Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018
<p>Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας, σας έχουν μάθει πολλά και τώρα που είστε με τον άνθρωπο που τόσο αγαπάτε, πρέπει και να τα εφαρμόσετε.

Ταύρος : Το ταίρι σας, σας έχει τονίσει πολλές φορές, ότι αυτό που θέλει είναι την περισσότερη παρουσία και προσοχή σας, μέσα σε αυτήν την σχέση. Μπορεί να έχει και δίκιο!

Δίδυμοι : Είναι μια καλή περίοδος για την οικονομική σας ζωή, που μπορεί να σας έχει βάλει σε μια ερωτική απομόνωση, αλλά τουλάχιστον έχετε την ήρεμη καθημερινότητα σας.

Καρκίνος : Για το ζώδιο σας, είναι πραγματικά εξοντωτικό να τσακώνεστε συνέχεια με  τον σύντροφο σας. Αυτό είναι και κάτι που άμεσα, θα πρέπει να λυθεί.

Λέων : Οι δυνατότητες που έχει αυτή η ερωτική σχέση, είναι πραγματικά πολλές, αν τελικά αποφασίσει το ταίρι σας, να σφραγίσει μόνιμα την πόρτα σε τρίτες ΄παρεμβολές΄!

Παρθένος : Η εκδήλωση συναισθημάτων, από κάποιον συνεργάτη σας, θα σας ξαφνιάσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Ότι και να γίνει, εσείς μην δώσετε άμεσα τις απαντήσεις σας.

Ζυγός : Έχετε χάσει πολλή από την ενέργεια σας, σε κάποιον που ακόμη δεν ξέρει καν τι θέλει από εσάς και αυτήν την σχέση που έχετε δημιουργήσει. Ρωτήστε τον ευθέως.

Σκορπιός : Αν συνεχίσουν οι επικοινωνιακές σας διαφορές, στον γάμο – δεσμό σας, να είναι αγεφύρωτες, θα πρέπει μέσα σε αυτόν τον μήνα, να πάρετε και τις δικές σας αποφάσεις.

Τοξότης : Με την περίοδο του Λέοντα να πλησιάζει, όλοι οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, θα ερωτευτούν και κάποιοι ήδη εν σχέση θα κάνουν και το επόμενο τους βήμα.

Αιγόκερως : Έχετε πια μπει σε μια διάθεση χαλαρή που μπορεί και να σας δείχνει στον άνθρωπο σας, αδιάφορους. Κάποια μικρά παράπονα, πιθανόν και να σας τα κάνει.

Υδροχόος : Ο ερωτικός σας τομέας, περνάει μια εποχή που όλα έχουν έρθει όπως και οι δύο σας τα είχατε ονειρευτεί. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει, να το προστατεύσετε.

Ιχθείς : Δεν έχετε δεχτεί κάποια σοβαρή – ευθεία  ερωτική κρούση, από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ακόμη. Από το τρίτο 10ήμερο του Ιουλίου, κάτι αλλάζει!

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018

Κριός : Αν δεν δώσετε χρόνο σε αυτόν τον νέο έρωτα,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,