Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-7-2018
<p>Η μέρα από το πρωί θα σας κλείσει θετικά το μάτι, στον οικονομικό σας τομέα, που θα σας φέρει και πιο κοντά σε κάποιες μόνιμες λύσεις, που τόσο καιρό αναζητάτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Δεν έχετε χρόνο για διπλές ερωτικές καταστάσεις, όσο και να δέχεστε πολιορκία, από ένα άτομο που έχει δηλώσει ότι είναι ερωτευμένο με το πρόσωπο σας, εδώ και καιρό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν μπερδευτεί για ακόμη μια φορά με τον άνθρωπο που έχετε τώρα μέσα στην ερωτική σας ζωή. Μόνο μέσα από μια συζήτηση, μπορείτε πια να καταλήξετε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Προτιμείστε αυτές τις ημέρες, να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Αν έχετε και σύντροφο ακόμη καλύτερα, οργανώστε μια σύντομη απόδραση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Δεν μπορείτε ακόμη να συγχωρέσετε τον εαυτό σας, για όλα αυτά που ανεχτήκατε, μέσα στην προηγούμενη σας σχέση. Αυτό είναι και ένα μεγάλο μάθημα, που τώρα έχετε πάρει!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Ένα αγαπημένο πρόσωπο, πρόκειται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να σας ψάξει, και να σας ζητήσει να μιλήσετε. Είναι ο πρώην σύντροφος – σύζυγος σας, που έχει μετανιώσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Το τοπίο στην παρούσα ζωή του συντρόφου σας, δεν είναι καθόλου θετικό για αυτήν την ερωτική σχέση που διατηρείτε, και το ξέρετε. Αυτό το διάστημα μπορείτε να μιλήσετε και πιο ανοιχτά για ότι σας ενοχλεί.  

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Μην δίνετε τον εαυτό σας τόσο εύκολα και πάλι στον πρώην σας. Θα πρέπει και από τις δύο πλευρές, να υπάρξουν πιο σοβαρές συνομιλίες που θα φέρουν και τις μόνιμες λύσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Σε κάθε χωρισμό φταίνε και τα δύο μέρη. Μπορεί όχι 50-50, αλλά σίγουρα έχουν ευθύνη όλοι. Αν θέλετε κάτι να ισορροπήσει και πάλι, ανοίξτε τις συζητήσεις, άμεσα και με ειλικρίνεια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Μέσα σε όλα αυτά τα αστρολογικά φαινόμενα που πλησιάζουν, εσείς θα είστε και οι πιο τυχεροί για να έρθετε πιο κοντά σε ερωτικό επίπεδο, με το άτομο που τόσο καιρό θέλετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Έχετε πια αρχίσει να εγκαταλείπετε την ιδέα, να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σύντροφο – σύζυγο σας, και αυτό μάλλον έχει αρχίσει και λειτουργεί λυτρωτικά μέσα στην καθημερινότητα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Κάποια οικογενειακή σας υπόθεση θα πρέπει να την λύσετε μόνο μέσα από διάλογο, και όχι για ακόμη μια φορά να εντάξετε τρίτους. Πόσο μάλλον όταν όλο αυτό εμπεριέχει και οικονομικά δεδομένα.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...