Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018
<p>ΚΡΙΟΣ

Έχετε μπει σε ένα καλούπι, που δεν είναι δικό σας και το ξέρετε. Το γεγονός ότι είστε μέσα σε μια συναισθηματική σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τροποποιήσετε την ζωή σας για να ικανοποιηθεί κάποιος άλλος.

ΤΑΥΡΟΣ :

Ο τρόπος που έχετε και καταφέρνετε πάντα να περάσετε τις δικές σας γραμμές, στον άνθρωπο σας, είναι και αυτό το υπέροχο στοιχείο του χαρακτήρα σας, που αγαπάει τόσο πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Όσα έχουν λήξει μέσα στον δεσμό σας, ακόμη και τώρα που πλησιάζει ο ανάδρομος Ερμής, μην κάνετε το επικοινωνιακό λάθος, να τα φέρετε και πάλι στην επιφάνεια, λόγω των μεγάλων σας ανασφαλειών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Αν θέλετε να φύγετε για λίγο καιρό από την ρουτίνα της αισθηματικής καθημερινότητας, θα ήταν σωστό και έντιμο από την δική σας την μεριά να το πείτε. Σίγουρα δεν θα φέρει το χαμόγελο στον άνθρωπο σας.

ΛΕΩΝ :

Οι σκέψεις που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας είναι μαύρες και απαισιόδοξες επειδή, δεν έχετε ακόμη λάβει κάποια επικοινωνία – επαφή από το άτομο που τόσο καιρό, με έμμεσο τρόπο πολιορκείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Το να βρεθεί ένας μεγάλος έρωτας στον δρόμο σας, εσάς των εργένηδων, με τόσο περίεργα αστρολογικά φαινόμενα, δεν είναι και κάτι τόσο απίθανο. Θα το θέλατε όμως;

ΖΥΓΟΣ :

Η πλευρά του ανθρώπου σας, η οικογένεια του και οι γνωστοί του, ίσως επειδή ακόμη δεν σας ξέρουν και τόσο καλά, έχουν όχι και τόσο καλή εντύπωση για εσάς. Κάτι πρέπει να κάνετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Στις μέρες μέχρι και που θα αλλάξει ο μήνας, εσείς θα βρεθείτε σε ένα ερωτικό πρόβλημα, που αφορά τις πιέσεις που δέχεστε από τον άνθρωπο σας, για να ενδώσετε σε κάποια δέσμευση που θέλει αυτός.  

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Όλα έχουν αρχίσει πλέον και ηρεμούν μέσα στην σχέση σας, και σίγουρα οι επικοινωνίες έχουν ξανα-ζεσταθεί. Αυτή την φορά αν έχετε να πείτε κάτι, να το πείτε ευθέως και χωρίς άλλες περιστροφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Μην μπλέκεστε μέσα στα πόδια και την εργασία του συντρόφου σας συνέχεια. Υπάρχουν ιδιαίτερα πράματα που μάλλον δεν τα ξέρετε και ίσως και ο ίδιος, να μην θέλει ακόμη να σας τα πει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Έχετε πραγματικά γίνει ένας ακροβάτης, που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο αισθηματικές καταστάσεις, που όμως ακόμη ούτε και εσείς ξέρετε που θα καταλήξει, η οποιαδήποτε επιλογή σας.

ΙΧΘΕΙΣ :

Είσαστε μόνιμα εγκλωβισμένοι μέσα σε εργασία και υποχρεώσεις, από τον οικογενειακό σας κύκλο. Αυτό είναι και κάτι που το ταίρι σας το σέβεται, αλλά και από την δική σας την μεριά, κάντε άμεσα κάτι σχετικό που θα του δώσει χαρά.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ 1/7/ - 7/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 1/7/ - 7/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 1/7/ - 7/7/2018

Μην μονολογείτε το τι θέλετε στον άνθρωπο σας. Ιδανικά μιλήστε του τώρα έξω από τα δόντια και με λύσεις - προτάσεις,

Προβλέψεις Ταρώ 28/5 - 3/6/2018

Προβλέψεις Ταρώ 28/5 - 3/6/2018

Προβλέψεις Ταρώ 28/5 - 3/6/2018

Δεν υπάρχει κάτι πιο πολύ να προσφέρετε στον δεσμό σας, και στον άνθρωπο σας.

Προβλέψεις Ταρώ 14/5 - 20/5/2018

 Προβλέψεις Ταρώ 14/5 - 20/5/2018

Προβλέψεις Ταρώ 14/5 - 20/5/2018

Κάντε μια μεγαλύτερη προσπάθεια, να επικοινωνήσετε πιο καλά με τον άνθρωπο που αγαπάτε

Προβλέψεις Ταρώ 7/5 - 13/5/2018

Προβλέψεις Ταρώ 7/5 - 13/5/2018

Προβλέψεις Ταρώ 7/5 - 13/5/2018

Όλα αυτά που έχουν πέσει στην αντίληψη σας, για το άνθρωπο σας, καλό θα είναι να του τα θέσετε υπό μορφή ερωτήματος