Προβλέψεις Ταρώ 22/7 - 29/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 22/7 - 29/7/2018
<p>ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Κουνάτε τα νήματα μέσα στην εργασία σας, προς την θετική κατεύθυνση και αυτό μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα σας κάνει και να φέρετε στην τσέπη σας χρήματα και αυτό να έχει πια μόνιμη ροή.

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Δεν έχετε αποφασίσει για το αν θα κάνετε το μεγάλο βήμα, να φύγετε το επόμενο διάστημα  για σπουδές / εργασία, ή θα μείνετε πίσω για να μην χάσετε τον αγαπημένο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Η καρδιά σας έχει κοπεί στα δύο. Δεν είναι και η πιο καλή εποχή, για τον ερωτικό σας τομέα. Τουλάχιστον στο τώρα αναγνωρίζετε ποιος είναι δίπλα σας ο αληθινός και ποιος ο ψεύτικός!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Θέματα της εργασίας σας, πιθανόν και να σας κρατήσουν πίσω από τα προγράμματα που έχετε για τις διακοπές σας. Αυτό ίσως και να φέρει μια ένταση στον άνθρωπο σας.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Αυτά που προσφέρετε εσείς στον άνθρωπο σας, είναι πολύτιμα για τον ίδιο. Από το επόμενο διάστημα, θα έχετε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας συγκινήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Έχετε ξοδέψει εντελώς απερίσκεπτα τον χρόνο σας  και τα αισθήματα σας, πάνω και μέσα σε μια σχέση, που είναι μισή και πρέπει να κινείται μόνο και πάντα στο σκοτάδι!

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Εσείς που τα μέσα του Καλοκαιριού, σας βρίσκουν μόνους, θα έχετε λίαν συντόμως μια νέα γνωριμία, που θα σας βάλει σε σκέψεις για νέα σχέση και κάτι ακόμη περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Διεκδικείτε με πολύ λάθος τρόπο, την ερωτική προσοχή κάποιου που όμως δεν είναι ακόμη 100% ελεύθερος. Καλύτερα να αφήσετε τις καταστάσεις να τρέξουν χωρίς πίεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η εξωτερική σας εμφάνιση έχει αλλάξει και μάλλον όχι και προς το πολύ καλύτερο. Με τον ανάδρομο να πλησιάζει, σαφώς και μπορείτε να ξανα-βρείτε την φόρμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί κάποιος κοντινός σας, για να σας πάρει πληροφορίες, για την προσωπική σας ζωή, μάλλον  υποδηλώνουν, ότι κάτι παραπάνω θέλει τελικά από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η ερωτική διάθεση σας, είναι στο ναδίρ. Δεν πειράζει, τώρα στην πορεία του Καλοκαιριού, θα έχετε τις νέες ευκαιρίες, για να γνωρίσετε κόσμο που θα σας κάνει και πάλι ποθητούς. 

ΙΧΘΕΙΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Η διάθεση σας είναι καρφωμένη συνεχώς στο κόκκινο. Αυτό είναι και κάτι που θα σας βοηθήσει και στο να λύσετε μια πλειάδα από ζητήματα, που μέχρι τώρα, σας έπνιγαν.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018

Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018

Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018

Έχετε ακούσει πολλά για την ζωή του πρώην σας,

Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018

Έχετε μπει σε ένα καλούπι, που δεν είναι δικό σας και το ξέρετε.

Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018

Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018

Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018

Δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε και να υποστηρίξετε σχέσεις και ερωτικές υποθέσεις