Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 15/7 - 22/72018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 15/7 - 22/72018
<p align="center">Με το στίγμα της έκλειψης θα υποδεχτούμε αυτήν την εβδομάδα, η οποία συνεχίζει και μας επηρεάζει τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Δεδομένου λοιπόν, ότι η εβδομάδα από 16 έως 22 Ιουλίου δεν είναι πολύ δραστήρια πλανητικά, η έκλειψη της 13ης Ιουλίου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτές τις μέρες, μαζί με το εξάγωνο που Αφροδίτης-Δία. Το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο, ακόμα κι αν πρόκειται να λάβουμε οριστικές αποφάσεις, καθώς οι όψεις της εβδομάδας μας χαρίζουν τη σιγουριά πως κινούμαστε στο σωστό για εμάς δρόμο. 

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουλίου σας φέρνει αντιμέτωπους με όλα εκείνα που σας ενοχλούν σε μία κατάσταση ή σε έναν άνθρωπο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς έτσι κινητοποιήστε με αποφασιστικότητα, προκειμένου να αλλάξετε ότι δε σας ικανοποιεί. Κοιτάτε τους ανθρώπους, τις καταστάσεις, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό σε κάποιες περιπτώσεις, με ειλικρίνεια και ευθύτητα, αποφασισμένοι πως ότι δε σας κάνει ευτυχισμένους, πρέπει να αλλάξει ή φύγει. Οι δεσμευμένοι μπαίνετε σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης της σχέσης σας, σχετικά με το τι προσφέρει σε εσάς και το/τη σύντροφό σας ή ακόμα και τι προσφέρετε ο ένας στον άλλον. Μπορεί να μην είναι εύκολη διαδικασία, όμως σίγουρα είναι χρήσιμη και μπορεί προς το τέλος της εβδομάδας να αποφέρει καρπούς. Η ευδαιμονία που νιώθετε το σαββατοκύριακο σας παρακινεί να κάνετε ενάρξεις που σας κάνουν ευτυχισμένους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, διανύετε ένα διάστημα, κατά το οποίο είστε μεν επικοινωνιακοί και ευχάριστοι, όμως από την άλλοι δείχνετε απρόσιτοι. Αν λοιπόν, μία κατάσταση δεν προχωράει, μη βιαστείτε να κατηγορήσετε τους άλλους, γιατί είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως κάτι κάνετε κι εσείς λάθος. Εφόσον αντιληφθείτε τι κάνετε λάθος, θα είστε σε θέση να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και, γιατί όχι, προς το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις.    

ΤΑΥΡΟΣ

Το κλίμα αυτής της εβδομάδας είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο για εσάς. Τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους αδέσμευτους αυτές οι μέρες είναι χαρούμενες, ανάλαφρες και ιδιαίτερα ερωτικές! Βγαίνετε, διασκεδάζετε, κάνετε δώρα, παίρνετε δώρα. Το σημαντικότερο βέβαια είναι πως δεν αλλάζουν μόνο οι συνθήκες για εσάς, αλλά κι εσείς οι ίδιοι δέχεστε αλλαγές που παλιότερα δε θα τολμούσατε καν να σκεφτείτε. Έτσι λοιπόν, οι δεσμευμένοι Ταύροι επιδιώκετε να φέρετε αλλαγές στη σχέση σας που έχουν ως στόχο την απεμπλοκή της από τη ρουτίνα που κατέτρωγε τη ζωτικότητα του δεσμού σας. Γνωρίζουμε όλοι ότι ένας Ταύρος νιώθει ασφάλεια στην προσωπική του ρουτίνα, ωστόσο, ο Ουρανός φροντίζει να σας μετατοπίσει αξιακά και έτσι εσείς οι ίδιοι βιώνετε αυτήν τη ρουτίνα ως μία δυσάρεστη κατάσταση. Η επίδραση του Ουρανού ενισχύεται από τη Νέα Σελήνη της 13ης Ιουλίου και οδηγείστε σε ριζοσπαστικές αλλαγές. Αντίστοιχα νιώθετε και οι αδέσμευτοι, καθώς αντιμετωπίζετε με εντελώς διαφορετικό τρόπο τη συναισθηματική σας ζωή. Θα παρατηρήσετε ότι έλκεστε από άτομα που δε σας προσφέρουν καμία μα καμία σιγουριά και από ανθρώπους εντελώς διαφορετικούς από εσάς. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτές είναι συμπεριφορές παντελώς ξένες προς εσάς και στο -πρόσφατο- παρελθόν, ούτε καν θα τολμούσατε να δράσετε κατ' αυτόν τον τρόπο.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά ευχάριστα ξεκινά για εσάς η εβδομάδα καθώς αναμένονται πολλές αλλαγές, κάτι που σας γεμίζει ενθουσιασμό και προσδοκίες. Ανήκετε στο ζώδιο εκείνο που βαριέται τρομερά εύκολα, οπότε η διαρκής μεταβολή, η τόσο τρομακτική για πολλούς ανθρώπους, αλλά όχι για εσάς, φαίνεται στα μάτια σας σαν ειδυλλιακή κατάσταση. Οι δεσμευμένοι αποφασίζετε να φέρετε νέα πνοή στη σχέση σας, να την ανανεώσετε και να την αναδιαρθρώσετε με κάθε δυνατό τρόπο, κάνοντας νέα πράγματα που δεν είχατε ξαναδοκιμάσει με το ταίρι σας. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα ανταλλάξετε δώρα με το/τη σύντροφό σας και όλη αυτή η ευφορία θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.  Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, δοκιμάζετε την τύχη σας, γνωρίζετε νέους ανθρώπους και διασκεδάζετε μαζί του, ωστόσο ένα άτομο από το παρελθόν σας κάνει την επανεμφάνισή του και θα είναι αυτό που τελικά θα σας τραβήξει την προσοχή. Και όχι μόνο αυτό. Θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα σας “φυτέψει” στο μυαλό την ιδέα μιας σοβαρότερης σχέσης, γιατί θα νιώσετε πως μόνο με αυτό το άτομο μπορείτε να συμφωνήσετε ουσιαστικά σε όλα τα επίπεδα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινά μια ιδιαίτερα ευχάριστη και με έντονη κινητικότητα εβδομάδα και μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιο σύντομο ταξίδι, μια γρήγορη απόδραση από την καθημερινότητά σας, με το ταίρι σας, αν έχετε, ή με άτομο του ενδιαφέροντός σας αν είστε αδέσμευτοι. Οι διασκεδάσεις και οι σπατάλες μπαίνουν σε πρώτο πλάνο αυτήν την εβδομάδα και φαίνεται ότι θα κρατήσουν κι άλλο, αφού η διάθεσή σας είναι στα ύψη κι εσείς νιώθετε την ανάγκη να το ρίξετε έξω. Οι δεσμευμένοι μπορεί να νιώσετε μία κόπωση μέσα στη σχέση σας, κυρίως λόγω της στασιμότητας που τη χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα αλλά ίσως και λόγω μιας έντονης πίεσης που δέχεστε από το ταίρι σας. Θα διαπιστώσετε πως το ένστικτό σας να αναλύσετε με το/τη σύντροφό σας την πορεία της σχέσης σας και τι μπορεί να φταίει, θα είναι μια καλή ιδέα, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης προς όφελος και των δύο σας. Τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας θα φανούν, βέβαια, από την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο αυτός δεν είναι λόγος να αναβάλετε αυτό που ξεκινήσατε. Οι αδέσμευτοι, νιώθετε ιδιαίτερα απελευθερωμένοι από τις υποχρεώσεις μιας σχέσης, κάτι που σας επιτρέπει να διασκεδάζετε ατελείωτα, να γνωρίζετε νέο κόσμο και γενικότερα να περνάτε καλά. Προσοχή, όμως, γιατί ένα ενδιαφέρον άτομο βρίσκεται στον ορίζοντα. 

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι όμορφη και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να περάσετε καλά με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, είτε μιλάμε για το ταίρι σας, σε περίπτωση που είστε δεσμευμένοι, είτε μιλάμε για κάποιον άνθρωπο από τον οποίο έχετε γοητευτεί, αν είστε ελεύθεροι. Ο Άρης διελαύνει ανάδρομος από τον οίκο των σχέσεων για τους Λέοντες, συνεπώς όσοι βρίσκονται σε σχέση ή είναι παντρεμένοι μπορεί να διαπιστώσουν μια στασιμότητα, η οποία μπορεί να φέρει προβλήματα του παρελθόντος στην επιφάνεια, τα οποία τώρα οι δεσμευμένοι καλείστε να επιλύσετε. Καλό θα ήταν να επισπεύσετε αυτήν την εκκρεμότητα και να λύσετε όλα όσα μπορεί να προκύψουν τώρα, καθώς η ερχόμενη εβδομάδα δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους κινήσεις. Οι αδέσμευτοι, είστε πιο ανέμελοι, διασκεδάζετε πιο ελεύθερα, γνωρίζετε περισσότερους ανθρώπους -ενδεχομένως και από το χώρο εργασίας σας- και παρ' όλο που δεν υπάρχει κάτι σοβαρό στον ορίζοντα, τουλάχιστον όχι για αυτήν την εβδομάδα, το όλο παιχνίδι ανεβάζει στα ύψη την αυτοπεποίθησή σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς τους Παρθένους όλα βαίνουν ομαλώς. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ουδέτερα αυτήν την εβδομάδα και εξαρτάται απόλυτα από εσάς το αν θα προκύψει κάτι ενδιαφέρον και έντονο για τα αισθηματικά σας. Τώρα σκέφτεστε ιδιαίτερα έντονα ότι ο αισθηματικός σας τομέας επηρεάζει το φιλικό, και αντίστροφα, και έχετε δίκιο, γι' αυτό δεν αποκλείεται να βάλετε σε λειτουργία ένα πρόγραμμα ξεκαθαρίσματος ή διαχωρισμού των δύο τομέων. Κάτι τέτοιο θα αποδειχθεί σωτήριο για τις σχέσεις σας και θα σας δώσει κι εσάς μια ηρεμία που έχετε ανάγκη. Μην κάνετε το λάθος να θεωρήσετε ότι αν είστε αδέσμευτοι, αυτό δε σας αφορά, καθώς τείνετε μερικές φορές να μπλέκετε τους δύο τομείς και αυτό λειτουργεί σε βάρος σας. Οι δεσμευμένοι διαισθάνεστε μια περίεργη ατμόσφαιρα εντός της σχέσης σας, στατική και συνάμα χαώδη, η οποία δε σας επιτρέπει να αξιολογήσετε καθαρά και με διαύγεια τα ζητήματα που προκύπτουν στη σχέση σας. Κάντε λίγη ακόμα υπομονή, διότι το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο και θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Οι αδέσμευτοι μπορεί να γκρινιάζετε για τη μοναξιά σας, αλλά αν δεν επιτρέψετε στους άλλους να σας προσεγγίσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα, πώς περιμένετε αυτό να αλλάξει; 

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή κινείται σε αρκετά ήρεμους, έως βαρετούς, ρυθμούς για εσάς, δεδομένου ότι ο Άρης είναι ανάδρομος, ενώ επιπλέον δε σχηματίζει όψεις. Αυτό, όμως, είναι κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς όσοι είστε δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα του παρελθόντος, τα οποία αναδύονται εκ νέου στην επιφάνεια προκειμένου να τα λύσετε. Από την άλλη, οι ελεύθεροι θα δείτε ανθρώπους του παρελθόντος, ενδεχομένως και από το φιλικό σας περιβάλλον, να επανεμφανίζονται στη ζωή σας ζητώντας κάτι παραπάνω ή κάτι διαφορετικό. Και στις δύο περιπτώσεις, βέβαια, εσείς θα αντιδράσετε πολύ συντηρητικά, έως παθητικά, δεδομένου ότι η προσοχή σας αυτήν την περίοδο είναι στραμμένη σε άλλους τομείς της ζωής σας. Η πρότασή μας είναι να ασχοληθείτε με αυτά τα ζητήματα αυτήν την εβδομάδα, και να μην το αναβάλετε άλλο, καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, σχηματίζει εξάγωνο με το Δία και ευνοεί την ολοκλήρωση όλων αυτών των θεμάτων, και μάλιστα με όρους πολύ κοντά στα μέτρα σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περνάτε μια περίοδο αρκετά χαώδη, μερικές φορές δε ακόμα και σουρεαλιστική, καθώς νιώθετε ότι τίποτα δεν είναι στέρεο και όλα βρίσκονται στον αέρα. Παρ' όλα αυτά, ο ανάδρομος Ποσειδώνας ο οποίος διελαύνει από τον οίκο των αισθηματικών σας, σας δίνει την ευκαιρία να “θεραπεύσετε” πληγές του παρελθόντος, είτε δικές σας, είτε της σχέσης σας εν γένει, και ενδεχομένως να αναθεωρήσετε την πολύ ρομαντική σας στάση απέναντι σε θέματα του αισθηματικού τομέα. Θα κληθείτε να γίνετε πιο πραγματιστές και να δείτε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις και όχι στις ιδανικές για εσάς. Ο Ποσειδώνας σας, στην πραγματικότητα, σας βάζει σε μία διαδικασία αυτοκριτικής και σας βάζει σε μία ωριμότερη περίοδο, κατά την οποία ανακαλύπτετε τι πραγματικά θέλετε από τα αισθηματικά σας. Οι δεσμευμένοι βιώνετε συνεχείς αλλαγές στην καθημερινότητα της σχέσης σας, οι περισσότερες από τις οποίες αυτήν την εβδομάδα είναι θετικές και πιο ανάλαφρες απ' ό,τι έχετε συνηθίσει. Οι αδέσμευτοι μπορεί να νιώθετε μοναξιά τώρα αλλά αξιοποιήστε τη για να κάνετε την αυτοκριτική σας και να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης των αισθηματικών σας, ο Άρης, βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, γεγονός που φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος, ακόμα και αν αυτά σχετίζονται με καταστάσεις που έχουν λήξει, και αυτό συμβαίνει τώρα, ώστε να μάθετε την αλήθεια για πράγματα που μπορεί να αγνοούσατε. Οι δεσμευμένοι βιώνετε μία αρκετά δραστήρια και κοινωνική περίοδο με το ταίρι σας, με επικοινωνίες, μετακινήσεις, ακόμα και διασκεδάσεις. Παρ' όλα αυτά, εσείς θεωρείτε ότι βρίσκεστε σε τέλμα, ότι η σχέση σας έχει επιβαρυνθεί από την καθημερινή ρουτίνα και ίσως νιώσετε την ανάγκη να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας για να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Καλό θα ήταν να επιλύσετε τώρα αυτά τα θέματα, γιατί από την επόμενη εβδομάδα με ανάδρομο Ερμή, μόνο παρανοήσεις και μπερδέματα μπορούν να συμβούν. Οι ελεύθεροι βιώνετε κάπως έντονα τη στασιμότητα, ωστόσο αυτό συμβαίνει γιατί η καθημερινότητά σας δε σας επιτρέπει ιδιαίτερη δραστηριότητα στα αισθηματικά σας στην παρούσα φάση. Υπομονή, τα πράγματα δε θα είναι για πάντα έτσι. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα αισθηματικά σας είναι ένας τομέας που δέχονται διαρκώς αλλαγές, όχι εξωτερικές, αλλά απόλυτα ενδογενείς, οι οποίες ξεκινούν απόλυτα από εσάς και από μία βαθύτερη επιθυμία σας να μεταβάλετε τα μέχρι τώρα δεδομένα στο συγκεκριμένο τομέα. Οι δεσμευμένοι διαπιστώνετε πως ίσως αυτή η διαδικασία μπορεί να έχει ξεφύγει κάπως από τον έλεγχό σας, αφού γίνεστε μάρτυρες αλλαγών τις οποίες δεν ξεκινήσατε εσείς. Μην προσπαθήσετε να το εμποδίσετε, καθώς η ανάγκη σας για το νέο, μπορεί να σας κάνει με κάποιο τρόπο δεσποτικούς με το/τη σύντροφό σας. Η πίεση που μπορεί να ασκείτε, είναι αυτή που φέρνει τις -εκτός βούλησής σας- μεταβολές, κάτι που μπορεί να εξομαλυνθεί μόνο αν χαλαρώσετε και αφήσετε χώρο στο ταίρι σας να αναπνεύσει. Οι αδέσμευτοι περνάτε μια εβδομάδα αρκετά ανάλαφρη και διασκεδαστική, κάτι που μοιάζει με ασυνήθιστο για εσάς, τους αναζητητές της σταθερότητας, αλλά όλα είναι πιθανά κάτω από την επίδραση του ανατρεπτικού Ουρανού. Μέσα από διασκεδάσεις, ακόμα και σε μία απλή έξοδο  με φίλους, προκύπτει ένα νέο πρόσωπο, σίγουρα όχι με προδιαγραφές σχέσης, αλλά οπωσδήποτε με τη διάθεση να σας ενθουσιάσει και να σας κάνει να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικοινωνιακή και χαρούμενη είναι ως επί το πλείστον η περίοδος αυτή για τα αισθηματικά σας, κάτι που σας διασκεδάζει αλλά ταυτόχρονα και σας προβληματίζει καθώς διαπιστώνετε ότι υπολείπεται σε βάθος και νόημα. Ο Ερμής, που επηρεάζει τόσο δεσμευμένους όσο και αδέσμευτους, δημιουργεί ένα κλίμα πνευματικότητας σε σχέση με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, ωστόσο αυτό παραμένει επιδερμικό και χωρίς σημάδια σταθερότητας. Αν θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση προκειμένου να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, όσοι από εσάς βρίσκεστε σε σχέση, ή να προχωρήσετε σε κάτι περισσότερο από μια γνωριμία όσοι είστε ελεύθεροι, επιλέξτε να το κάνετε τώρα, καθώς η ερχόμενη εβδομάδα δεν ενδείκνυται καθόλου για την έναρξη ή την ενασχόληση με οτιδήποτε καινούργιου. Καλό θα ήταν να δράσετε άμεσα ή εναλλακτικά να περιμένετε να παρέλθει και η επόμενη εβδομάδα και μετά να ασχοληθείτε με τον αισθηματικό σας τομέα, αν στόχος σας είναι πραγματικά η επίλυση του ζητήματος βάθους που φαίνεται να λείπει από τις σχέσεις που δημιουργείτε το τελευταίο διάστημα ή τους ανθρώπους από τους οποίους γοητεύεστε. 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη της 13ης Ιουλίου σάς γέννησε την ανάγκη για ριζοσπαστικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε συνολικά τα αισθηματικά σας. Ενδέχεται να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι αντιμετωπίζετε την αισθηματική σας ζωή κάπως συντηρητικά, έως και παλιομοδίτικα, γεγονός που μπορεί να σας κρατά πίσω με πολλούς τρόπους. Έτσι, οι δεσμευμένοι αποφασίζετε να αποδεσμευτείτε από τα πρέπει που είχατε οι ίδιοι θέσει στη σχέση σας και να κάνετε πράγματα πιο απρογραμμάτιστα και αυθόρμητα. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε ξαφνικά να κάνετε κάποιο ταξίδι χωρίς λόγο, ή να χαρίσετε ένα δώρο στο/στη σύντροφό σας χωρίς να έχετε επέτειο ή κάτι τέτοιο σχετικό και νιώθετε σημαντικά πιο απελευθερωμένοι μέσω αυτής της διαδικασίας. Οι ελεύθεροι αποζητάτε έντονα την αλλαγή και ενδεχομένως να γνωρίσετε κάποιο άτομο που μπορεί να ανατρέψει ολόκληρη την κοσμοθεωρία σας, με την καλύτερη δυνατή έννοια. Προσοχή, είναι πολύ σημαντικό να διαχωρίσετε με σαφή όρια τον αισθηματικό από το φιλικό σας τομέα, γιατί η αλληλεπικάλυψη μεταξύ τους μπορεί να γίνει ιδιαίτερα τοξική, κυρίως για εσάς τους ίδιους.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Κατά το ξεκίνημα της εβδομάδας η διάθεσή σας είναι ιδιαίτερα ρομαντική,

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα και σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει εντάσεις και αλλαγές, κυρίως...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον “κράμα” ενέργειας στον “ουρανό”, που αφορά τον έρωτα.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 25/6 εως 1/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 25/6 εως 1/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 25/6 εως 1/7/2018

Καθόλου βαρετή αυτή η εβδομάδα. Με τις υπερβολές της, τα έξοδα της, αποκαλύψεις για σκάνδαλα οικονομικά, απομακρύνσεις. Η πανσέληνος στις...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι μία εβδομάδα κατά την οποία παίρνετε από κοινού αποφάσεις με το/τη σύντροφό σας για ζητήματα που...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας.