Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-7-2018
<p>Κριός : Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις, ίσως και ριζοσπαστικές για τα δεδομένα σας, γύρω από την ερωτική σας ζωή, που έτσι όπως είναι τώρα, δεν σας εκφράζει.

Ταύρος : Με την Αφροδίτη να προχωράει, στην γήινη Παρθένο εσείς θα μπείτε σε μια λογική, να ζυγίσετε το τι πραγματικά έχετε, και τι μπορείτε να καταφέρετε.

Δίδυμοι : Αν θέλετε να φύγετε τώρα για διακοπές, απλά μπορείτε να το κάνετε. Οι μέρες με τις εκλείψεις, δεν σας ακουμπούν ούτε στο ελάχιστο στα ερωτικά σας. 

Καρκίνος : Εσείς που μέσα στην ερωτική σας ζωή, έχετε 2-3 διαφορετικές υποθέσεις, ίσως και να χρειάζεται πλέον να μπείτε σε μια λογική να κρατήσετε μόνο ότι αξίζει.

Λέων : Μην πείτε ακόμη, τι έχετε σκοπό να κάνετε αυτό το Καλοκαίρι στον άνθρωπο σας! Ο πλανήτης της Αγάπης πλησιάζει, άρα οι δράσεις σας θα πολλαπλασιαστούν.

Παρθένος : Οι σχέσεις οι ερωτικές μέσα σε εργασιακούς χώρους, δεν είναι και το καλύτερο σας.  Ωστόσο, κάντε τις προσπάθειες σας, για την διαχείριση των συναισθημάτων, μακριά από τα μάτια των άλλων.

Ζυγός :Ένας έρωτας θα σας εκδηλωθεί και μάλλον θα σας κατακτήσει άμεσα. Ειδικά εσείς που έχετε μείνει ένα μεγάλο διάστημα μόνοι σας, θα είναι ένα καταπληκτικό δώρο!

Σκορπιός : Οι τσακωμοί και οι μόνιμες απομακρύνσεις, είναι ένα μοτίβο που δεν σας εξυπηρετεί πλέον μέσα σε αυτήν την αισθηματική σχέση. Απλά αλλάξτε το.

Τοξότης : Μην ακούτε τους άλλους, για τις υπερβολές τους για τον άνθρωπο που αγαπάτε και το πόσο διαφορετικός είναι … από αυτό που είστε εσείς. Ίσως και να ζηλεύουν!

Αιγόκερως : Υπάρχουν κάποιες μικρές αλλά προσπεράσιμες καθυστερήσεις, μέσα στην σχέση σας και στα σχέδια που έχετε προγραμματίσει, αλλά εσείς μην πτοείστε.

Υδροχόος : Αν έχετε μέσα σας αγωνία, για κάποιον που θέλετε άμεσα να ξαναδείτε, μπορείτε να βρείτε τις σωστές δικαιολογίες, και να του μιλήσετε πρώτοι.

Ιχθείς : Έχετε χάσει όλα τα στοιχήματα που έχετε  βάλει τελικά με τον ίδιο σας τον εαυτό, και ότι δεν θα δεχτείτε και πάλι πίσω κάποιον πρώην σας. Αυτές τις ημέρες…θα το ξαναχάσετε!

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,