Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018

Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018
<p>ΚΡΙΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Έχετε ακούσει πολλά για την ζωή του πρώην σας, και ήδη κάνετε περίεργες και περίπλοκες σκέψεις, μήπως ακόμη υπάρχει κάποια δίοδος ανοιχτή για να επιδιώξετε μια επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Έχετε  αφορίσει φιλίες και συνεργασίες, που δεν σας εξυπηρετούν στους σκοπούς σας. Με την ίδιο τρόπο θα κινηθείτε και μέσα στην ερωτική σας ζωή και  προς τον σύντροφο σας, που μάλλον σας έχει απογοητεύσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Έχετε δοκιμάσει να πλησιάσει πιο διπλωματικά τον άνθρωπο που αγαπάτε, έτσι ώστε αυτές οι πρόσφατες παρεξηγήσεις να λυθούν και να μπορέσετε να συνεχίστε, εν ηρεμία και αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Αν έχετε δώσει αφορμές για ζήλιες και κτητικότητες, από την μεριά του συντρόφου σας, καλύτερα να κατεβάσετε τους ρυθμούς σας, μιας και ο ανάδρομος Ερμής δεν αφήνει περιθώρια λάθους.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Έχετε απολαύσει μέχρι στιγμής το Καλοκαίρι. Το σύμπαν που συνωμοτεί  για όλα τα θέματα σας, μέσα στον νέο μήνα, θα φέρει στο μονοπάτι σας και έναν νέο μεγάλο έρωτα…διαρκείας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Αποφασίστε αν θέλετε να μείνετε μόνοι ή αν θέλετε να ξανα-χτίσετε τους δεσμούς με το παρελθόν, που μάλλον ακόμη δεν το έχετε ξεπεράσει. Οι δράσεις, θα ενισχύονται και με την Αφροδίτη επάνω σας.

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Το να κοιτάτε μόνο τις καταστάσεις που σας πιέζουν μέσα στην εργασία σας, και να μην λαμβάνετε κάποιο μέτρο, για να αποκαταστήσετε την εικόνα σας, είναι σίγουρα λάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Είστε ξεκάθαροι στα λόγια σας, και δεν έχετε πια να κρύψετε απολύτως τίποτα από τον άνθρωπο που προσφάτως έχετε ερωτευτεί. Αυτό είναι και το δυνατό σας χαρτί, που θα φέρει και τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν είναι πια επιστήμη και τόσο δύσκολο…το να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά και να του μιλήσετε. Το πιο πιθανόν είναι και να πάρετε μια ενθαρρυντική απάντηση, σε αυτά που ζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν θα αγοράσετε την αγάπη, αλλά ούτε και θα την πουλήσετε! Αυτό απλά σημαίνει. ότι στην φάση που είστε τώρα με τον άνθρωπο σας, το ιδανικό είναι να βρείτε, αν τελικά υπάρχουν ενεργά κάποια σημεία αναφοράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Οι αγωνίες που έχετε για την αισθηματική σας σχέση  θα κοπάσουν. Με τόση αστρολογική κινητικότητα υπέρ των ζωδίων του αέρα, σίγουρα θα βρείτε και πάλι την κοινή σας πορεία.

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Δεν θα ξοδέψετε περισσότερο χρόνο σε υποθέσεις του παρελθόντος, αλλά και εφήμερες καταστάσεις του παρόντος, που μόνο σας αποσυντονίζουν από αυτά που θέλετε να πετύχετε.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018

Έχετε μπει σε ένα καλούπι, που δεν είναι δικό σας και το ξέρετε.

Προβλέψεις Ταρώ 18/6 - 24/6/2018

Προβλέψεις Ταρώ 18/6 - 24/6/2018

Προβλέψεις Ταρώ 18/6 - 24/6/2018

Αυτά που έχετε αλλάξει, για να διευκολυνθεί ο άνθρωπος σας και η καθημερινότητα του,

Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018

Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018

Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018

Δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε και να υποστηρίξετε σχέσεις και ερωτικές υποθέσεις