Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-7-2018
<p>Κριός : Δεν είστε και τα ζώδια, που θα κάνουν κάτι και θα το κρύψουν. Είστε λαλίστατοι αυτήν την εποχή και θα πρέπει να προσέχετε, μην πληγωθεί κάποιος άθελα σας.

Ταύρος : Το να κρύβετε τόσο επισταμένα την ερωτική σας ζωή, από τον κύκλο σας, μάλλον κάτι σημαίνει αυτό για τον δικό σας χαρακτήρα και τις προσωπικές επιλογές σας.

Δίδυμοι : Έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας, και θέλετε να μην κάνετε για φέτος κάποιο διάλειμμα καθώς, υπάρχουν άτομα που έχουν οικονομικά ακουμπήσει επάνω σας.

Καρκίνος : Τα χαιρετίσματα του, θα σας στείλει ο πρώην αγαπημένος σας. Αυτό δεν είναι και κάτι που πρώτη φορά το εισπράττετε…αλλά και πάλι δεν θα ενεργοποιηθείτε.

Λέων : Οι καλές σκέψεις που κάνει ο άνθρωπος σας, έχουν να κάνουν με μια πιο σοβαρή – νόμιμη δέσμευση, μόλις τα οικονομικά του, του το επιτρέψουν. 

Παρθένος : Δεν θα πρέπει να περιμένετε για την έγκριση κανενός, για το πώς πρέπει να δράσετε μέσα στην σχέση σας. Φυσικά και κάπως έτσι, μόνο χρόνο χάνετε.

Ζυγός : Αν ξέρετε τι συντελείται μέσα στην οικογενειακή πραγματικότητα του ατόμου που αγαπάτε, τότε μην κάνετε κάτι που μπορεί να επιβαρύνει τις καταστάσεις εκεί. 

Σκορπιός : Θα πρέπει να κοιτάξετε – προσέξετε λίγο περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση, που από τότε που έχετε χωρίσει, έχει πάρει…την κάτω βόλτα και το ξέρετε.

Τοξότης : Μυστικά μονοπάτια του μυαλού σας, προσπαθεί να περπατήσει ο άνθρωπος που έχετε κοντά σας, και αυτό όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο πολύ τον γοητεύει.

Αιγόκερως : Οι μόνιμες αγκυλώσεις που έρχονται από την μεριά της εργασίας σας, σας δίνουν και τα προβλήματα μέσα στην προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος : Με το να προσφέρετε μόνιμα την συμπαράσταση σας, στον σύντροφο σας τελικά θα καταλήξετε σας φίλοι – αδέλφια. Το ξέρετε, άρα κινητοποιηθείτε.

Ιχθείς : Τα άμεσα βήματα σας, θα σας οδηγήσουν στην αγκαλιά  του ιδιαίτερου ατόμου που θέλετε και αυτήν την φορά χωρίς άλλα προβλήματα και καθυστερήσεις.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,