Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018
<p>Κριός : Αν δεν δώσετε χρόνο σε αυτόν τον νέο έρωτα, να σας αποδείξει τι τελικά μπορεί να κάνει για εσάς, τότε ακόμη ένα πυροτέχνημα θα είναι αυτό, και το ξέρετε!

Ταύρος : Οι μέρες έχουν πολλά και δυναμικά αστρολογικά φαινόμενα, που σας κάνουν  επιτέλους, να είστε ακόμη πιο ενεργητικοί σε όλα τα κομμάτια της καθημερινότητας σας.

Δίδυμοι : Δεν έχετε πει ακόμη τίποτα, για τα κρυφά σας συναισθήματα, στον άνθρωπο που σας τα έχει προκαλέσει. Μάλλον προσπαθείτε, να καταλάβετε τι σκέφτεται αυτός για εσάς.

Καρκίνος : Μην κρίνετε ούτε και εσείς λοιπόν ένα βιβλίο, από το εξώφυλλο. Από αυτή την νέα γνωριμία που έχετε κάνει, έχετε πολλά ακόμη να δείτε και να μάθετε.

Λέων : Πλέον βλέπετε τον εαυτό σας, να αντιδράει σε όλα, μέσα στην σχέση σας.  Αυτό είναι και κάτι που σας προειδοποιεί ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει πολύ.

Παρθένος : Από την νέα εβδομάδα, θα πρέπει να φτιάξετε πιο αναλυτικά τα προγράμματα που έχετε με τον άνθρωπο σας, έτσι επιτέλους να φύγετε για τις διακοπές σας.

Ζυγός : Έχετε τις εμπειρίες που σας χρειάζονται, για να βγάλετε το γρήγορο σας συμπέρασμα για άτομα, που τώρα έχουν μπει στην ζωή σας, και που πρέπει να τα προσέχετε.

Σκορπιός : Οι προθέσεις σας, σε αυτόν που σας έχει δηλώσει ότι σας θέλει ερωτικά, είναι ακόμη θολές, ίσως και επίτηδες. Μην το πολύ-καθυστερήσετε όμως!

Τοξότης :  Η ανάγκη που υπάρχει αυτήν την εποχή, για περισσότερη ερωτική επικοινωνία με τον άνθρωπο σας, θα καλυφθεί. Από τον Αύγουστο θα έρθουν και νέες προτάσεις για εσάς.

Αιγόκερως : Έχετε χάσει πολύ χρόνο, με το να προσπαθείτε με όλους τους τρόπους, να μιλήσετε και να εξηγήσετε στον άνθρωπο σας, αυτά που έγιναν στο παρελθόν.

Υδροχόος : Από όλα αυτά… που βλέπετε στις περίεργες συμπεριφορές του ατόμου που σας απασχολεί ερωτικά, θα πρέπει να ψάξετε πολύ πιο βαθιά μέχρι να βρείτε την αλήθεια.

Ιχθείς : Είσαστε στεναχωρημένοι, με όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από τον άνθρωπο σας και το στενό του περιβάλλον, για εσάς. Έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,