Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-7-2018
<p>Κριός : Το μόνο εύκολο αυτές τις εποχές είναι να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας! Το δύσκολο είναι να διατηρήσετε ένα καλό επίπεδο αισθημάτων και επικοινωνίας.

Ταύρος : Μην λέτε όλα τα θέματα τα προσωπικά σας, σε οικογένεια και φίλους. Μπορεί και να μην τους αφορούν, μπορεί και να χαλάτε την εικόνα του ταιριού σας.

Δίδυμοι : Μπορείτε να φύγετε μόνοι σας για διακοπές, αν είστε μόνοι και εκεί απλά και για ακόμη μια φορά να περάσετε καλά. Οι έρωτες θα προβάλλουν από τον νέο μήνα.

Καρκίνος : Με μερικές ακόμη ημέρες να έχετε την εύνοια του Ήλιου, πάνω στο ζώδιο σας, θα ήταν κρίμα να χαλάσετε την διάθεση σας, γύρω από παρελθοντολογίες.

Λέων : Οι μόνιμες εντάσεις, που έχουν παγιωθεί εντός του δεσμού σας, αφορούν το δικό σας παρελθόν, που ακόμη και τώρα συνεχίζει να σας ενοχλεί.

Παρθένος : Εσείς αυτήν την περίοδο είστε πραγματικά από τα πιο κουρασμένα σε σωματικό επίπεδο ζώδια, που τρέχετε για να τα προλάβετε όλα.

Ζυγός : Η μέρα έχει μεγάλο φόρτο εργασίας και υποχρεώσεων οικογενειακών, που όμως με τόσα καλά αστρολογικά, όλα θα τα διεκπεραιώσετε επαρκώς.

Σκορπιός : Αν οι μέρες σας βρίσκουν, ανάμεσα σε ένα σοβαρό ερωτικό δίλημμα, μάλλον δεν θα πρέπει να πιεστείτε χρονικά για να δώσετε απαντήσεις.

Τοξότης : Ξέρετε ότι υπάρχουν μέσα στην ζωή σας, άτομα και καταστάσεις, που πρέπει να σας αποδεσμεύσουν πρώτα, για να ξαναφτιάξετε την προσωπική σας καθημερινότητα.

Αιγόκερως : Αν θέλετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους μέσα στην εργασία σας, και μέχρι να καταλάβετε τι παιχνίδι παίζεται γύρω σας, τότε απλά κάντε το άμεσα.

Υδροχόος : Πολλά τα φιλικά πρόσωπα που είναι γύρω σας και θέλουν να σας προσκαλέσουν σε διακοπές και κοινές διασκεδάσεις. Μην ξεχνάτε και τον σύντροφο σας.

Ιχθείς : Αν υπάρχουν κάποιες πιο παλιές παρεξηγήσεις, με την οικογένεια του αγαπημένου σας, είναι τώρα μια καλή ευκαιρία, για να τις λήξετε και να ηρεμήσετε!

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,