Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-7-2018
<p>Κριός : Δεν έχετε δοκιμάσει πραγματικά ποτέ, να φύγετε από μια σχέση που σας ενοχλούν οι συμπεριφορές του ταιριού σας, παρά μόνο εύχεστε ότι κάτι κάποια στιγμή, από μόνο του θα αλλάξει!

Ταύρος : Οι μέρες που έχουν δώσει ερωτικό πόνο, έχουν κλείσει τον κύκλο τους, και τώρα αυτός ο μήνας, έρχεται να σας προφέρει νέο έρωτα που θα θεραπεύσει ψυχή και καρδιά.

Δίδυμοι : Η μοναξιά είναι κάτι που την έχετε επιδιώξει, για να έχετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια για την εργασία και όλους αυτούς που πραγματικά αγαπάτε.

Καρκίνος : Εναντίων αυτής της σχέσης, έχουν μαζευτεί πολλοί, φίλοι – γνωστοί σας και το ξέρετε. Πιθανόν να διαισθάνονται ότι δεν είστε και απόλυτα ευτυχισμένοι.

Λέων : Ο σύντροφος σας κρυφά, έχει φτιάξει τα πλάνα των διακοπών σας, και μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες θα σας τα ανακοινώσει. Εσείς ψάξτε για ένα καλό αντηλιακό. 

Παρθένος : Οι καταστάσεις που πιάνουν τα μάτια και τα αυτιά σας, μέσα στην δουλειά σας, θα πρέπει να σας κάνουν να είστε ακόμη πιο  προσεχτικοί σε αυτούς που θα σας πλησιάσουν.

Ζυγός : Μην μιλάτε τα προσωπικά σας με την οικογένεια σας, ειδικά τώρα που δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση. Δεν ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει και μάλλον στεναχωριούνται.

Σκορπιός : Οι αισθηματικές αποκαλύψεις για εσάς, θα είναι πολλές. Ειδικά οι αδέσμευτοι θα έχουν προσεγγίσεις, από νέο κόσμο μέσα από τον φιλικό και εργασιακό τους κύκλο.

Τοξότης : Τα έσοδα που περιμένετε έρχονται αργά αλλά σταθερά. Μέχρι το τέλος του μήνα του Καρκίνου, θα έχετε λύσει μια σειρά από προβλήματα μέσα στην ζωή σας. 

Αιγόκερως : Οι καυτές στιγμές που υπάρχουν μέσα σε μια νέα σχέση, δεν είναι αρκετές για να βγάλετε και αποφάσεις, αν αυτό το άτομο τελικά σας ταιριάζει ή όχι.

Υδροχόος : Είναι σίγουρα λιγότερα τα προβλήματα  που υπάρχουν πλέον μέσα στην ζωή του αγαπημένου σας, και που θα σας βοηθήσουν να εστιάστε και στην δική σας σχέση.

Ιχθείς : Η ευτυχία είναι κάτι που πηγάζει μόνο από μέσα σας και αυτό είναι κάτι που αν πραγματικά το καταλάβετε, τότε η πόρτα του παρελθόντος, θα αμπαρώσει μόνιμα!

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,