Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-7-2018
<p>Κριός : Οι πράξεις που έχει κάνει το πρώην ταίρι σας, έχουν ήδη αρχίσει και μαλακώνουν την δύσκολη σας καρδιά. Ο επόμενος μήνας, θα φέρει και πιο πρακτικές εξελίξεις.

Ταύρος : Είστε μέσα σε όλα! Αυτή η εποχή σας βρίσκει σε μια εξαιρετική διάθεση που όλα όσα για τα οποία παλέψατε… έχουν αρχίσει και βγαίνουν στον δρόμο σας, σαν μικρές επιτυχίες.

Δίδυμοι : Αν έχετε με την δική σας επιλογή, μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, και εκτός των παιχνιδιών των συναισθημάτων, τότε από τον νέο μήνα να περιμένετε εκπλήξεις.

Καρκίνος : Έχετε αλλάξει πολύ και μάλλον προς το καλύτερο, αυτόν τον καιρό που έχετε χωρίσει. Τα άστρα δίνουν την εύνοια τους, πάντως και για ακόμη καλύτερα οικονομικά.

Λέων : Έχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα που είχατε μέσα στο μυαλό σας, για το που θα θέλατε τελικά αυτή η αισθηματική σχέση να καταλήξει. Από Φθινόπωρο θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Παρθένος : Υπάρχει μια ασυνεννοησία και κακή διάθεση μεταξύ εσάς και τους αγαπημένου σας. Σίγουρα ξέρετε ότι δεν είναι και στα καλύτερα του, λόγω οικονομικών δυστοκιών.

Ζυγός : Θέλετε να πάρετε και πιο δραστικά μέτρα, για τον δεσμό σας, που μάλλον αυτούς τους τελευταίους μήνες, έχει χαλαρώσει πολύ. Κάτι ανάλογο πιστεύει και ο άνθρωπος σας.

Σκορπιός : Δεν έχετε πολλά να πείτε σε αυτόν τον καινούργιο σύντροφο που έχετε. Μάλλον επιθυμείτε πρώτα να δείτε από την μεριά του, ποιες είναι οι προθέσεις του.

Τοξότης : Με τόσο έντονη προσωπικότητα που έχετε, σίγουρα όπου και να βρεθείτε θα τραβήξετε πολλά βλέμματα επάνω σας. Αυτό στην δουλειά, σίγουρα είναι πρόβλημα!

Αιγόκερως : Μπορείτε να ξελαφρώσετε λίγο από όλον αυτόν τον επαγγελματικό φόρτο, και να φύγετε διακοπές  για κάποιες μέρες με το άτομο που αγαπιέστε.

Υδροχόος : Έχετε εντοπίσει πολλά ζητήματα, που δεν σας αρέσουν μέσα στην σχέση σας, και θέλετε τώρα που τα πράματα είναι πιο επικοινωνιακά με το ταίρι σας, να τα αναφέρετε.

Ιχθείς : Έχετε κάνει πολλά για την εργασία σας, και μέσα στον νέο μήνα κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις οικονομικού περιεχομένου, θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,