Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-7-2018
<p>Κριός : Την ξεκούραση για αυτό το Καλοκαίρι, την έχετε ξεχάσει και μάλλον αυτό πρέπει να το πείτε και στον άνθρωπο σας. Σίγουρα για το ζώδιο σας, προέχει η οικονομική ασφάλεια.

Ταύρος : Μάλλον κάτι σας διαφεύγει. Το άτομο που θέλετε, έχει ακόμη κάποιες ανοιχτές ερωτικές εκκρεμότητες,  που δεν επιθυμεί ακόμη να τις κλείσει.

Δίδυμοι : Κάποιες μόνο διαδικαστικές λεπτομέρειες, καθυστερούν τον άνθρωπο σας, από το να μπορέσει να είναι μόνιμα μαζί σας. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχουν λήξει.

Καρκίνος : Μόνο στο δικό σας χέρι, είναι οι καταστάσεις σε αυτήν την δύσκολη αισθηματική σχέση.  Ωστόσο μπορείτε να περιμένετε την λήξη των εκλείψεων, για κάποια πιο σοβαρή συζήτηση.

Λέων : Αν είναι στις σκέψεις σας, να κάνετε κάτι υπερβολικό, για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου που σας ενδιαφέρει, καλύτερα να το αφήσετε για μετά την λήξη του ανάδρομου Ερμή.

Παρθένος : Δεν έχετε καλή οπτική γωνία, για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην υπόλοιπη ζωή του συντρόφου σας. Μην αποπειραθείτε να ψάξετε, περισσότερο, θα ήταν λάθος.

Ζυγός : Στο τώρα που είστε μόνοι σας,  περνάτε πιο καλά. Αυτό είναι και μια ψυχολογική αυτοάμυνα, τουλάχιστον επί του παρόντος για να μην ξαναπληγωθείτε.

Σκορπιός : Τα οικονομικά σας ενισχύονται, και αυτό σίγουρα θα σας ανοίξει πολλές και σημαντικές πόρτες στην ερωτική σας ζωή, και ότι σχετικό έχετε σκεφτεί.

Τοξότης : Κάποια παλιότερη σας σωστή κίνηση…τώρα δείχνει ότι ήταν τελικά λάθος. Με τον ανάδρομο Άρη, να σας γεμίζει με θετική ενέργεια, σίγουρα μπορείτε να κάνετε τις διορθώσεις σας.

Αιγόκερως : Αφήστε λίγο χρόνο στον δικό σας τον εαυτό, για να σκεφτεί τι θέλει να κάνει μέσα στην αισθηματική του ζωή. Οι απαιτήσεις των άλλων, δεν θα πρέπει να σας αφορούν ακόμη.

Υδροχόος : Πιέζεστε από όλα αυτά που έχουν συμβεί, μέσα σε αυτόν τον δεσμό. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του Καρκίνου, θα πυροδοτήσουν συζητήσεις, για λύσεις.

Ιχθείς : Δεν θα πάψετε να σκέφτεστε κάποια παλιά σας αγάπη, όσο επιτρέπετε στις πέριξ καταστάσεις να σας ανακυκλώνουν με όλα αυτά τα γνωστά γεγονότα.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,