Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-7-2018
<p>Κριός : Δείχνετε ότι δεν θέλετε, να επανασυνδεθείτε με κάποια πιο παλιά σας αγάπη. Πιθανόν οι καταστάσεις μέσα στην ζωή σας, να έχουν αλλάξει, και ο πρώην να μην χωράει πια!

Ταύρος : Τόσο θόρυβο που κάνει κάποιος που είναι ερωτευμένος μαζί σας, αποκλείεται να μην τον έχετε καταλάβει. Με την Αφροδίτη να σας ευνοεί πιθανόν και μια νέα σχέση, να ξεκινήσει.

Δίδυμοι : Δεν έχετε όρια και φραγμούς, όταν είσαστε ερωτευμένοι. Αυτό σίγουρα κάνει και την άλλη πλευρά, να ξετυλίξει όλες τις αλήθειες της πολύ νωρίς.

Καρκίνος : Με όλα αυτά που έχουν συμβεί στο ταίρι σας, μάλλον οι δικές σας αποφάσεις και πλάνα θα καθυστερήσουν λίγο. Από Σεπτέμβριο όλα θα μπουν σε μια σειρά και πάλι.

Λέων : Αποφύγετε τις ευμετάβλητες και επιφανειακές συμπεριφορές που βλέπετε σε φίλους και γνωστούς. Πίσω από αυτά, υπάρχουν πολλά και άσχημα συμπλέγματα.

Παρθένος : Έχετε αντιληφθεί ότι η σχέση αυτή, δεν έχει την εξελικτική πορεία που επιθυμείτε. Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία σας, να περιμένετε για να γίνει ένα θαύμα.

Ζυγός : Οι λεπτές ισορροπίες μέσα σε μια σχέση, μπορούν μέσα σε στιγμές να αλλάξουν αν δεν είστε και οι δύο μεριές προσεχτικές. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα.

Σκορπιός : Οι συμπεριφορές που εισπράττετε από τον σύντροφο σας, δεν είναι και οι καλύτερες. Αυτό είναι και κάτι που θα σας αναγκάσει τον νέο μήνα, να πάρετε τελικές αποφάσεις.

Τοξότης : Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, ότι ένα φιλικό πρόσωπο αποζητά την ερωτική σας παρέα. Από τον Αύγουστο οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες και ασταμάτητες για το ζώδιο σας.

Αιγόκερως : Καλό θα ήταν να φιλτράρετε, αυτά που θέλετε να πείτε στο ταίρι σας! Με τόσο δύσκολο αστρολογικό ουρανό, ίσως και οι παρεξηγήσεις  να κάνουν την εμφάνιση τους.

Υδροχόος : Δεν είστε διαθέσιμοι ερωτικά, αυτό το χρονικό διάστημα. Ωστόσο, οι επιτυχίες, τα φλερτ και οι προσεγγίσεις θα πολλαπλασιαστούν. Μπορεί και στο τέλος να αλλάξετε γνώμη.

Ιχθείς : Το να προσπαθείτε να περιορίσετε τον άνθρωπο σας, με κάθε τρόπο λόγω ζήλιας, μόνο σε πρόβλημα επικοινωνίας θα οδηγηθείτε. Όλο σαν τρόπος σκέψης, είναι λάθος!

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,