Ερωτοσκόπιο 17-7-2018

Ερωτοσκόπιο 17-7-2018
<p>Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, που έχει και τα περισσότερα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα, πλησιάζει και θα βρει τα περισσότερα ζώδια στις διακοπές τους.

Αυτό θα φέρει εκπλήξεις που σίγουρα όλοι εύχονται να τους συμβούν το  συντομότερο δυνατόν! Οικονομικά, ερωτικά αλλά και προσωπικά θέματα θα συναντηθούν, με τις οριστικές τους λύσεις. 

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα μάθουν για την επίσημη δέσμευση κάποιου πρώην τους, που ακόμη αγαπούν. Οι Κριοί, είναι περικυκλωμένοι από πολλά και νέα άτομα που τους ανανεώνουν την διάθεση. Οι Ζυγοί, ξέρουν ότι υπάρχουν ακόμη ενεργά προβλήματα μέσα στην ζωή του συντρόφου τους. Οι Καρκίνοι δείχνουν ότι μπορούν να συνεχίσουν και μόνοι τους. Οι Αιγόκεροι έχουν τον τρόπο να κάνουν τους πάντες να τους αγαπούν.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό που θα τους βγάλει, από την ρουτίνα της προσωπικής τους ζωής. Οι Δίδυμοι, δηλώνουν ότι πρέπει άμεσα να ξεκουράσουν πνεύμα και σώμα. Οι Τοξότες δεν μπορούν να βρουν λύσεις μέσα στην ερωτική τους ζωή, και με τόσους τρίτους που έχουν ανακατευτεί. Οι Παρθένοι, πρέπει να πάρουν μια σημαντική απόφαση για την πορεία της εργασίας τους. Οι Ιχθείς έχουν πολλά να ακόμη να ανακαλύψουν για αυτόν τον νέο έρωτα, που έχει εισβάλει στην ζωή τους.  

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ακόμη δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι. Οι Υδροχόοι, είναι σίγουροι ότι κάποιος από το παρελθόν τους, που τους θέλει ακόμη, ήδη τους ψάχνει. Οι Λέοντες πρέπει να δουν με μια πιο ψύχραιμή ματιά εργασία και ερωτική ζωή. Οι Ταύροι, δηλώνουν ότι δεν θα πάνε πια πίσω στα συντρίμμια του παρελθόντος, για να επανασυνδεθούν. Οι Σκορπιοί, θα πάρουν ξαφνικά χρήματα που θα τους λύσουν πολλά από τα προβλήματα τους.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτοσκόπιο 9-8-2018

Ερωτοσκόπιο 9-8-2018

Ερωτοσκόπιο 9-8-2018

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, είναι φορτωμένο με αστρολογικά φαινόμενα, που μόνο θετικά μπορούν να επηρεάσουν την ζωή όλων …...

Ερωτοσκόπιο 2-8-2018

Ερωτοσκόπιο 2-8-2018

Ερωτοσκόπιο 2-8-2018

Ένας καινούργιος μήνας ξεκινά και προσφέρει πολλά και καλά αστρολογικά φαινόμενα, που θα συνεργαστούν αρμονικά με όλα τα ζώδια.

Ερωτοσκόπιο 27-7-2018

Ερωτοσκόπιο 27-7-2018

Ερωτοσκόπιο 27-7-2018

Ισχυροί οι κραδασμοί του σύμπαντος … με αυτά τα δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα που είναι σε πλήρη εξέλιξη, πάνω σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Ερωτοσκόπιο 22-6-2018

Ερωτοσκόπιο 22-6-2018

Ερωτοσκόπιο 22-6-2018

Ο υπέροχος μήνας του Ιουνίου, πλησιάζει στην ολοκλήρωση του μέσα από έντονα αστρολογικά φαινόμενα, που ήδη έχουν φέρει πολλές ανατροπές...

Ερωτοσκόπιο 9-5-2018

Ερωτοσκόπιο 9-5-2018

Ερωτοσκόπιο 9-5-2018

Με την νέα σελήνη, να πλησιάζει, ήδη όλα τα ζώδια έχουν πάρει μια ανάσα ανακούφισης από προβλήματα όλων των ειδών.

Ερωτοσκόπιο 5-5-2018

Ερωτοσκόπιο 5-5-2018

Ερωτοσκόπιο 5-5-2018

Ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο πλησιάζει, και με τόσα έντονα αστρολογικά φαινόμενα σε πλήρη εξέλιξη.