Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018
<h3 align="center">Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα και σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει εντάσεις και αλλαγές, κυρίως στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσει τα υπόλοιπα ζώδια ανεπηρέαστα. Η εγκράτεια και η σύνεση είναι τα κλειδιά αυτής της εβδομάδας. 

ΚΡΙΟΣ
Μπροστά σας έχετε μία εβδομάδα που μπορεί να σας δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ό,τι σχετίζεται με την αισθηματική σας ζωή. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να δουλέψετε πιο σκληρά για την επικοινωνία σας με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας και να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο για διασκέδαση. Άλλωστε, τίποτα δε μας χαρίζεται απλόχερα αν δεν κοπιάσουμε. Επιπλέον, θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε σχέδια που σχετίζονται με την κοινή σας ζωή, εφόσον είστε και οι δύο έτοιμοι. Οι αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να έχετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία ακόμα κι αν δε φτάσει σε κάποια επισημοποίηση, σίγουρα θα σας ανεβάσει ψυχολογικά, ενώ θα σας δώσει ιδιαίτερη ώθηση και αυτοπεποίθηση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ορισμένοι από εσάς δεν αποκλείεται να αποφασίσετε την αλλαγή ή την διακοπή κάποιας σχέσης, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι που δεν περιμένατε. Η φιλία θα παίξει σημαντικό ρόλο για εσάς αυτήν την εβδομάδα, ακούστε τι έχουν να σας πουν οι φίλοι σας, χωρίς όμως να χάσετε και την προσωπική σας οπτική και επιθυμίες. 

ΤΑΥΡΟΣ
Όλες οι αποφάσεις που θα κληθείτε να λάβετε αυτήν την εβδομάδα, θα γίνουν στη βάση του απόλυτου συναισθήματος. Το αν είναι ή όχι καλή ιδέα, θα μπορέσετε να το αξιολογήσετε εκ του αποτελέσματος προς το τέλος της εβδομάδας. Ενδεχομένως να προκύψει ένα θέμα που θα απαιτεί τη φροντίδα σας, οικονομικής φύσης, το οποίο θα αποσπάσει την προσοχή σας από τον αισθηματικό τομέα. Φυσικά, θα μπορούσατε θα μπορούσατε να μοιράσετε το χρόνο σας και στους δύο τομείς της ζωής σας, όμως η ανασφάλεια που νιώθετε όταν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες δε σας επιτρέπουν να να σκορπίζεστε. Αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται για να πραγματοποιήσετε αλλαγές που ίσως αμελούσατε συστηματικά, τόσο στον εαυτό σας, όσο και στην αισθηματική σας ζωή και θα διαπιστώσετε πως μόνο προς όφελός σας μπορεί να λειτουργήσει κάτι τέτοιο, ακόμα και αν η αλλαγή δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, όμως, μην ξεχνάτε ποτέ ότι οι απολαύσεις χρειάζονται το μέτρο για να μην εκφυλιστούν σε καταχρήσεις. Ένα ταξίδι, για λόγους αναψυχής με το άτομο για το οποίο έχετε ερωτικό ενδιαφέρον, ευνοείται αυτήν την εβδομάδα, αρκεί να οργανωθεί σωστά και να μη σχεδιαστεί με προχειρότητα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπημένοι και πάντα αεικίνητοι Δίδυμοι, η πολυπραγμοσύνη είναι ένα από τα πιο γοητευτικά σας χαρακτηριστικά, αλλά είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε να διατηρείτε τις ισορροπίες παντός είδους με το περιβάλλον σας. Πολλές φορές, χρειάζεται να εναρμονιστούμε με τους ρυθμούς των άλλων και αυτό δεν είναι πάντα κάτι μεμπτό. Είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να αφιερώσετε χρόνο στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να θυμάστε πως με το να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δώσετε πρωτοβουλίες σε εκείνον/η. Μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στην επικοινωνία σας ή να αφήσετε πίσω τις πάγιες τεχνικές σας, και είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό να γίνει με συνέπεια, χωρίς συναισθηματικές αντιδράσεις. Είναι ένα καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με τις εσωτερικές ανάγκες, κυρίως σ΄ ό, τι αφορά στα αισθηματικά και ενδεχομένως μέσα από αυτή τη διαδικασία να ανακαλύψετε κι εσείς τι είναι αυτό που ζητάτε από μία σχέση.  Αποφύγετε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας επηρεάσει αποθαρρυντικά, γιατί είναι πιθανό εντέλει να καταλήξετε να πάρετε αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή που δε σας αντιπροσωπεύουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ενδέχεται να αποτελέσει πεδίο εκδήλωσης μιας κάποιας διαφωνίας με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας. Είναι αναγκαίο να προχωρήσετε σε μία συμβιβαστική λύση, χωρίς να χάσετε το δίκιο σας, αλλά ούτε να επιβάλλεται τη βούλησή σας στο άλλο άτομο. Αν χρειαστεί να κάνετε κάποιο ταξίδι, είτε σύντομο, είτε πολυήμερο, να είστε προσεκτικοί με τη συμπεριφορά σας, γιατί ενδέχεται να εκδηλωθούν δυσάρεστες καταστάσεις που θα επηρεάσουν συνολικά την εμπειρία σας. Μέσα στην εβδομάδα, μπορεί να προκύψει μια ιδιαίτερα στρεσογόνα κατάσταση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, ωστόσο είναι σημαντικό να παράσχετε τη στήριξή σας, χωρίς ωστόσο να αγνοείτε την αισθηματική σας ζωή για χάρη της φιλίας. Ούτως ή άλλως, θα είναι κάτι πολύ μικρότερο απ' ό,τι νομίζετε και η έκβαση θα είναι θετική, με επίλυση που δε θα αργήσει να έρθει. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε γνωριμίες αυτό το διάστημα που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό, οπότε φροντίστε να μην επηρεαστείτε από προσωπικές σας προκαταλήψεις σχετικά με τους ανθρώπους. 

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή θα κλέψει πολύ από το χρόνο της προσωπικής σας ζωής, μάλιστα δεν αποκλείεται οι εκκρεμότητες που θα προκύψουν να σας αγχώσουν ιδιαίτερα και να μην έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο. Μην απομακρύνετε το ταίρι σας από τη ζωή σας αυτές τις μέρες, διότι η βοήθεια ή/και η στήριξη που μπορεί να σας παρέχει είναι σημαντική. Ίσως επιλέξετε άτομα από το φιλικό σας τομέα να παίξουν το ρόλο του ψυχολόγου, όμως να θυμάστε πως οι φίλοι δεν είναι οι μόνοι που μπορούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους στα σημαντικά ζητήματα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο μοιράζετε το χρόνο σας σχετικά με το/τη σύντροφό σας και τους φίλους, διότι είναι πιθανό να προκληθούν διενέξεις μεταξύ των ατόμων που διεκδικούν χώρο και χρόνο μέσα στη ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα για εσάς και τις προσωπικές σας σχέσεις, όμως για να δείτε την εύνοια των ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας. Φροντίστε να μην υπάρξουν υπόνοιες προτεραιοτήτων ανάμεσα στους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι, πάντα εργασιομανείς, λατρεύετε να πετυχαίνετε σημαντικές νίκες στην καριέρα σας. Αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία να συστηματοποιήσετε και να παγιώσετε τη θέση σας στο χώρο εργασίας σας, με αρκετές ευκαιρίες επαγγελματικής ανόδου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην παραμελείτε το ταίρι σας στην προσπάθειά σας να ανέλθετε. Εξάλλου, ο/η σύντροφός σας μπορεί να αποτελέσει αστείρευτη πηγή ιδεών που θα σας κάνουν ακόμα καλύτερους σε όλα τα επίπεδα. Αποφύγετε να αποκαλύψετε στο ταίρι σας στοιχεία του που σας ενοχλούν, καθώς εκτός του ότι θα σας αφήσει εκτεθειμένους σε μία δική του...απάντηση, θα προκαλέσει και ανώφελες συγκρούσεις με ενδεχόμενο κίνδυνο τερματισμού της σχέσης σας. Αν περάσει αυτός ο κίνδυνος “αναίμακτα”, ο/η σύντροφός σας δεν αποκλείεται να σας εκπλήξει με
ένα απρόσμενο “δώρο”, απροσδιόριστης φύσης. Γενικά, αυτή η εβδομάδα θα είναι εποικοδομητική και επιτυχημένη για εσάς, ειδικά αν βρίσκεστε σε αρμονική σχέση με το ταίρι σας και του αφιερώνετε σημαντικό χρόνο. Η σωστή και έξυπνη τακτική, καθώς και η διπλωματία θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε περίπλοκη κατάσταση ή απροσδόκητη παρεξήγηση μεταξύ σας.  

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να λειτουργήσει ως η αφετηρία για την εξομάλυνση της σχέσης σας με το/τη σύντροφό σας, με τον οποίο/την οποία έχετε απομακρυνθεί λίγο. Αρκεί, φυσικά, να είστε έτοιμοι να ακούσετε και τη δική του/της πλευρά. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ο χειρισμός ενός οικονομικού ζητήματος που θα παρουσιάσει επιπλοκές και για το οποίο θα κληθείτε να κάνετε χρήση όλων σας των διπλωματικών μέσων, προκειμένου να επιλυθεί, καθώς μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σας με το ταίρι σας. Θα είναι σίγουρα μία στρεσογόνα κατάσταση, ιδιαίτερα εφόσον επιδρά στη μεταξύ σας σχέση, ωστόσο δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας, διότι θα είστε επιρρεπείς σε λάθη, κάτι για το οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια.
Αποφύγετε να επενδύετε ή να ξοδεύετε χρήματα αλόγιστα και επιλέξτε πιο συναισθηματικούς και μη υλικούς τρόπους να δείξετε την αφοσίωση στο/στη σύντροφό σας. Επιπλέον, παρ' όλο που τα οικονομικά ζητήματα δεσπόζουν αυτήν την εβδομάδα, θα είναι πολύτιμη η βοήθεια του/της συντρόφου σας σε δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν κατά την επίλυση ενός θέματος που μπορεί να σχετίζεται με κληρονομιά. Όσον αφορά στην ιδιοκτησία/ες σας, καθώς χρειάζονται συνετές και όχι παρορμητικές αποφάσεις, καλό είναι να εμπιστευθείτε το ένστικτο του/της συντρόφου σας. Πέραν των υπολοίπων, τη φροντίδα και των δύο σας θα χρειαστεί και ο χώρος του σπιτιού. Αξιοποιήστε το χρόνο που θα περάσετε μαζί για να δεθείτε ακόμα περισσότερο, και όχι για να αγχωθείτε περαιτέρω. Ψυχραιμία, εβδομάδα είναι, θα περάσει.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλοι Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με κάποιο αναπάντεχο έξοδο που θα απασχολήσει τόσο εσάς, όσο και το ταίρι σας, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με παιδί. Μην ανησυχήσετε, θα είναι για καλό (π.χ. μια βάφτιση στην οποία πρέπει να παραστείτε). Μην αφήσετε το άγχος σας για ένα ζήτημα σχετικό με έγγραφα, να σας απομακρύνει από το ταίρι σας., καθώς τα νέα θα έρθουν, αλλά μέχρι τότε, μπορεί να έχει κόστος στη σχέση σας, οπότε υπομονή. Προσοχή θα χρειαστεί επιπλέον σε πιθανές διενέξεις μεταξύ σας, καθώς μπορεί από ασήμαντη αφορμή να ξεκινήσει κάτι που μπορεί να έχει μόνιμα αποτελέσματα. Φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά, ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα! Είναι μια καλή περίοδος για να εξειδικευτείτε πάνω στο αντικείμενο εργασίας σας, ώστε να αναβαθμίσετε την καριέρα σας και ο/η σύντροφός σας θα σταθεί δίπλα σας σε αυτό και θα σας στηρίξει σθεναρά. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, περαιτέρω παρακίνηση για κάτι τέτοιο να λάβετε και από τους κοινούς σας φίλους. Αν είστε δεσμευμένοι, προσοχή σε άτομα που έρχονται από το παρελθόν σας, διεκδικώντας κάτι παραπάνω. Δεν αξίζει να χαλάσετε αυτό που έχετε τώρα για μία ανάμνηση. Οι αδέσμευτοι, σε περίπτωση που κάποια παλιά σας ιστορία επανεμφανιστεί, είτε ως φυσική παρουσία, είτε ως σκέψη σας, μην ξεχνάτε, ό,τι τελείωσε, τελείωσε και το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μια καλή εβδομάδα για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, το οποίο θα σας αποφορτίσει από τα άγχη της καθημερινότητας και θα σας γεμίσει θετικά συναισθήματα. Δεν αποκλείεται να επανενωθείτε, έστω και τηλεφωνικά, με ένα άτομο που ζει μακριά σας, αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο στη γνωριμία με το ταίρι σας. Τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, προκύπτουν ζητήματα στα οποία δεν πρέπει επ' ουδενί να επιτρέψετε να επεκταθούν και να “μολύνουν” την σχέση σας. Οι χειρισμοί που θα κάνετε τώρα, θα καθορίσουν το πόσο γρήγορα, ή αργά, θα επιλυθούν αυτά τα ζητήματα. Επιπλέον, αντίστοιχη προσοχή χρειάζονται και τα ζητήματα της καθημερινότητάς σας, καθώς απαιτούν επιτακτικά από εσάς απόλυτη οργάνωση και συστηματικότητα, προκειμένου να μη συσσωρευτούν. Είναι καλύτερο να αφήσετε το κομμάτι της οργάνωσης στο/στη σύντροφό σας. Μπορεί να ακούσετε για κουτσομπολιά και κακόβουλα σχόλια που αφορούν στο ταίρι σας, και η πρώτη σας σκέψη θα είναι να ζητήσετε το λόγο από τους υπαίτιους, όμως η...κατάβαση στη λάσπη, μόνο αρνητικό αντίκτυπο μπορεί να έχει για το/τη σύντροφό σας. Αυτήν την εβδομάδα, ασχοληθείτε μόνο με εσάς και τη σχέση σας, ξεκινήστε μαζί  διατροφή, γυμναστείτε, κάντε αυτό το τσεκ-απ που αναβάλλατε τόσον καιρό, φροντίστε την εμφάνισή σας, ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και γενικά, κανονίστε κοινές δραστηριότητες που θα σας διασκεδάσουν και θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η οικογένεια και η φροντίδα της θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας αυτήν την εβδομάδα και εσείς θα πρέπει να ασχοληθείτε μαζί της με μεγαλύτερη προσοχή και προσήλωση, ακόμα και αν αυτό μπορεί να ξενίζει το ταίρι σας. Αν εξηγήσετε το γιατί, θα καταλάβει.

Όποιο σχέδιο κάνετε για τον οικογενειακό τομέα, είναι σημαντικό να διέπεται από συστηματικότητα, υπομονή και κυρίως τη συναίνεση του/της συντρόφου σας, καθώς οποιαδήποτε αυτόβουλη κίνηση μπορεί να προκαλέσει προστριβές μεταξύ σας. Θα ήταν καλό να επαναξιολογήσετε τα σχέδιά σας για το εγγύς μέλλον και να έχετε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση σχετικά με το τι μπορείτε να πετύχετε και τι όχι, όσον αφορά στο επόμενο βήμα της σχέσης σας, όσο κι αν αγαπιέστε με το ταίρι σας. Αυτό θα απαιτήσει υπομονή και από τους δυο σας. Αν δεν είστε σε σχέση, θα είναι δύσκολο να βρείτε κάτι που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, οπότε η υπομονή είναι κάτι παραπάνω από ενδεδειγμένη. Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για ταξίδια, είτε θα δεχτείτε πρόσκληση για να ταξιδέψετε, είτε εσείς θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι με το ταίρι σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή κατακλύζεται από συναίσθημα που σχετίζεται ως επί το πλείστον με το ταίρι σας, ή αν είστε αδέσμευτοι, με φιλικά σας πρόσωπα. Είναι γνωστό ότι οι Υδροχόοι λειτουργούν καλύτερα με βάση τη λογική, αλλά τώρα περισσότερο από ποτέ, καλείστε να αποδείξετε στο/στη σύντροφό σας τι σημαίνει για εσάς.  Θα είναι για καλό, και μάλιστα εσείς και ο/η σύντροφός σας θα έχετε την ευκαιρία, αλλά και την επιθυμία, να κάνετε κάποια κοινή δραστηριότητα που θα σας δέσει ακόμα περισσότερο. Καθώς οικονομικά θα δείτε μία βελτίωση, “λούζετε” με δώρα το ταίρι σας, αλλά μην ξεχνάτε πώς όσο και να τα εκτιμούν, η ουσιαστική παρουσία σας δίπλα τους, είναι τελικά αυτή που μετράει. Από την άλλη, θέλοντας και μη, θα περάσετε χρόνο μαζί, αφού θα χρειαστεί να ασχοληθείτε και με ζητήματα που αφορούν στο χώρο του σπιτιού σας, οπότε αν σκέφτεστε π.χ. να μετακομίσετε, να επισκευάσετε ή να ολοκληρώσετε το σπίτι σας, η εβδομάδα αυτή είναι μια καλή αφετηρία για κάτι τέτοιο, αρκεί οι αποφάσεις να λαμβάνονται από κοινού. Αν είστε αδέσμευτοι, άτομα του περιβάλλοντός σας μπορεί να στραφούν σε εσάς για συμβουλές σχετικά με κάποιο αισθηματικό τους ζήτημα, ωστόσο έχετε κατά νου ότι είναι απαραίτητο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι θα προτείνετε, καθώς οι απόψεις σας μπορεί να είναι επηρεασμένες από τη σκοπιά του “ελεύθερου πουλιού”. 

ΙΧΘΥΕΣ
Όσον αφορά στους αδέσμευτους, το παρελθόν σάς ξαναχτυπά την πόρτα με τη μορφή, είτε κάποιας σχέσης που θεωρούσατε ότι έχει τελειώσει και τώρα επανέρχεται με υποσχέσεις, είτε ακόμα και μίας άλλης που παρέμεινε ανεκπλήρωτη. Κάτι τέτοιο θα έρθει εντελώς αναπάντεχα και η έκπληξη θα είναι σίγουρα ευχάριστη, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να επωφεληθείτε από αυτή τη νέα ευκαιρία και να προχωρήσετε σε κάτι πιο μόνιμο. Αν είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί σκέφτεστε το παρελθόν σας και να προχωρήσετε σε μια συνολική αξιολόγηση της τωρινής σας σχέσης. Γενικότερα, το παρελθόν θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας αυτήν την εβδομάδα και εσείς πρέπει να είστε σε θέση να το αξιολογήσετε με σοφία και σύνεση, ώστε να κρατήσετε ό,τι καλό έχει να σας προσφέρει και να αποφύγετε τις απογοητεύσεις. Η λέξη-κλειδί για αυτήν την εβδομάδα είναι “επανένωση”, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό. Οικονομικά και καριέρα λειτουργούν θετικά για εσάς, γεγονός που σας κάνει να παραβλέπετε ενδεχόμενα προβλήματα με το ταίρι σας. Είναι τώρα καιρός να δείτε τι χρειάζεστε στη ζωή σας και τι όχι.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Κατά το ξεκίνημα της εβδομάδας η διάθεσή σας είναι ιδιαίτερα ρομαντική,

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 15/7 - 22/72018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 15/7 - 22/72018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 15/7 - 22/72018

Με το στίγμα της έκλειψης θα υποδεχτούμε αυτήν την εβδομάδα, η οποία συνεχίζει και μας επηρεάζει τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον “κράμα” ενέργειας στον “ουρανό”, που αφορά τον έρωτα.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 25/6 εως 1/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 25/6 εως 1/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 25/6 εως 1/7/2018

Καθόλου βαρετή αυτή η εβδομάδα. Με τις υπερβολές της, τα έξοδα της, αποκαλύψεις για σκάνδαλα οικονομικά, απομακρύνσεις. Η πανσέληνος στις...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι μία εβδομάδα κατά την οποία παίρνετε από κοινού αποφάσεις με το/τη σύντροφό σας για ζητήματα που...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας.