Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018
<p>Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός, ότι όλοι οι κολλητοί – φίλοι σας είναι ζευγαρωμένοι, και εσείς μόνοι! Πιθανόν και να αποζητάτε αυτήν την μοναξιά, για τους δικούς σας λόγους.

Ταύρος : Αν έχετε μιλήσει για αυτά που αισθάνεστε στο άτομο που ενδιαφέρεστε, μην κάνετε και κάποια επόμενη επικοινωνιακή κίνηση. Αυτό θα γίνει από την άλλη πλευρά.

Δίδυμοι : Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή, να μπαίνει σε ανάδρομη φορά, είναι πιθανόν κάποια θέματα που συσχετίζονται  με επιχειρηματικά σχέδια, να τρέξουν και πιο γρήγορα.

Καρκίνος : Αν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο για το επάγγελμα σας, κάντε το τώρα, που όλη η εύνοια του σύμπαντος είναι υπέρ των ζωδίων του νερού.

Λέων : Προσπαθείτε να κρύψετε τον έρωτα σας, για κάποιον αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνετε. Το θετικό είναι ότι η άλλη μεριά το έχει καταλάβει, και το απολαμβάνει.

Παρθένος : Δεν είστε εσείς τα ζώδια που μπορείτε να προσποιηθείτε για τα συναισθήματα σας. Σίγουρα ξέρετε τι θέλετε και απλά σε κάθε ευκαιρία, το δείχνετε πρακτικά.

Ζυγός : Οι καταστάσεις στην επαγγελματική και προσωπική/οικογενειακή ζωή του ταιριού σας, δείχνουν προοδευτικά ότι εξομαλύνονται και ότι εσείς μάλλον θα πρέπει να ηρεμήσετε.

Σκορπιός : Έχετε μπλέξει με μια ερωτική ιστορία, που σαφώς και ξέρετε ότι δεν έχει μέλλον. Όλα τα άλλα είναι μόνο οι προσωπικές σας ανασφάλειες, που έχουν πολλαπλασιαστεί.

Τοξότης : Οι συναισθηματισμοί, σας απαγορεύουν να δείτε την αλήθεια για τον άνθρωπο που θέλετε. Έχει κάνει άπειρα λάθη, το ξέρετε αλλά ακόμη έχετε διάθεση συγχώρεσης.

Αιγόκερως : Από τα μάτια σας δεν ξεφεύγει τίποτα. Έχετε δει κάτι ύποπτο μεταξύ του ανθρώπου σας και κάποιου άλλου ατόμου. Καλύτερα άμεσα να το ψάξετε πιο βαθιά!

Υδροχόος : Οι καταστάσεις που υπάρχουν στην οικονομική σας καθημερινότητα, μπορεί να σας δυσκολεύουν, αλλά από την 1η εβδομάδα του Αυγούστου, θα καλυτερέψουν. 

Ιχθείς : Μετράτε τα υπέρ και τα κατά, μέσα σε αυτόν τον δεσμό, αλλά μάλλον κάτι δεν σας βγαίνει όπως το έχετε κατά νου. Οι αποφάσεις βαραίνουν τελικά μόνο εσάς.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018

Κριός : Αν δεν δώσετε χρόνο σε αυτόν τον νέο έρωτα,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,