Αφροδίτη στην Παρθένο και πως μας επηρεάζει !

Αφροδίτη στην Παρθένο και πως μας επηρεάζει !
<p>Η Αφροδίτη στις 10 Ιουλίου αποχωρεί από το Λέοντα και εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Αυγούστου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ό,τι αντιπροσωπεύει η Αφροδίτη, αισθηματικά, οικονομικά, διασκεδάσεις κ.ο.κ., αποκτά μία πιο πραγματιστική διάσταση και τα πάντα είναι πιο υπολογισμένα και μεθοδικά. Η συναισθηματική έκφραση γίνεται πιο εγκρατής και συντηρητική, ενώ από αυτόν τον “κανόνα” δε θα ξεφύγουν ούτε οι διασκεδάσεις. Ο βασικός τομέας που επωφελείται από την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο είναι τα οικονομικά που τώρα βρίσκουν πεδίο για άνθηση.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο σηματοδοτεί την ενεργοποίηση και την έντονη κινητικότητα του εργασιακού σας τομέα, γεγονός που σας κάνει εξαιρετικά ικανούς και εξυπηρετικούς σε όποιο χώρο κι αν κινείστε, με αποτέλεσμα να γίνετε ίσως οι δημοφιλέστεροι ανάμεσα σε συναδέλφους ή/και συνεταίρους. Τώρα σας δίνονται οι ευκαιρίες για τη σύναψη νέων επαγγελματικών συμφωνιών ή την αναθεώρηση των υπαρχουσών συμφωνιών, οι οποίες θα λειτουργήσουν σημαντικά προς όφελός σας. Επιπλέον, θα γίνετε πολύ πιο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί συνολικά στα επαγγελματικά σας, και σε όσους χώρους σχετίζονται με αυτά, δημιουργώντας διασυνδέσεις που κατά πάσα πιθανότητα θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται δυναμικά στον πέμπτο οίκο σας, οίκο που σχετίζεται με τα αισθηματικά, τη διασκέδαση, τα ταξίδια, τα παιδιά κ.τ.λ., κάτι που θα σας κάνει να διασκεδάσετε και πάλι, να χαίρεστε την καθημερινότητά σας και να έχετε γενικά καλή διάθεση. Ταυτόχρονα, θα μπείτε σε μία διαδικασία υλοποίησης προσωπικών σας ονείρων και επιθυμιών, μέσω της δουλειάς. Είναι αρκετά πιθανό, στο χώρο της εργασίας σας, να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους που θα έρθουν για να μείνουν στη ζωή σας και να σας συναρπάσουν, μετά από ένα διάστημα όπου όλα ήταν επιεικώς μέτρια και άγευστα για εσάς. Τώρα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ό,τι έρχεται να σας προσφέρει απλόχερα η Αφροδίτη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κατάσταση στο χώρο του σπιτιού σας, γίνεται πιο ευχάριστη και η διάθεσή σας πιο ανεβασμένη, χάρη στη Αφροδίτη. Εκδηλώσεις αγάπης και εμπιστοσύνης μέσα στην οικογένεια, έρχονται τώρα να σας αποσυμφορήσουν από τον εξωτερικό θόρυβο και το άγχος της καθημερινότητάς σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αυτή η οικογενειακή ευφορία να μεταφραστεί σε δώρα που θα κάνετε μεταξύ σας. Επίσης, είναι αρκετά πιθανό, αν δραστηριοποιείστε στο χώρο των επιχειρήσεων, να ξεκινήσετε κάτι τώρα, ίσως εγκαίνια, καθώς αυτή η πλανητική θέση, σας ευνοεί για κάτι τέτοιο. Αξιοποιήστε τη θετική επίδραση της Αφροδίτης στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας και δημιουργήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον τρίτο οίκο σας, που σχετίζεται με την καθημερινότητα και το πνεύμα σας, σας  τροφοδοτεί με δημιουργικές ιδέες που μπορείτε να τις αξιοποιήσετε προς όφελος της καθημερινότητάς σας. Η οικογένεια, επίσης, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να γίνει πιο ανάλαφρη η καθημερινότητά σας, καθώς θα συμβάλουν στις ευχάριστες στιγμές που θα δημιουργηθούν με αυτήν την πλανητική θέση. Επιπλέον, είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθείτε φίλους με τους οποίους μπορεί να είχατε χαθεί λόγω υποχρεώσεων, χωρίς να αποκλείεται και το αντίστροφο: να σας θυμηθούν εκείνοι πρώτοι και να οργανώσετε μιας μορφής διασκέδαση.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον οίκο των οικονομικών σας, σας παρουσιάζονται σημαντικές  ευκαιρίες να αποκτήσετε πράγματα που επιθυμούσατε αλλά δεν είχατε μέχρι τώρα την ευκαιρία. Επιπλέον, ο πλανήτης αυτός σάς βοηθά να αναπτύξετε το επιχειρηματικό-εργασιακό σας ένστικτο σε τέτοιο βαθμό, που είναι εξαιρετικά πιθανό να “μυρίζεστε” τις οικονομικές ευκαιρίες πριν καν παρουσιαστούν. Τόσο σε κοινωνικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο, η Αφροδίτη σάς βοηθά να γίνετε ευρύτερα αποδεκτοί, με αποτέλεσμα να ευνοηθεί η παραπάνω απόκτηση όσων επιθυμείτε. Τώρα εστιάζετε στο προσωπικό σας συμφέρον, κυρίως όσον αφορά στις οικονομικές σας συναλλαγές, κάτι που ήταν απαραίτητο μιας και συνήθως θέτετε ως προτεραιότητα τους άλλους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η περίοδος κατά την οποία θα ευνοηθείτε κι εσείς από τη θεά του Έρωτα, με τα ζητήματα που σχετίζονται μαζί της να λαμβάνουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει μπορεί να γίνετε κάπως σπάταλοι, αλλά πάντα με τη χρήσιμη, πρακτική χροιά που ταιριάζει στο δικό σας ζώδιο. Παρ' όλα αυτά, δε βρίσκετε μόνο εκεί την ευχαρίστηση, αλλά κυρίως στην ανταλλαγή θετικών και θερμών συναισθημάτων με τους ανθρώπους γύρω σας. Το σημαντικότερο, όμως, που έρχεται να σας προσφέρει η Αφροδίτη, είναι η παρακίνηση να απολαμβάνετε τη ζωή μέσα από τα πιο μικρά και απλά πράγματα. 

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας ίσως σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από την έντονα κοινωνική ζωή και να απομονωθείτε, ώστε να στοχαστείτε πάνω στις συναισθηματικές σας επιθυμίες και πώς θα μπορούσατε να τις εκπληρώσετε. Είναι αρκετά πιθανό να χρειαστεί να φροντίσετε κάποια χρέη σας, ακόμα και αν δεν είναι σημαντικά, ίσως από λάθη χειρισμού που είχατε κάνει στο παρελθόν, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει στην εμμονική αυτοτιμωρία. Μην πέφτετε σε αυτήν την παγίδα και αναγνωρίστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να είναι...άνθρωπος. Υπομονή, η αίσθηση αυτή δε θα κρατήσει πολύ. Απολαύστε την καθημερινότητά σας στα απλά πράγματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περνάτε μια ευχάριστη περίοδο, καθώς έχετε καταφέρει να περιβάλλεστε από ανθρώπους που έχετε επιλέξει να βρίσκονται στη ζωή σας, τους αγαπάτε και τους εκτιμάτε. Μοιράζεστε ευχάριστες στιγμές με φίλους, διασκεδάζετε και -γιατί όχι- ταξιδεύετε. Ωστόσο, δε θα μείνετε μόνο σε αυτό, αλλά μπορεί να σας γεννηθεί η ανάγκη να προσφέρετε στους ανθρώπους γενικότερα, γεγονός που μπορεί να σας δραστηριοποιήσει σε κάποια συλλογική δράση. Η Αφροδίτη, από το ζώδιο της Παρθένου, σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με το/τη σύντροφό σας, ενδεχομένως μέσα από ένα ταξίδι, ή ακόμα και μέσω κοινών ενδιαφερόντων που θα σας κάνουν να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλον από την αρχή. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βιώνετε ένα αρκετά προσοδοφόρο διάστημα όσον αφορά στον επαγγελματικό σας τομέα, ενώ η Αφροδίτη που διελαύνει από τον οίκο της καριέρας σας, γίνεστε ακαταμάχητοι και γοητευτικοί σε αυτόν τον τομέα, κάτι που θα σας ευνοήσει για τα επόμενα βήματα που πρέπει να διανύσετε. Είναι πιθανό να συναναστραφείτε ανθρώπους για επαγγελματικούς λόγους και οι οποίοι θα σας επωφελήσουν σημαντικά, είτε παρέχοντάς σας τη στήριξή τους, είτε βοηθώντας σας πιο έμπρακτα να υλοποιήσετε ένα στόχο. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους αυτούς, χωρίς ωστόσο να ξεχνάτε το fair play ή να χρησιμοποιείτε αθέμιτα μέσα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου σας δημιουργεί ευκαιρίες να περάσετε ποιοτικό χρόνο με αυτούς που αγαπάτε και ιδιαίτερα με το/τη σύντροφό σας. Ο χώρος του σπιτιού μένει κάπως παραμελημένος, είτε γιατί βρίσκεστε εκτός να διασκεδάζετε, κάτι που αξίζετε μιας και συνήθως “θάβετε” τον εαυτό σας στην υπερβολική δουλειά, είτε γιατί ταξιδεύετε. Ταυτόχρονα, αξιοποιείτε τη χαλαρή σας, για τώρα, διάθεση, ώστε να βελτιώσετε σημαντικά την προσωπική σας εικόνα, τόσο στον κοινωνικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Η επιτυχία σας σε αυτό θα είναι τέτοια, που θα δείτε να γίνονται πιο δεκτικοί και πιο ανοιχτοί απέναντί σας, ακόμα και άνθρωποι με τους οποίους δεν είχατε και...τις ειρηνικότερες των σχέσεων. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τη θέση του Ταύρου σας ταξιδεύει πίσω στα παιδικά σας χρόνια, δημιουργώντας σας μια απόλυτα νοσταλγική διάθεση, κυρίως γιατί ενδέχεται να χρειαστεί να αποχωριστείτε κάτι που έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εσάς. Επιπλέον, αυτή η διέλευση σάς γεννά την επιθυμία να διερευνήσετε τη σκοτεινή σας πλευρά. Κάτι τέτοιο, δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς όσοι σας συναναστρέφονται γνωρίζουν ότι κατοικείτε στο μυαλό σας και σας είναι αναγκαίο πού και πού να το εξερευνάτε, ωστόσο μην ξεχνάτε να διατηρείτε το μέτρο και την επαφή σας με τη γη. Ο διαλογισμός είναι ό,τι πρέπει για να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. 

ΙΧΘΥΕΣ

Η κοινωνική σας ζωή διευρύνεται μέσα από συναλλαγές της καθημερινότητάς σας, η οποία είναι πλούσια σε επικοινωνίες, μετακινήσεις και νέες γνωριμίες. Είναι εξαιρετικά πιθανό, μάλιστα, με τα άτομα τα οποία συναναστρέφεστε σε αρκετές περιπτώσεις να προκύψει μία ερωτική έλξη. Οι δεσμευμένοι θα στραφείτε σε έντονες διασκεδάσεις με το ταίρι σας. Επίσης, αν δεν προκύψει κάτι ερωτικό μέσα από τις γνωριμίες αυτών των ημερών, οι άνθρωποι που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας, θα σας ευνοήσουν σημαντικά σε ζητήματα που σχετίζονται με το δημόσιο, τις τράπεζες, ασφαλιστικές κ.ο.κ., γεγονός που καθιστά την παρούσα περίοδο μία από τις προσφορότερες των τελευταίων μηνών για εσάς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και πως μας επηρεάζει !

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και πως μας επηρεάζει !

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και πως μας επηρεάζει !

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 13 Ιουνίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Ιουλίου. Έτσι λοιπόν, κατά το διάστημα αυτό...

Αφροδίτη στην Παρθένο

Αφροδίτη στην Παρθένο

Αφροδίτη στην Παρθένο

Στις 5 Αυγούστου η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και θα παραμείνει ως τις 30 Αυγούστου. Από την θέση αυτή η Αφροδίτη αισθάνεται άβολα,...

3ο Δεκαήμερο Παρθένου: Κυβερνήτης η Αφροδίτη

3ο Δεκαήμερο Παρθένου: Κυβερνήτης η Αφροδίτη

3ο Δεκαήμερο Παρθένου: Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Από τις 11 έως και τις 23 Αυγούστου, που Ήλιος αφήνει την Παρθένο για να εισέλθει στον ζυγό, τα ηνία διακυβέρνησης της καρμικής Παρθένου...

Είσοδος Αφροδίτης στην Παρθένο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Είσοδος Αφροδίτης στην Παρθένο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Είσοδος Αφροδίτης στην Παρθένο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Το γεγονός ότι η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, είναι θετικό για αυτήν την τόσο θερμή περίοδο, που χρειαζόμαστε περισσότερο την λογική...

5-9-2014: Είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο

5-9-2014: Είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο

5-9-2014: Είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο

Μια βαθιά προσήλωση σε αξίες αναλλοίωτες και μια δυνατή ανάγκη να συνδεθούμε πραγματικά με τους ανθρώπους θα έρθει ως αποτέλεσμα της...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/7-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/7-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/7-9-2014

Η Αφροδίτη έχει περάσει στην Παρθένο, η Σελήνη στον Υδροχόο και το διήμερο αυτό θα είναι πολύ ουσιαστικό, γεμάτο από την διάθεσή μας να...