Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018

Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018
<p>ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος μπαίνει αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι των αισθηματικών σας, χάρη στην επίδραση της ούτως ή άλλως δεσπόζουσας Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί λόγο να λειτουργείτε απερίσκεπτα.
  Πρέπει να αντιμετωπίσετε την εύνοια του πλανήτη του έρωτα σαν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερη και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα πολλές καταστάσεις να μην έχουν το επιθυμητό -για εσάς αποτέλεσμα-, κάτι που τελικά θα λειτουργήσει θετικά για εσάς. Για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακούτε με προσοχή και να συμβουλεύεστε το ταίρι σας πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε απόφαση. Αν, ως συνήθως, λειτουργήσετε παρορμητικά,  δεν αποκλείεται να έχετε την επιθυμητή για εσάς έκβαση, αλλά μην περιμένετε την κατανόηση και την αποδοχή των υπόλοιπων μελών της οικογένειας (ακόμα και αν η οικογένειά σας απαρτίζεται από εσάς και το/τη σύντροφό σας). Αν είστε ελεύθεροι, ο Αύγουστος σας επιτρέπει να είστε στη συνήθη λειτουργία σας και αυτή δεν είναι άλλη από την απόλυτη διεκδικητικότητα και το μαχητικό θάρρος σας. Εάν υπάρχει συγκεκριμένο άτομο που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να δράσετε, έχοντας, όμως, πάντα κατά νου τις ενδεχόμενες συνέπειες. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι στο χώρο εργασίας σας και να περιμένετε ότι δε θα υπάρχουν επιπτώσεις, από τη μικρότερη που μπορεί να είναι μια απλή επίπληξη, έως τη μεγαλύτερη, η οποία θα μπορούσε να σημαίνει ακόμα και τον τερματισμό της καριέρας σας. Είναι απόλυτα κατανοητό πως η συνεχής επαγρύπνηση είναι κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου στη σαρωτική σας φύση, αλλά οφείλετε να ισορροπήσετε ανάμεσα στην επιθυμία και τις συνέπειές της, συμπεριφερόμενοι έξυπνα και έχοντας πάντα κατά νου τις ειδικές περιστάσεις. Η Αφροδίτη θα είναι δίπλα σας, αν εμπιστευθείτε τόσο τα ένστικτα, όσο και το μυαλό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ευνοϊκός για εσάς, φίλοι Ταύροι, καθώς είναι πιθανό να γνωρίσετε την “αδερφή ψυχή” σας, και αυτό αφορά τόσο στους ελεύθερους, όσο και στους δεσμευμένους του ζωδίου σας. Μερικές φορές μπορούμε να κάνουμε και λάθος επιλογή. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτό είναι κάτι το απόλυτα ανθρώπινο και σίγουρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να κατηγορείτε τον εαυτό σας εσαεί, καθώς έτσι μπορεί να χάσετε πραγματικά την ευκαιρία να νιώσετε εκείνα τα βαθιά και έντονα συναισθήματα που λίγες μόνο φορές είναι εφικτό να ζήσει κανείς. Αν αισθάνεστε ότι μπορεί να βρίσκεστε σε μία σχέση που δε σας γεμίζει ή ότι αναζητάτε κάτι άλλο, δεν πρέπει να φοβάστε την αλλαγή. Από την άλλη πλευρά, χρειάζεται απόλυτη προσοχή! Ο Ουρανός μπορεί να σας παραπλανήσει σχετικά με το τι είναι αυτό που (νομίζετε ότι) θέλετε και να προχωρήσετε σε αλλαγές που τελικά δε σας αντιπροσωπεύουν. Με τη χρήση της ιδιαίτερα πολύτιμης λογικής σας και τη συνεκτίμηση των εξίσου σημαντικών συναισθημάτων σας, θα αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις και θα σιγουρευτείτε για τις αποφάσεις που τελικά θα πάρετε. Το αν θα είναι αρεστές οι αποφάσεις σας αυτές σε όλους, είναι ένα άλλο ερώτημα, ωστόσο είναι σημαντικό να ακούσετε την καρδιά σας, χωρίς παρορμητισμούς και αυτό είναι κάτι που αφορά περισσότερο στους ελεύθερους Ταύρους. Αν γύρω σας έχετε ανθρώπους τοξικούς, που σας κρίνουν κακοπροαίρετα και δε σας στηρίζουν, τότε οφείλετε να προχωρήσετε σε αναθεώρηση ορισμένων σχέσεων. Οι άνθρωποι αλλάζουν και δεν είναι δική σας υποχρέωση να τους κάνετε άτομα με ενσυναίσθηση. Υποχρέωσή σας είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις επιθυμίες του και ο Αύγουστος μπορεί να σας δώσει αυτήν την ευκαιρία, κυρίως με ένα άτομο με το οποίο έχετε ήδη κάποια πνευματική σύνδεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αύγουστος φέρνει αρκετές καλές στιγμές για τα αισθηματικά σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η θετική επίδραση αυτού του μήνα θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας (σας). Πιο συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται να εστιάζετε υπερβολικά σε αυτό που μπορεί να είναι σημαντικό για εσάς τώρα και να χάσετε το δάσος, κοιτώντας το δέντρο. Οφείλετε να κινείστε λίγο πιο αργά και πιο προσεκτικά μεν, σε περισσότερες από μία κατευθύνσεις δε, κάτι στο οποίο είστε εξαιρετικοί και για το λόγο αυτό, πρέπει να εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας χωρίς άγχος. Όσον αφορά στους δεσμευμένους (και ιδιαίτερα στους μακροχρόνια δεσμευμένους), οφείλετε να συνεχίσετε την πορεία σας, χωρίς να
  προσπαθήσετε να αλλάξετε -ή έστω να τροποποιήσετε- τον εαυτό σας,  ώστε να εντυπωσιάσετε έναν άνθρωπο που είναι σημαντικός για εσάς, μόνο και μόνο βασιζόμενοι στη γνώμη τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να επέλθουν σημαντικές εξελίξεις για εσάς και το ταίρι σας, αλλά θα έχουν αξία μόνο αν πηγάζουν από την πραγματική ανάγκη και επιθυμία σας και όχι από την πρόθεσή σας να ευχαριστήσετε το/τη σύντροφό σας και μόνο. Εάν είστε αδέσμευτοι, το καλοκαίρι σάς καλεί να εξερευνήσετε όλες τις νέες προκλήσεις που σας φέρνει, με ανθρώπους που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Μπορείτε να αλλάξετε τη συνήθη τακτική σας, εννοείται, ωστόσο θα πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για το αν αξίζει κάτι τέτοιο. Αν συναντήσετε κάποιον/α που νομίζετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως και αν είστε απολύτως σίγουροι για τα συναισθήματά σας, μη φοβηθείτε να κάνετε κάποιες θυσίες, γιατί το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, ο Αύγουστος σάς καλεί να λάβετε την πολύτιμη βοήθεια ανθρώπων, των οποίων οι συμβουλές μπορεί να σας φαίνονταν ενδεχομένως αφελείς και παράλογες το περασμένο διάστημα. Αυτός ο μήνας θα είναι εκπληκτικός και ασυνήθιστος από πολλές απόψεις και για εσάς και για τους κοντινούς σας ανθρώπους και αν οφείλετε, μετά από ένα συνολικά δύσκολο διάστημα για εσάς, να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βιώσει όλες αυτές τις καλές στιγμές, αφιερώνοντας χρόνο, τόσο σε εσάς, όσο και στους άλλους. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με το ταίρι σας και μην αρπάζεστε με το παραμικρό, καθώς μπορεί οι παρορμητικές σας αυτές τάσεις να σας κοστίσουν ακόμα και τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί στο ποιους ανθρώπους επιλέγετε να έχετε κοντά σας, αλλά στο τέλος το μόνο που μπορεί πραγματικά να σας επηρεάσει σε αισθηματικό επίπεδο, είναι η κοσμοθεωρία και η γενικότερη στάση σας πάνω σε αυτό το θέμα. Αν μία σχέση είναι αποσταθεροποιητική και σας κάνει να νιώθετε ανασφαλείς, οφείλετε να ξεκαθαρίσετε για ποιο λόγο δεν ολοκληρώνεται. Είναι σημαντικό να μπουν τελείες, ακόμα και αν είναι δύσκολο ή περίπλοκο για εσάς. Το ίδιο ισχύει και για τους δεσμευμένους, με τη μόνη διαφορά ότι πρέπει να διεκδικήσετε χώρο μέσα στη σχέση, ώστε να μπορείτε να αναπνέετε αλλά και να μη χάνετε την ταυτότητά σας. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και ΔΡΑΣΤΕ αν θέλετε να ελαχιστοποιηθεί το οποιοδήποτε ρίσκο στον τομέα των αισθηματικών σας.

 ΛΕΩΝ

Απτές ανταμοιβές αναμένεται να φέρει για εσάς ο μήνας σας, φίλοι Λέοντες, καθώς φαίνεται ότι πραγματοποιούνται σχέδια και όνειρα που είχατε κάνει πριν καιρό. Αν, ωστόσο, δεν έχετε κάποια συγκεκριμένη επιθυμία, αυτό το διάστημα ενδείκνυται για να χαλαρώσετε και να ανασυνταχθείτε για έναν ιδιαίτερα δραστήριο χειμώνα. Όπως και να' χει όμως, τώρα εξελίσσονται τα πράγματα, η έναρξη των οποίων σηματοδοτήθηκε νωρίτερα μέσα στο χρόνο. Οι δεσμευμένοι Λέοντες, οι οποίοι μπορεί να νιώθουν να πιέζονται ενδεχομένως από το ταίρι τους, ή ακόμα και εξαιτίας της διάθεσής τους μέσα στη σχέση, θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν πιο ελεύθεροι και πιο ανέμελοι μέσα στη σχέση. Ο Αύγουστος είναι ιδανικός για να πειραματιστείτε, ώστε να εντοπίσετε και να εναρμονιστείτε με τις βαθύτερες επιθυμίες σας και το κυριότερο είναι ότι η διαδικασία αυτή δεν παρεμβαίνει στις επιθυμίες άλλων ανθρώπων με αρνητικό τρόπο. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, μόνο αρνητικό αντίκτυπο μπορεί να έχει σε εσάς και, αν εντοπίζετε δικές σας τάσεις προς την καταπίεση, καλό είναι να τις “καταπνίγετε” αμέσως. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μία σημαντική ευκαιρία για μία εκτενή ενδοσκόπηση και κατ' επέκταση αξιολόγηση συνολικά των σχέσεων στη ζωή σας. Επιπλέον, ο Ήλιος θα σας ευνοεί από την κυρίαρχή του θέση, οπότε μην ξεχνάτε να απολαμβάνετε και τις μικρές χαρές που θα σας προσφέρει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, ο Αύγουστος φέρνει για εσάς μερικές πολύ ενδιαφέρουσες και ευχάριστες ανακαλύψεις. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, φίλοι Παρθένοι, και πιο συγκεκριμένα για την από προσωπική σας ανάπτυξη. Αξιοποιήστε τις στιγμές χαλάρωσης που σας προσφέρονται και αποφύγετε να εστιάσετε σε καθαρά εγωιστικές επιθυμίες που δε λαμβάνουν υπόψη το ταίρι σας, ούτως ή άλλως λίγο σχετίζονται στην πραγματικότητα με αυτό που έχετε αληθινά ανάγκη. Ασχοληθείτε με το ταίρι σας, φροντίστε το και γενικά κάντε αυτό στο οποίο είστε οι καλύτεροι: προσφέρετε (όχι μόνο στο ταίρι σας, γενικότερα). Αν έχετε οικογένεια, αυτό συμβαίνει ούτως ή άλλως και κυρίως ως συνέχεια πράξεών σας, των οποίων η αφετηρία βρίσκεται νωρίτερα μέσα στο χρόνο. Αν είστε ελεύθεροι, θα έχετε πολλές επιλογές αλλά και ευκαιρίες φέτος το καλοκαίρι, από τις οποίες δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι πιο μόνιμο. Αυτό θα συμβεί, βέβαια, μόνο αν είστε σίγουροι για τα βήματά σας. Η λέξη-κλειδί αυτό το μήνα είναι η “ειλικρίνεια” και είναι προτιμότερο η επόμενη σχέση σας να είναι βραχύβια εάν τα συναισθήματά σας δεν είναι βαθιά και αληθινά. Με άλλα λόγια, είναι καλύτερη η μοναξιά από τη μοναχικότητα δίπλα σε έναν άνθρωπο. 

ΖΥΓΟΣ

Ενώ θα φέρει τόσο ευκαιρίες, όσο και επιλογές, ο Αύγουστος μπορεί να σας προσφέρει κάτι πολύ σημαντικότερο στην παρούσα φάση: σταθερότητα. Ανοίξτε τα αυτιά σας, αλλά κυρίως την καρδιά σας, στο ταίρι σας, χωρίς να γίνεστε αμυντικοί. Όλες οι συμβουλές που σας δίνει, είναι από αγάπη και από ενδιαφέρον και η μερικές φορές αποστασιοποιημένη στάση σας μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι μην κινηθείτε παρορμητικά από την επιθυμία να αλλάξει η κατάστασή σας, όσον αφορά στο κομμάτι “σχέσεις”. Εάν έχετε υπομονή, το τοπίο θα αλλάξει, ίσως όχι γρήγορα, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εάν είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι θα πρέπει να εξασκήσετε την ευελιξία σας, καθώς η άκαμπτη στάση σας μπορεί να σας δυσκολέψει πολύ περισσότερο απ' όσο νομίζετε, τόσο εσάς, όσο και τους αγαπημένους σας. Σίγουρα είναι σημαντικό να μην επιτρέψετε στο ταίρι σας να σας αλλάξει, με έναν τρόπο που θα πλήττεται η ελευθερία σας, ωστόσο είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε να διατηρείτε τις ισορροπίες, διότι μπορεί να αντιστραφούν οι ρόλοι εξίσου εύκολα. Προκειμένου να διατηρηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες, χρειάζεται να εφαρμόσετε την παροιμιώδη διπλωματικότητά σας με μία μικρή δόση καλώς εννοούμενης πονηριάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να σας φαίνεται, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες, ότι ο Αύγουστος δεν έχει πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές, όμως αργότερα θα συνειδητοποιήσετε ότι θα είναι καθοριστικής σημασίας όσα αντιληφθείτε τώρα για τον εαυτό σας. Ενδεχομένως να παρουσιαστεί ένα αρκετά ενδιαφέρον και γοητευτικό άτομο στη ζωή σας και είναι εξαιρετικά σημαντικό να μη βιαστείτε να το εξιδανικεύσετε. Μπορεί να φαίνεται ιδανικός/ή αλλά αυτό δεν προϋποθέτει ότι στην πράξη θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σας. Για το λόγο αυτό, οι ελεύθεροι, κατά τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, οφείλετε να επιδείξετε απόλυτη υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Δύσκολο, το ξέρουμε, αλλά πρέπει αν δε θέλετε αργότερα να πληγωθείτε ανεπανόρθωτα. Μπορείτε να διασκεδάσετε, να βγείτε, να δοκιμάστε νέες περιπέτειες, αλλά έχοντας πάντα ως σύμβουλο τη λογική σας. Υπομονή και αυτοσυγκράτηση θα χρειαστούν, όμως, και οι δεσμευμένοι του ζωδίου, καθώς φαίνεται ότι  ο Άρης επιδρά ως δυναμίτης στη σχέση σας και πρέπει εσείς να φροντίσετε να αποσυμφορήσετε την κατάσταση και να αποφύγετε πάση θυσία τις διενέξεις. Αν είστε ειλικρινείς ως προς τα συναισθήματά σας, χωρίς όμως διάθεση για σύγκρουση, όλα θα πάνε καλά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος, φίλοι Τοξότες, δε φέρνει ιδιαίτερες στιγμές, από συναισθηματικής άποψης, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είναι ένας ενδιαφέρον μήνας. Αντίθετα, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι, θα εστιάσετε στον εαυτό σας και θα θέσετε νέους στόχους για το χειμώνα, χωρίς...αντιπερισπασμούς. Αυτό είναι κάτι θα σας κάνει καλό, ειδικά αν νιώθατε την ανάγκη να αλλάξετε ορισμένα πράγματα, αλλά μέχρι στιγμής το αποφεύγατε. Αν, παρ' όλα αυτά, προκύψει ένας άνθρωπος που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, εννοείται, η δράση είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση, δεδομένου ότι δε θα προσπαθήσετε να αλλάξετε αυτό που είστε για να τον/την εντυπωσιάσετε. Οι δεσμευμένοι Τοξότες αξιοποιήστε τα δώρα χαλάρωσης που σας φέρνει ο Αύγουστος, καθώς σας βοηθά σημαντικά να επιλύετε οποιαδήποτε διαφωνία, η οποία υπό άλλες συνθήκες μπορεί να ήταν και μοιραία για το μέλλον της σχέσης σας. Για το λόγο αυτό, είναι ένα καλό διάστημα να ολοκληρωθούν εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούσαν. Μην αγνοείτε τις απόψεις ανθρώπων που σας αγαπούν, καθώς οι προθέσεις τους είναι αγνές και παρακινούμενες από ενδιαφέρον και αγάπη για εσάς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και η προσοχή σας θα εστιάζεται σε οτιδήποτε άλλο πέρα από τα αισθηματικά σας, ο Αύγουστος υπόσχεται να είναι ένας ιδιαίτερα αισθησιακός μήνας για εσάς. Οι ελεύθεροι, έχοντας πάντα την ειλικρίνεια ως κινητήριο δύναμη των πράξεών σας, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε κάτι μονιμότερο με ένα ενδιαφέρον άτομο που θα παρουσιαστεί στη ζωή σας, ωστόσο μείνετε σε αυτά που γνωρίζετε καλύτερα και αποφύγετε τους νεωτερισμούς που δε σας ταιριάζουν καθόλου. Η εξέλιξη της όποιας σχέσης μπορεί να έχει πολλές παραμέτρους, ωστόσο μόνο αν βυθιστείτε στην εμπειρία της και τη ζήσετε πλήρως, θα καταφέρετε να περάσετε πραγματικά ένα αξέχαστο καλοκαίρι, ανεξάρτητα από το αν μιλάμε για κάτι μόνιμο. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να είστε πιο δεκτικοί σε αυτά που έχει να σας πει το ταίρι σας και να μην αντιδράτε με το παραμικρό, καθώς οι συμβουλές τους αυτό το διάστημα θα σας ευνοήσουν συνολικά. Αξιοποιήστε τον Αύγουστο για να έρθετε ξανά σε επαφή με τα συναισθήματά σας, κάτι που οι Αιγόκεροι προφυλάσσετε από όλους και από όλα με πολλή προσοχή, καθώς τώρα είναι μία ενδεδειγμένη περίοδος για να είστε πιο “ανοιχτοί” σε αυτά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που σας καλεί να γίνετε...δημιουργικοί προκειμένου να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι μπορεί να μιλάμε για παραπάνω από ένα άτομα, οπότε η ευρηματικότητά σας θα πρέπει να επεκταθεί και στο πώς θα διαχειριστείτε κάτι τέτοιο. Δεν αποκλείεται η σωματική επιθυμία να συγκρουστεί με την πνευματική σας ανάγκη, οπότε χρειάζονται οπωσδήποτε λεπτοί χειρισμοί, ώστε να μη χαθούν οι ισορροπίες. Μη βιαστείτε να κλείσετε βέρες, η διάρκεια προβλέπεται μάλλον βραχύβια, αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο σημαντική ως εμπειρία. Και προσοχή, μην προσαρμόζεστε στα γούστα των άλλων, είστε αυτοί που είστε. Οι δεσμευμένοι μπορεί να γίνετε μάρτυρες μίας ασυνήθιστης συμπεριφοράς από το ταίρι σας. Αντιμετωπίστε τη χαλαρά και με χιούμορ (χιούμορ, ΟΧΙ ειρωνεία). Καθώς, παραδόξως, ο Αύγουστος θα είναι ένας ιδιαίτερα κινητικός μήνας για όσους είστε δεσμευμένοι, ξεκλέβετε χρόνο για μικρές εκπλήξεις στο/στη σύντροφό σας ή/και στα παιδιά σας, αν έχετε, γεγονός που ενδυναμώνει τόσο τις μεταξύ σας σχέσεις, όσο και την αυτοπεποίθησή σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Αύγουστος, και ιδιαίτερα οι τελευταίες μέρες πριν το φθινόπωρο, σας επιφυλάσσουν ορισμένες εκπλήξεις, τις οποίες δε θα πρέπει να εκβιάσετε με επιθετική προσέγγιση, αλλά καλύτερα να αφήσετε να εξελιχθούν. Σε γενικές γραμμές, θα είναι μία ομαλή περίοδος, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Όσον αφορά, όμως, στα αισθηματικά, είναι μία εξαιρετική περίοδος για ρομαντικές στιγμές και εμπειρίες που θα κρατήσετε στην καρδιά σας για αρκετά καλοκαίρια ακόμα. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι για το ταίρι σας, μην το σκέφτεστε άλλο, κάντε το! Ο Αύγουστος ευνοεί τέτοιες πρωτοβουλίες. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, χωρίς να αυτολογοκρίνεστε. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία και τη γοητεία σας, αλλά μόνο αν είστε πραγματικά ο εαυτός σας. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στη σχέση/οικογένειά σας, κάτι που σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς, ωστόσο είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε και να μην παραμελείτε τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Η σχέση και η οικογένεια είναι πολύτιμα στοιχεία στη ζωή ενός ανθρώπου, όχι όμως όταν τον/την αναγκάζουν να αφήνει πίσω όλα εκείνα που επίσης είναι σημαντικά για την ταυτότητά του/της.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Κατά το ξεκίνημα της εβδομάδας η διάθεσή σας είναι ιδιαίτερα ρομαντική,

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον “κράμα” ενέργειας στον “ουρανό”, που αφορά τον έρωτα.

Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλιου 2018

Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλιου 2018

Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλιου 2018

Η καλή τύχη και η ευτυχία στον αισθηματικό τομέα για εσάς, ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται για ένα πολύ μεγάλο μέρος του 2018.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Υπάρχει μια χαρούμενη διάθεση και ευχάριστη ψυχολογία, με έκδηλη την ανάγκη της εξομολόγησης και της ψυχαγωγίας από κοινού με το...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

“Τρελός χορός” του έρωτα αυτές οι μέρες, που μας ωθεί σε “ακραία” συμπεριφορά με μια διάχυτη ευαισθησία και υπερβολή.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας.