Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-7-2018
<p>Κριός : Δεν λέει – αναφέρει πουθενά μέσα στο εγχειρίδιο του ζωδίου σας, ότι δίνετε εύκολα δεύτερες ευκαιρίες στην αγάπη. Σε αυτήν την συγκεκριμένη φάση είστε και τώρα!

Ταύρος : Μπορεί να υπάρχει μια άσχημη σχέση στην ζωή σας, που σας καταπιέζει, αλλά με τους τσακωμούς δεν θα βρείτε την άκρη. Ο διάλογος μόνο θα φέρει αποτέλεσμα. 

Δίδυμοι : Οι κατακτήσεις που έχετε αυτό το διάστημα, είναι πολλές και μάλλον έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση σας, στα ύψη. Αυτό το Καλοκαίρι, έχει πολλά ακόμη να προσφέρει.

Καρκίνος : Ερωτικά – συναισθηματικά είστε ελεύθεροι. Αυτό το ξέρει ο πρώην σας, και θέλει μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας πλησιάσει, με σκοπό την επανένωση σας.

Λέων : Δεν θα πείτε πολλά από το παρελθόν σας και τον χαρακτήρα σας, σε κάποιον που τώρα έχει κάνει την εμφάνιση του, και θέλει να σας κερδίσει και ερωτικά.

Παρθένος : Υπάρχει μια κόπωση σε εσάς και τον δεσμό σας, και αυτό πιθανόν και να έχει πια ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, που δεν ξέρει γιατί  έχετε αποξενωθεί.

Ζυγός : Οι εργασιακές σας απαιτήσεις έχουν καταλαγιάσει πια και τώρα έχει έρθει η σειρά των  προσωπικών σας καταστάσεων, για να βρουν την ισορροπία τους.

Σκορπιός : Θα ερωτευτείτε εσείς οι αδέσμευτοι. Από το τρίτο 10ήμερο του μήνα και μετά θα έχετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο, να σας πλησιάζει και να ζητάει κάτι ιδιαίτερο.

Τοξότης : Κάποιες φορές αισθάνεστε ότι δεν γίνεστε απόλυτα κατανοητοί, στον άνθρωπο σας,  και αυτό φέρνει γκρίνιες που τώρα τελευταία έχουν γίνει καυγάδες.

Αιγόκερως : Η αγάπη που βλέπετε από τον σύντροφο σας είναι αληθινή και αυτό, πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους. Δώστε λοιπόν και εσείς τον καλύτερο σας εαυτό.

Υδροχόος : Δεν είστε εσείς τα ζώδια, που μπορείτε να κάνετε πολλά και ταυτόχρονα παιχνίδια στον έρωτα. Τα λάθη καραδοκούν με τόσες εκλείψεις εν εξελίξει.

Ιχθείς : Αποφασίστε πως θέλετε να περάσετε το Καλοκαίρι σας, και πείτε το και στον άνθρωπο σας, που δεν τον νοιάζει τι και που, μόνο να είναι μαζί σας.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,