Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-7-2018
<p>Κριός : Έχετε την πιο πλούσια ερωτική ζωή, από όλον τον υπόλοιπο ζωδιακό κύκλο. Αυτό είναι κάτι που πια, θα πρέπει να σας δίνει και την σοφία των σωστών επόμενων επιλογών.

Ταύρος : Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε αυτή την εποχή, εσείς οι ελεύθεροι και οι εργένηδες. Θέλετε να χαθείτε μέσα σε ερωτικές περιπέτειες, ή θέλετε να πάτε πίσω στα παλιά;

Δίδυμοι : Με τον ανάδρομο να έρχεται, εσείς θα πρέπει να είστε για τα πάντα προετοιμασμένοι. Ξέρετε ότι ήδη κάποιος από το μακρινό σας παρελθόν, σας αναζητεί.

Καρκίνος : Έρχεται μια μεγάλη ανατροπή στην οικονομική σας ζωή, και μάλλον αυτό θα είναι και η αρχή για να διορθώσετε και ότι άλλο αυτήν την εποχή, σας προβληματίζει.

Λέων : Η απιστία μέσα σε μια σχέση, δεν συγχωρείται. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Είναι στην διάθεση του καθενός, για το πώς θα διαχειριστεί το μετά.

Παρθένος : Πολλές οι επαγγελματικές σας υποθέσεις και υποχρεώσεις που σας αναγκάζουν να μην δίνετε και τον απαραίτητο χρόνο, σε οικογένεια και σύντροφο.

Ζυγός : Ζείτε δύσκολες και απερίγραπτες στιγμές μέσα στην εργασία σας, που όμως δεν θα πρέπει ακόμη να αντιδράσετε. Υπάρχουν λύσεις που θα έρθουν από τρίτους.

Σκορπιός : Ακόμη και η σκορπίσια υπομονή σας, έχει φτάσει στα όρια της. Αν τελικά αυτή η ερωτική σχέση του τώρα, δεν πάει πιο κάτω, ίσως και να πρέπει να αποχωρήσετε.

Τοξότης : Αυτό το άγχος που έχετε για ένα οικονομικό – επαγγελματικό σας ζήτημα, θα λήξει μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Θα δεχτείτε βοήθεια τρίτων.

Αιγόκερως : Από τα παλιά υπάρχει κάποιος ημιτελείς έρωτας, που θα σας ψάξει εντός του νέου μήνα. Εσείς έχετε την άνεση, για να δώσετε όλες τις πιθανές απαντήσεις.

Υδροχόος : Από την νέα εβδομάδα, που θα έχουν αλλάξει αρκετά και κάποια πράματα μέσα στην εργασία σας, θα μπορέσετε και να δρομολογήσετε εξελίξεις, στην ερωτική σας σχέση.

Ιχθείς : Η γενναιοδωρία και η μεγαλοψυχία σας, είναι και αυτή που έχει αντιληφθεί το ταίρι σας και μέσα στο επόμενο διάστημα, θα κάνει ότι μπορεί για να μην σας χάσει!

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,