Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-7-2018

<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Το κλίμα που υπάρχει μέσα στην εργασία σας, είναι ιδανικό. Αν θέλετε να κάνετε κάτι περισσότερο για την καριέρα σας, είναι και η ιδανική εποχή, για να το ξεκινήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Οι θεωρίες που ακούτε από πολλούς γύρω σας, για το τι μπορεί να συμβαίνει στον άνθρωπο σας και δεν είναι τόσο κοντά σας, είναι λάθος. Επίσης, σταματήστε να κουτσομπολεύετε την ζωή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Τα ερωτικά προβλήματα, θα περάσουν και μέσα σε αυτό τον μήνα. Είστε σε μια μόνιμη κόντρα πια με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι κάτι έχει χαλάσει στις  προσωπικές σας επικοινωνίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Μην δίνετε την καρδιά και τον χρόνο σας, σε κάποιον που μόνο θέλει να ξεπεράσει κάποια άλλη κατάσταση της ζωής του. Δεν είστε εσείς το σωσίβιο πραγματικά κανενός.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου, από τον φιλικό σας κύκλο, είναι έκδηλο και μάλλον δεν σας πολυαφορά. Πρέπει με τον τρόπο σας, να βρείτε τον τρόπο, να το παύσετε διακριτικά. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Δεν χρειάζεται να αναδιπλωθείτε και να μην είστε και τόσο εξωστρεφείς, επειδή έχετε κάποια στιγμή στο παρελθόν σας, πληγωθεί. Οι μέρες είναι μόνο καλές για νέες γνωριμίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Έχετε μεγάλη αγάπη για τον άνθρωπο σας, και αυτό είναι και κάτι που το ζώδιο σας φέτος μέσα στην επόμενη σεζόν, θα το οδηγήσει σε έναν γάμο ή κάτι σχετικό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Δεν είστε και πολύ μακριά, από την μεγάλη οικονομική επιτυχία που ζητάτε. Αυτό θα είναι και ο βατήρας σας, για να μπορέσετε να χτίσετε καλύτερα και την ερωτική σας ζωή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Η τάξη και η απόλυτη οργάνωση που έχετε μέσα στην εργασία σας, θα σας φέρουν και την προσωπική αναγνώριση. Ακολουθούν χρήματα και πολλά ταξίδια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Όλα αυτά που έχετε πει στο ταίρι σας, το έχουν στεναχωρήσει, καθώς έχει συνηθίσει σε μια απλές και στρωτές συμπεριφορές από την δική σας τη μεριά. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Σας έχουν γίνει πολλές γνωριμίες που όμως καμία δεν γοήτευσε την καρδιά σας. Μάλλον κάτι επιθυμείτε να γίνει από το παρελθόν σας, ίσως μια επανασύνδεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Συνήθως γοητεύεστε από αντίθετα άτομα από ότι εσείς. Στο τώρα έχετε βάλει στο ερωτικό σας επίκεντρο κάποιον που έχει κάτι μυστήριο, στο βλέμμα και στην συμπεριφορά του.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...