Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-7-2018
<p>Κριός : Μάλλον τσάμπα καταναλώνεστε με το να ζητάτε και να παρακαλάτε κάποιον, να αναγνωρίσει τις ερωτικές σας προσφορές!  Καλύτερα να μην κάνετε τίποτα και να αφήσετε χώρο για σκέψη.

Ταύρος : Έχετε έναν τρόπο ζωής, με έντονους εργασιακούς ρυθμούς, που μάλλον αδικούν τον άνθρωπο που έχετε μέσα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό θα πρέπει να διορθωθεί.

Δίδυμοι : Ξέρετε ότι υπάρχουν καταστάσεις ακόμη στην καθημερινότητα του ατόμου που αγαπάτε, που δεν θα σας αφήναν να ζήσετε μέσα σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Καρκίνος : Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, αν αυτό το άτομο μέσα στην εργασία σας, σας φλερτάρει ή απλά είναι πολύ ευγενικό μαζί σας. Μην κάνετε κάτι ακόμη, προσεχώς θα υπάρξουν αποκαλύψεις.

Λέων : Μάλλον έχετε καταλάβει λάθος. Δεν θέλει το άτομο που είναι τώρα δίπλα σας μια περιστασιακή σχέση, αλλά κάτι που θα σας βάλει και σε τροχιά γάμου – συγκατοίκησης.

Παρθένος : Μην ακούτε μόνο τα άσχημα που περνάνε οι τρίτοι -  οι φίλοι σας, μέσα στην σχέση τους. Υπάρχουν και τα πολύ όμορφα, αν και φυσικά έχετε βρει τον σωστό σύντροφο.

Ζυγός : Οι διακοπές ζυγώνουν και εσείς πρέπει να τελειώσετε με όλα τα εκκρεμή σας θέματα. Κάτι ίδιο κάνει και ο άνθρωπος σας, για να μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά μαζί.

Σκορπιός : Είστε επιρρεπείς στις ερωτικές αμαρτίες, και αυτό ο άνθρωπος σας το ξέρει.  Τουλάχιστον αν στο τώρα ζείτε κάτι ποιοτικό, μην το χαλάσετε πάλι.

Τοξότης :  Κάποια συμβουλευτική – ψυχολογική βοήθεια θα χρειαστεί το ταίρι σας, και φυσικά θα είστε εκεί για να βοηθήσετε. Είναι και στο ζώδιο σας… άλλωστε η προσφορά!

Αιγόκερως : Δεν έχετε ακόμη πάρει μια απόφαση για το αν θα πρέπει να ρισκάρετε την ησυχία σας, και να μπείτε και πάλι σε διαδικασίες επανένωσης.

Υδροχόος : Είσαστε πρακτικά μυαλά και το μόνο που τώρα πρέπει να κοιτάξετε ενδελεχώς, είναι αν πρέπει να θυσιάσετε τον χρόνο σας, σε αδιάφορες γνωριμίες.

Ιχθείς : Δεν υπάρχει δρόμος που να σας οδηγεί εύκολα και πάλι μέσα στην αγκαλιά του συντρόφου σας, παρά μόνο μια διαβεβαίωση σας, ότι θα τελειώσετε με το παρελθόν σας.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,