Προβλέψεις Ταρώ 8/7 - 15/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 8/7 - 15/7/2018
<p>Τα ζητήματα, που σας απασχολούν ίσως και λίγο, θα επιθυμούσατε αυτές τις ημέρες, να φέρετε στην επιφάνεια και να συζητήσετε με τον αγαπημένο σας. Σίγουρα μόνο κερδισμένοι, θα βγείτε από αυτήν την πρωτοβουλία.

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Δεν θα σταθείτε πια, σε κάποιους ασήμαντους καυγάδες που έχουν συμβεί, τις τελευταίες ημέρες μέσα στην εργασία σας, αλλά θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, για να βρείτε τις σωστές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μη ακούτε όλα αυτά, που λέει ο κύκλος σας για κάποιον που ακόμη αγαπάτε. Μπορεί να μην σας φέρθηκε τότε καλά, αλλά για τους δικούς σας προσωπικούς λόγους, τον έχετε συγχωρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Δεν είστε μέσα σε μια σχέση για να καλύπτετε τις ανασφάλειες και τα προβλήματα της άλλης πλευράς. Αν συνεχίσετε με τους ίδιους ρυθμούς μάλλον… πιο πολύ σε φιλικό περιβάλλον θα καταλήξετε να έχετε στο μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μην κάνετε τον κόπο, και πάλι και πάλι και πάλι …να ψάξετε να βρείτε τους τρόπους και τις διπλωματικές κινήσεις, για να κερδίσετε την καρδιά κάποιου που ακόμη τον αγαπάτε, αλλά οι συνθήκες ακόμη δεν το υποστηρίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Είστε πια αφυπνισμένοι για όλα αυτά που σας έχει πει ο άνθρωπος σας και τις κρυφές δεσμεύσεις που ακόμη δεν του επιτρέπουν, να προσπαθήσει περισσότερο για εσάς και αυτήν την σχέση.

ΖΥΓΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Αν κρατάτε ρολόι, για το πότε θα σας ψάξει  ο πρώην σας μάλλον χάνετε τον χρόνο σας.  Δεν υπάρχουν αυτήν την εποχή, σκέψεις και αποφάσεις, για να εμπλακεί και πάλι σε μια σοβαρή δέσμευση, καθώς έχει άλλα ζητήματα προς τακτοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Δεν μπορείτε να πάτε την σχέση σας, ακόμη σε μια άλλη πιο επίσημη της διάσταση, καθώς ξέρετε πολύ καλά, ότι η άλλη πλευρά έχει ακόμη αρκετά μπλεξίματα με το παρελθόν της.

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην αφήνετε τίποτα και κανέναν να σας δεσμεύει, την ζωή. Αν στην πραγματικότητα δεν περνάτε καλά μέσα στον δεσμό σας, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, να περάσετε και πάλι σε εργένικη φάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Υπάρχουν κάποιες δειλές αλλά γεμάτες νόημα ματιές, από έναν συνάδελφο ή συνεργάτη σας, που δεν τολμά ακόμη να σας μιλήσει πιο καθαρά. Η ερχόμενη έκλειψη, θα ανοίξει το στόματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Σταματήστε να καθυστερείτε τα όνειρα και τα εν δυνάμει προσωπικά σας έργα, για να περιμένετε τις αποφάσεις – απαντήσεις, από τον σύντροφο σας. Βρείτε τους ρυθμούς σας πάλι. 

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Μέσα στην οικογένεια σας, υπάρχουν κάποιες ακόμη καταστάσεις που δεν τις ελέγχετε. Με τον διπλωματικό σας τρόπο, μπορείτε να κερδίσετε και πάλι την εμπιστοσύνη όλων, και αυτό να είναι πια μόνιμο.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018

Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018

Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018

Έχετε ακούσει πολλά για την ζωή του πρώην σας,

Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018

Έχετε μπει σε ένα καλούπι, που δεν είναι δικό σας και το ξέρετε.

Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018

Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018

Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018

Δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε και να υποστηρίξετε σχέσεις και ερωτικές υποθέσεις