Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018
<p>Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν, από όλους αυτούς που σας κυκλώνουν και ζητούν να σας κάνουν το ταίρι τους. Θα πρέπει πρώτα να σας αποδείξουν πολλά.

Ταύρος : Μια φιλία ετών τείνει να γίνει έρωτας. Σίγουρα η θέση σας είναι πολλή δύσκολη, καθώς ένα λάθος θα μπορούσε να καταστρέψει ότι έχει χτιστεί μέχρι τώρα.

Δίδυμοι :Ο αυθορμητισμός που έχετε αλλά και το επικοινωνιακό σας ταλέντο πάντα θα σας σώζει από δύσκολες καταστάσεις, αλλά θα σας δείχνει ακόμη πιο ερωτικούς!

Καρκίνος : Δεν θέλετε να κάνετε κάτι που μπορεί να βάλει την ερωτική σας σχέση σε κίνδυνο. Μην παίζετε παιχνίδια ακόμη με το παρελθόν σας, αν αγαπάτε τον άνθρωπο σας.

Λέων : Στα σχέδια σας είναι αυτό το Καλοκαίρι, να μην χαθείτε μόνο στις απαιτήσεις της εργασία σας, αλλά και στην ερωτική σας ζωή, που χρειάζεται μια ανανέωση.

Παρθένος : Προβλήματα με την οικογένεια και τους συναδέλφους μπορεί να αντιμετωπίσετε το επόμενο διάστημα, άρα ενεργοποιηθείτε και μην χάνεστε μόνο μέσα σε λεπτομέρειες.

Ζυγός : Δεν είναι και η καλύτερη λύση, να ακουμπήσετε ερωτικά πάνω σε κάποια φιλική σας σχέση, επειδή είστε καιρό μόνοι σας. Διαπραγματευτείτε το με τον εαυτό σας.

Σκορπιός : Η αξιοπρέπεια και ο εγωισμός που έχει το υδάτινο σας ζώδιο, δεν σας αφήνουν να κάνετε μια πρώτη κίνηση επικοινωνίας, με το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά.

Τοξότης : Ένας πρώην έρωτας θα σας ψάξει, και μάλλον δεν θα σας βρει διαθέσιμους. Με έναν τόσο περίεργο αστρολογικό θόλο, εσείς θα βρεθείτε μπροστά σε εκπλήξεις.

Αιγόκερως : Δεν είναι όλα τυχαία! Το ότι συνέχεια βλέπετε κάποιον μπροστά σας, ίσως είναι και ένα σημάδι ΄των άστρων΄, ότι εσείς οι δύο κάτι θα κάνετε τελικά μαζί!

Υδροχόος : Η καριέρα σας, είναι στα καλύτερα της και έτσι θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα.  Σειρά έχει η προσωπική σας σχέση, αλλά και ο αγαπημένος σας σύντροφος.

Ιχθείς : Γυρίστε σελίδα στην ζωή σας, και θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν. Ξεχάστε παλιές σχέσεις και χαμένα συναισθήματα θα προσπεραστούν. Κάτι νέο σας πλησιάζει άμεσα.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018

Κριός : Αν δεν δώσετε χρόνο σε αυτόν τον νέο έρωτα,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,