Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-7-2018
<p>Κριός : Θέλετε να φύγετε από αυτήν την πεζή καθημερινότητα που έχετε μπει, λόγω καταστάσεων οικονομικών αλλά και αισθηματικών, που δεν ευδοκίμησαν τελικά.

Ταύρος : Τρομάζετε κάποιες φορές τον άνθρωπο σας, με τις δύσκολες και ακαταλαβίστικες σας συμπεριφορές. Μάλλον εσείς δεν είστε στα καλά σας αυτήν την εποχή.

Δίδυμοι : Έχετε αφήσει όλα τα παλιά, να σβήσουν από την μνήμη και την καρδιά σας. Με τον ανάδρομο Ερμή προσεχώς, κάτι ίσως και να τροποποιηθεί.

Καρκίνος : Αν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από όλους αυτούς τους  καυγάδες που συντελούνται μέσα στην σχέση σας, απλά κάντε το. Οι εκλείψεις πλησιάζουν.

Λέων : Από την νέα εβδομάδα, που θα έρθει και η αλλαγή του ζωδίου, εσείς θα βρεθείτε με πολλές και ποιοτικές μπροστά σας, που πρέπει να επιλέξετε μόνο την καλύτερη.

Παρθένος : Τα συντροφικό σας ταίρι, έχει κάποιο δικό του θέμα, που δεν του αφήνει χώρο και χρόνο, για να είναι περισσότερο μαζί σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να λυθεί.

Ζυγός : Τα γεγονότα τρέχουν και εσείς πρέπει να βρείτε τις δυνάμεις και την λογική για να τα ακολουθήσετε. Το ταίρι σας, θέλει κάτι περισσότερο από μια απλή σχέση πια!

Σκορπιός : Δεν ευθύνεστε εσείς για όλα τα θέματα μέσα στην σχέση σας. Είναι και η άλλη πλευρά, λίγο επαναπαυμένη, ότι όλα εσείς μπορείτε να τα φέρετε εις πέρας.

Τοξότης : Μην παρεξηγείτε κανέναν αυτήν την εποχή και προπάντων τώρα, που ο αστρολογικός ουρανός είναι γεμάτος με εκλείψεις και αναδρομές πλανητών.

Αιγόκερως : Οι συμπεριφορές σας αλλά και τα επιχειρήματα σας, έχουν πείσει τελικά τον πρώην σας, να σκεφτεί για να σας δώσει μια ακόμη ευκαιρία να γίνετε ζευγάρι.

Υδροχόος : Κάποιες κουβέντες, θα έρθουν προς γνώση σας, για την προσωπική ζωή του πρώην συντρόφου σας, που όμως τελικά δεν θα σας απασχολήσουν πολύ.

Ιχθείς : Είστε η αφορμή για κάποιον που σας αγαπάει πάρα πολύ, για να επισπεύσει τις λύσεις των δικών του προβλημάτων, για να μην σας χάσει.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,