώνετε τη σχέση σας, οι δε αδέσμευτοι κάνετε συναρπαστικές γνωριμίες ή/και ακόμα έρχεστε πιο κοντά με πρόσωπο που σας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν. Με την ηλιακή έκλειψη στις 12 Ιουλίου σας δίνεται μία εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε ξεκινήματα, αρχίζοντας από μέσα σας, να επεκταθείτε και να ανανεώσετε την αισθηματική και τη σεξουαλική σας ζωή. Ωστόσο, οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε το σύντροφό σας και να αποφύγετε τα ισχυρά ξεσπάσματα, ακόμα κι αν δεν προέρχονται από εσάς. Ο Κρόνος που διελαύνει από των τομέα των σχέσεων είναι πιθανό να προκαλέσει ρήγματα στη σχέση σας, εφόσον δεν τον αντιμετωπίσετε με σεβασμό. Κάντε λίγη υπομονή, τουλάχιστον για τον Ιούλιο, καθώς ο Αύγουστος θα είναι ευνοϊκότερος για τη σχέση αυτή καθαυτή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καλό θα ήταν να μη βιαστείτε να συνάψετε δεσμό, εφόσον υπάρχει κάτι στη ζωή σας, διότι μπορεί ο Ιούλιος να είναι ένας μήνας που θα φέρει συναρπαστικά γεγονότα σε αισθηματικό επίπεδο, όμως δεν ενδείκνυται για τη δημιουργία σχέσεων. Γνωριστείτε καλύτερα, διασκεδάστε όσο μπορείτε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν κάτω από ευνοϊκότερες συνθήκες τον Αύγουστο. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για έναν αρκετά ενδιαφέροντα μήνα, τον οποίο αν αξιοποιήσετε σωστά, μπορεί να σας αποζημιώσει στο κοντινό μέλλον. 

ΛΕΩΝ

Ο Ιούλιος ζητάει επιτακτικά από εσάς να στρέψετε την προσοχή σας στον αισθηματικό σας τομέα. Η έκλειψη που γίνεται στις 27/7 στο σταθερό σταυρό (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) επηρεάζει των τομέα των σχέσεών σας. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία δύσκολη έκλειψη, όπου απαιτεί από εσάς ψυχραιμία και εγκράτεια σε καταστάσεις που φαίνονται να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο. Πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αφήσετε την επίλυση των διαφορών σας για τον Αύγουστο. Για τους αδέσμευτους είναι καλύτερα τα πράγματα, καθώς ο Δίας που εξουσιάζει την αισθηματική σας έρχεται με δώρα αυτόν το μήνα. Οι γνωριμίες που κάνετε είναι συναρπαστικές, ενώ οι στιγμές που περνάτε με το άτομο του ενδιαφέροντός σας είναι μοναδικές. Διασκεδάζετε, φλερτάρετε, ταξιδεύετε...Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη και θέλετε να το ζήσετε. Προσοχή μόνο, σε περίπτωση που κάποια κατάσταση πάει προς το σοβαρό, φροντίστε οποιαδήποτε επισημοποίηση να γίνει μακριά από την 27 Ιουλίου.  Ένα άλλο βασικό σημείο, είναι και ο Άρης που θα βρίσκεται για καιρό ακόμη απέναντι σας, γεγονός που επισημαίνει “εναντιότητα” από “απέναντι”. Δηλαδή, να θυμάστε πως εκτός από την κύρια επιρροή της έκλειψης, η παρουσία του Άρη εντείνει τις δυσκολίες, κυρίως για τα ζώδια των πρώτων ημερών. Ωστόσο, σοφά κινούμενοι, έχετε χαμηλούς τόνους. Έτσι θα γίνετε πιο πειστικοί για την άποψη σας. Να σημειωθεί εδώ, πως όσο κι αν μας τρομάζει κάποια έκλειψη, ένας από τους βασικότερους λόγους που πρέπει να δώσουμε σημασία είναι πως κάτω από τέτοια επιρροή, έρχονται στο φως πολλές κρυφές ιστορίες ή γεγονότα που μπορούν να κατευθύνουν σε επόμενους στόχους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε λίγο περισσότερο για να ανακαλύψετε τα συναισθήματα του-της αγαπημένου αυτού του μήνα. Ο Άρης  είναι ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου έως τις 27 Αυγούστου και μέχρι τις 12 Αυγούστου θα βρίσκεται στον Υδροχόο και στο έκτο σπίτι σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και να αναγκάσει εσάς ή το σύντροφό σας - ή και τους δυο - να δεχτείτε το άγχος, ο ένας του άλλου. Θα είναι καλύτερα αν βρεθεί ένα λάθος στον έρωτα, γιατί σας παρακινεί να το λύσετε. Κι αυτό είναι ένα βάλσαμο για την “θεραπεία” του όποιου προβλήματος στην σχέση.  Όταν βιώνετε σε μια κατάσταση άγχους ή πιάνετε τον εαυτό σας να αναλύσει κάθε μικρό πράγμα, γυρίστε πίσω και κοιτάξτε τα πράγματα με μια ευρύτερη προοπτική. Σίγουρα, από όσο φαίνεται, αποφεύγετε συστηματικά να "διορθώσετε" μια σχέση ή ένα συνεργάτη. Μόλις ο Άρης ορθοδρομήσει, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πιο φυσιολογικά. Αρκεί να “δουλέψετε” με το συναίσθημα της αμφιβολίας και να επενδύσετε σε μία σχέση με περισσότερη σιγουριά ή τουλάχιστον, να προσπαθήσετε γι αυτό. 

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 12ο οίκο σας στον Λέοντα και τροφοδοτεί την φαντασία σας, μέχρι τις 9/7. Αυτό μπορούμε να πούμε πως οδηγεί σε μια ασυνείδητη επιθυμία-κρυφή κατά βάση- που καλό θα είναι να εξωτερικευτεί κάποια στιγμή. Δώστε βαρύτητα σε συνομιλίες και σταματήστε πλέον την φαντασία. Έτσι κι αλλιώς, για να λειτουργήσει μια σχέση, είναι απαραίτητη η live επικοινωνία.

ΖΥΓΟΣ   Υπάρχει μια προειδοποίηση για τον δυναμικό Άρη. Προσοχή στην ταχύτητα που προσκρούει ότι βρει. Ο Παθιασμένος Άρης είναι πλέον ανάδρομος στον Υδροχόο και τον πέμπτο οίκο σας, δηλαδή το σπίτι της αγάπης και του έρωτα. Το “δράμα” αυτό, θα ξεκινήσει από τις 26/6 μέχρι και τις 27/8, επιβραδύνοντας την πρόοδο σε μια “εκκολαπτόμενη” σχέση. Ενισχύει δε την ένταση σε μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε δυνατές παρεξηγήσεις.  Δεδομένου δε ότι ο Υδροχόος είναι το στοιχείο της τεχνολογίας, αυτή η ανάδρομη κίνηση του Άρη, δεν αποτελεί καλό σημείο για την εύρεση της αγάπης σε απευθείας “σύνδεση” . Οι ανάδρομες κινήσεις,  συνδέονται με το παρελθόν και η συγκεκριμένη του φλογερού αυτού πλανήτη, θα μπορούσε να φέρει σεξουαλικότητα από παλιά επαφή σας.  Μην είστε σε ετοιμότητα να δράσετε, ωστόσο,  τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι υπερβολικά έντονα και αντιδραστικά τώρα.

Η “πολιτισμένη”Αφροδίτη, ταξιδεύει μέσα στον Λέοντα στο 11ο σπίτι(οίκος φιλίας και συνεργάσιμης τάσης), μπορεί να λειτουργήσει σαν διαιτητής σε αντιπαλότητες και έντονες διαφωνίες, προβάλλοντας το συναίσθημα της συντροφικότητας. Ίσως και κάποιοι άνθρωποι από τον κοινωνικό κύκλο, μεσολαβήσουν γι αυτήν την αρμονία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Να θυμάστε πως σε παρόμοιες καταστάσεις, ευτυχώς έχετε φίλους με καθαρότητα και εμπιστοσύνη, ικανούς να βοηθήσουν να διορθωθούν, ακόμη και τα πιο δύσκολα θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Ο από παράδοση κυβερνήτης πλανήτης σας, ο “φευγάτος” Άρης, είναι σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Υδροχόου, στον πιο προσωπικό σας τομέα όλο το μήνα, πυροδοτώντας τα έντονα συναισθήματα και καθιστώντας σας πιο ευαίσθητους από το συνηθισμένο. Το οικογενειακό στρες θα μπορούσε να έχει άμεση επίδραση στη σχέση σας, κάτι που δεν βοηθάει καθόλου. Να είστε προσεκτικοί έτσι ώστε να μην βγάζετε παλιές ιστορίες και περασμένα”ξινά σταφύλια” ο ένας στον άλλο. Και αν βρίσκεστε σε δυσάρεστη επιρροή, προσπαθήστε να προλάβετε τον εαυτό σας πριν πει ή κάνει κάτι, για το οποίο θα μετανιώσετε μετά. Με τον Άρη, που σαν ποιότητα προκαλεί την αίσθηση της πίεσης, είτε είστε κοντά με το ταίρι σας, είτε ζείτε σε διαφορετικά σπίτια, κυριολεκτικά αναπτύσσετε η τάση του “πνιγηρού”.  Μερικοί Σκορπιοί σκέφτονται την απόκτηση απόγονου, ενώ κάποιοι άλλοι απασχολούνται με μια επικείμενη μετακόμιση. Όπως και νάχει, σε όποια από τις δυο ομάδες κι αν ανήκετε, μην βιαστείτε για τίποτα που απαιτεί ταχύτητα και δράση.

Η Αφροδίτη είναι στο Λέοντα, στο δέκατο σπίτι σας και  “κατευθύνεται” από “στόχους” μέχρι τις 9 Ιουλίου, βοηθώντας σας να εστιάσετε σε μεγάλα σχέδια και στόχους μεγάλης εμβέλειας. Πιθανή γνωριμία σε χώρο διασκέδασης με πολύ καλή προοπτική. Είναι λοιπόν ένα σωστό timing να εντυπωσιάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ  Περιορίστε τον ενθουσιασμό σας,  τουλάχιστον λίγο. Όλο τον μήνα, ο παθιασμένος Άρης θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο και στο “κέντρο” επικοινωνίας σας, αναμιγνύοντας μηνύματα και σήματα αλούτερα. Εσείς από την μεριά σας πιστεύετε ότι εκφράζετε τα πιστεύω σας και τις απόψεις σας για τον έρωτα, ενώ όλο αυτό μπορεί άνετα να παρερμηνευτεί. Υπάρχει κίνδυνος να κατανοηθούν τα εντελώς αντίθετα από το νόημα που εσείς προσπαθείτε να προβάλετε. Να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τις απόψεις που συζητάτε σχετικά με τις ρομαντικές επιλογές σας. Ενδέχεται εκτός από παρερμηνεία, να παρουσιαστεί και το πρόβλημα της “προσβολής”. Κι εδώ που τα λέμε, Τοξότες είστε. Η γλώσσα σας πολλές φορές, είναι πιο κοφτερή και από “λεπίδι”. Αυτό το αναφέρουμε στα πλαίσια ενδιαφέροντος που μπορεί να διαθέτει κάποιο πρόσωπο για εσάς ή για την μόνιμη σας σχέση.

Από την άλλη πλευρά του χάρτη σας, η Αφροδίτη θα είναι στο Λιονταράκι και το “περιπετειώδες” ένατο σπίτι σας μέχρι τις 9 Ιουλίου. Αυτό σας δίνει τους τόνους “ανθεκτικότητας” και αντοχής, για να κάνετε άλμα πάνω από αποτυχίες, αφού αισθάνεστε απόλυτο έρωτα και ρομαντισμό.  Η αλήθεια είναι, πως ακόμη και με ανάδρομο Άρη, η λίμπιντο σας, θα είναι ανεβασμένη, έστω και με κάπως “ανορθόδοξο” τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Με τον πλανήτη του πάθους, τον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο, η εργασία σας, τα χρήματα και η αυτό-αξίωσή σας για όλο το μήνα, σας γεμίζει με στρες και δυστυχώς όλο αυτό ξεσπάει στην σχέση σας. Έτσι, με τον “εκνευριστικό” Άρη, νιώθετε με την σειρά σας, να σπάνε τα δικά σας νεύρα, ειδικά αν έχετε πάρα πολλά πάνω σας, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν σημαντικά. Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω τα άγχη σας και να δώσετε μια νέα ευκαιρία στον άνθρωπο σας. Συνήθως, όταν είμαστε φορτωμένοι με προβλήματα πίεσης της καθημερινότητας, χρησιμοποιούμε τον άλλον σαν σάκο του μποξ. Κι αυτό είναι πραγματικά λάθος. Φροντίστε να είστε άρτιοι με το ταίρι σας, κι αφήστε για λίγο τα θέματα της δουλειάς και των οικονομικών παραπέρα.

Η Αφροδίτη  από το Λέοντα και το όγδοο “σπίτι” σας μέχρι τις 9 Ιουλίου, εντείνει τον αισθησιασμό και φέρνει στην επιφάνεια δυνατά συναισθήματα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα λαχταρήσουν λίγες όμορφες ώρες, γεμάτες έρωτα με κάποιο πρόσωπο, είτε την σχέση σας,είτε μια νέα γνωριμία. Είναι πολύ όμορφο να είστε κατ' ιδίαν με τη σχέση σας, ώστε να έρθετε πιο κοντά και να λύσετε ότι σας ταλαιπωρεί την σχέση, με έναν αξιοθαύμαστο ερωτικό τρόπο.  Οι αδέσμευτοι μπορεί να μπλέξετε σε κρυφή ερωτική ιστορία με άτομο που ίσως είναι αλλού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Με τον  Άρη να λειτουργεί ανάδρομα στο ζώδιο σας όλο το μήνα, η φλόγα σας  θα μπορούσε να σβήσει. Η αλήθεια είναι πως όπως τα πυροτεχνήματα δεν σβήνουν εντελώς, έτσι μπορεί να λειτουργήσει και για εσάς ή ερωτική “σπιρτάδα” , οπότε δεν χρειάζεται να θορυβηθείτε και να έχετε άγχος πως τα πράγματα δεν πρόκειται να προχωρήσουν. Αυτό το διάστημα, εστιάστε πάνω σας και μην δεχτείτε οτιδήποτε μπορεί να σας δηλητηριάσει την ερωτική “κατεύθυνση”. Φροντίστε τα του εαυτού σας και μην ασχοληθείτε με τους τρίτους, που στην τελική μπορεί και να σας βλάψουν.

Όταν ο Άρης τροφοδοτεί την κίνηση, δηλαδή όταν είναι σε ορθή πορεία,  σας “ευλογεί” με μια επιπλέον έκρηξη εμπιστοσύνης και χαράς, αλλά όταν βρίσκεται σε κατάσταση “υπολειτουργίας” μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι και χωρίς καθόλου ζωντάνια.  Ευτυχώς, από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου, όταν ο Άρης θα επιστρέψει στον Υδροχόο για ένα δεύτερο “ταξίδι” χωρίς “πισωγύρισμα”  η σεξουαλική σας  κινητικότητα, θα βρει ξανά τους σωστούς ρυθμούς.  Ο ανάδρομος Άρης, αναφέρεται και στην επιστροφή από παλιά σεξουαλικών συντρόφων, που συνήθως υπονοεί τα “κακά παιδιά”. Το αν θα τα επιλέξετε τελικά, αυτό είναι στην κρίση σας. Είναι πολύ σημαντικό να μην εκφράζεστε με νεύρα πουθενά, γιατί μόνο προβλήματα θα προκύψουν.

ΙΧΘΥΕΣ

 Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε οποιαδήποτε αναγκαία διεργασία “συγχώρεσης” ή να κλείσετε ένα ανοιχτό τραύμα ή μια ανεπίλυτη μνησικακία, με τον Άρη ανάδρομο στον 12ο οίκο σας.  Οι αναδρομές, μπορούν να επαναφέρουν από το παρελθόν, μια πρώην σχέση που θα μπορούσε να επανεμφανιστεί στον ορίζοντα. Ίσως πρόκειται για μια καρμική κατάσταση, που συνήθως είχε πολλές εντάσεις και που ο τρόπος “λήξης”της σχέσης, δεν ήταν καθόλου ειρηνικός. Καλείστε λοιπόν τώρα, να ασχοληθείτε με αυτό, κάτι σαν “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”, με την προοπτική να βγάλετε εντελώς αυτό το άτομο από την ζωή σας.  Ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλάμε για κατάσταση που σας είχε προδώσει.

Οι σχέσεις εξισορροπούνται μετά τις 9 Ιουλίου, όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Παρθένο, κάτι που στην πραγματικότητα θα σας βοηθήσει πάρα πολύ σε εξισορρόπηση της αισθηματικής σας ζωής. Αποκαθίσταται η αγάπη και παρουσιάζονται ευκαιρίες για επαναφορά και ταύτιση στον αμοιβαίο έρωτα.  Μπορεί για μερικές εβδομάδες να βρίσκεστε εκτός “παιχνιδιού” και όχι με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όμως  πολύ σύντομα επανέρχεστε στη δράση και ίσως με καλύτερες προοπτικές, τόσο οι δεσμευμένοι, όσο και οι ελεύθεροι του ζωδίου. Βλέπετε, ο νόμος του Σύμπαντος λέει ξεκάθαρα, πως τα πράγματα στη ζωή μας δεν θα είναι μόνο “έτσι” αλλά είναι και “αλλιώς”. Θα ευνοηθούν συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους, ποιοτικούς και ευαίσθητους, ότι πρέπει για την δική σας ευαίσθητη φύση.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

8-3-2018: Ο Δίας ανάδρομος

8-3-2018: Ο Δίας ανάδρομος

8-3-2018: Ο Δίας ανάδρομος

Η ανάδρομη φάση του Δία για το 2018 αρχίζει στις 8 Μαρτίου στις 23 ° του Σκορπιού και τελειώνει στις 10 Ιουλίου στις 13 ° πάλι του Σκορπιού. Ο...

31 Ιουλίου 2017: Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο

31 Ιουλίου 2017: Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο

31 Ιουλίου 2017: Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο

Πόσο σημαντική είναι η συναισθηματική σύνδεση στις ερωτικές σχέσεις; Διάφοροι άνθρωποι θα δώσουν διαφορετικές απαντήσεις σε αυτό το...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 25/07 – 31/07/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 25/07 – 31/07/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 25/07 – 31/07/2016

Φτάσαμε λοιπόν στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου η οποία έχει αστρολογικό ενδιαφέρον, αφού έχουμε και όψεις και διελεύσεις που θα...

Το Πλανητικό Σκηνικό Ένα Χρόνο Μετά

Το Πλανητικό Σκηνικό Ένα Χρόνο Μετά

Το Πλανητικό Σκηνικό Ένα Χρόνο Μετά

Πώς θα είναι η ζωή σου ακριβώς έναν χρόνο από τώρα; Πώς θα είναι ο ουράνιος θόλος την 1η Ιουλίου του 2016; Θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση στα...

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Από τις 22 Ιουνίου, αμέσως μετά το θερινό Ηλιοστάσιο, ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, όπου και παραμένει έως τις 21 Ιουλίου. Το διάστημα...

2-3-2014: Ο Κρόνος Ανάδρομος στον Σκορπιό

2-3-2014: Ο Κρόνος Ανάδρομος στον Σκορπιό

2-3-2014: Ο Κρόνος Ανάδρομος στον Σκορπιό

Ο μέγας Κρόνος, ο δάσκαλος της ανθρωπότητας, ο Φύλακας στο κατώφλι, θα γυρίσει ανάδρομος αυτόν τον Μάρτιο και θα επιστρέψει ορθός στις 20...