Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-7-2018
<p>Κριός : Δεν έχετε τώρα καθόλου χρόνο, για να εξηγήσετε σε μια καινούργια σχέση, τι θέλετε και τι σας αρέσει. Αυτό είναι και κάτι, που θα το φέρει σιγά-σιγά ο καιρός.

Ταύρος : Δεν περνάει τελικά τίποτα απαρατήρητο από την ματιά σας. Έχετε καταλάβει – διαισθανθεί ότι κάποιο φιλικό πρόσωπο, κάτι προσπαθεί να σας πει… αισθηματικό!

Δίδυμοι : Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν είναι δικές σας, και ειδικά από την μεριά του συντρόφου σας, που ακόμη δεν σας έχει προσφέρει ούτε τα βασικά σε αυτήν την σχέση.

Καρκίνος :  Μην αντιδράτε αντανακλαστικά, σε αυτά που σας  λένε. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, και θα πιθανόν και να αντιληφθείτε και τις επικοινωνιακές παγίδες γύρω σας.

Λέων : Τα θετικά – ερωτικά συναισθήματα, που έρχονται από τον άνθρωπο σας αλλά και τα οικεία του περιβάλλοντα, σας κάνουν να βιώνετε την αγάπη στο μέγιστο της.

Παρθένος : Κάποιες επαγγελματικές – νομικές ειδήσεις θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Αυτό σε δεύτερο τόνο, θα σας κάνει να λύσετε και τις διαφορές  που έχετε με αγαπημένα πρόσωπα.

Ζυγός : Το ταίρι σας, έχει απότομες συναισθηματικές μεταπτώσεις – μεταβολές και αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο για εσάς, και αυτά που θέλετε να κάνετε μαζί.

Σκορπιός : Οι σχέσεις οι ερωτικές λειτουργούν μόνο αμφίδρομα. Στην δική σας την περίπτωση, μάλλον έχετε χαθεί μόνο στο να δίνετε χωρίς κανένα μέτρο και σκέψη. 

Τοξότης : Μην δείξετε την βιασύνη και την αγωνία σας, για να προσφέρετε απαντήσεις, που σας έχει ζητήσει ο σύντροφος σας. Καλύτερα να δώσετε και μια δεύτερη σκέψη, σε όλο αυτό.

Αιγόκερως : Θα υπάρξουν μέσα στον λήγοντα Ιούλιο, συναντήσεις και θετικές επικοινωνίες, με τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε, για να βρεθούν κοινές λύσεις.

Υδροχόος : Είστε πάντα ευχάριστοι και άκρως συνεννοήσιμοι με όλον τον κόσμο γύρω σας. Αυτό, έχει προκαλέσει εδώ και μήνες, τον έρωτα κάποιου, που θέλει προσεχώς να σας το αποκαλύψει.

Ιχθείς : Η μόνιμη ανασφάλεια που έχετε για το μέλλον του δεσμού σας, τα συναισθήματα του συντρόφου σας και το οικονομικό σας κομμάτι, θα πρέπει να λυθούν άμεσα.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,