Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-7-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Τα μέτρα τα περιοριστικά που έχετε βάλει στον ίδιο σας τον εαυτό και την καρδιά σας, μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα λήξουν. Θέλετε μια νέα αγάπη που όντως, έρχεται να σας αλλάξει τα δεδομένα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Υπάρχει μια μόνιμη επικοινωνιακή ταραχή μέσα στον γάμο – σχέση σας και μάλλον δε έχετε βρει ακόμη τι φταίει. Πάντως ένα ταξίδι με τον άνθρωπο σας, θα άμβλυνε τις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Θα πρέπει να ανεβάσετε την διάθεση σας, ακόμη και αν στο τώρα είστε υποχρεωμένοι να ανέχεστε κάποιες τρίτες καταστάσεις, σε εργασία και οικογενειακά περιβάλλοντα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Δεν έχετε δώσει και πολλή σημασία και προσοχή σε κάποια ερωτικά καλέσματα που σας έχουν έρθει από τον κοινωνικό σας κύκλο, τώρα τελευταία. Οι εκπλήξεις…προσεχώς!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Αν διανύετε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, με οικονομικά προβλήματα, θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με άτομα μέσα στον μήνα, που θα σας βοηθήσουν αρκετά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Δεν φαίνεται πραγματικά να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, για να ανησυχείτε για την καλή πορεία του γάμου ή της σχέσης σας. Όλα τα ζευγάρια περνάνε την κρίση τους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Αν διαχειριστείτε  καλύτερα το άγχος και τις φοβίες σας, θα καταφέρετε να περάσετε αυτό το Καλοκαίρι πραγματικά πάρα πολύ ωραία. Ακόμη και αν είστε μόνοι αισθηματικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Κάντε λίγη υπομονή, έχετε πίστη στον εαυτό σας,  και θα δείτε ότι αυτός που αγαπάτε, που δηλώνει θυμωμένος μαζί σας, θα επιστρέψει και όλα θα είναι καλύτερα από ότι πριν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Απαιτεί σύνεση και προσοχή μια καινούργια σχέση, και μάλλον εσείς τώρα δεν έχετε ούτε καν την υπομονή για να ασχοληθείτε. Τουλάχιστον ενισχύστε την δυναμική του επαγγέλματος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Υπάρχει ένας νέος έρωτας στον κήπο της καρδιάς σας, αλλά δεν υπάρχουν οι σωστές έξωθεν συνθήκες για να τον υποστηρίξετε. Να είστε από τώρα ειλικρινείς στις προθέσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Κυνηγήστε πιο επίμονα τα οικονομικά σας μεγέθη, που δείχνουν ότι έχουν βρει τον δρόμο πια της επιτυχίας. Στο 2ο 10ήμερο του μήνα,  θα έρθουν και οι νέες προκλήσεις…οι ερωτικές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Το να λογομαχείτε με τον σύντροφο σας είναι ένας δείκτης, ότι κάτι έχει συμβεί που καμία από τις δύο πλευρές,  δεν μπορεί να δώσει τώρα λύσεις. Ωστόσο, από την δική σας την μεριά, προσπαθήστε το.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...