Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 29/7 - 5/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 29/7 - 5/8/2018
<p>ΚΡΙΟΣ

Έχετε όλη την καλή διάθεση να δείξετε το ενδιαφέρον σας και να γίνετε δοτικοί, όμως ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας, οι προσπάθειές σας θα βρουν “τοίχο”. Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, η προσοχή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, πρόκειται να είναι στραμμένη σε άλλους τομείς της ζωής του, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία απόσταση μεταξύ σας. Μην πιέσετε καταστάσεις, διότι είναι πολύ πιθανό το μόνο που θα καταφέρετε να είναι εντάσεις, εξαιτίας της έλλειψης κατανόησης. Δώστε στο άτομο του ενδιαφέροντός σας χώρο και χρόνο, προκειμένου να επιλύσει τις προσωπικές του υποθέσεις που το κάνουν απόμακρο και κάντε λίγη υπομονή μέχρι το τέλος της εβδομάδας που η διάθεση θα είναι σαφώς καλύτερη. Το σαββατοκύριακο είναι πιο θερμό και ο ερωτισμός ανεβαίνει κατακόρυφα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είστε ευδιάθετοι και ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και μπαίνετε αποφασισμένοι στο παιχνίδι του φλερτ. Οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται είναι πολλές, όμως ότι προκύψει αυτήν την εβδομάδα δεν προβλέπεται να έχει μακροχρόνια ισχύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την αισθηματική σας ζωή. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι εξαιτίας διάφορων υποχρεώσεων που προκύπτουν τόσο στη δική σας, όσο και στου/στης συντρόφου σας. Η απόσταση και το ουδέτερο κλίμα που επικρατεί στον αισθηματικό σας τομέα, σας δημιουργεί ένα κενό, το οποίο ψάχνετε μανιωδώς τρόπους να το καλύψετε. Έτσι, από την αρχή έως και τα μέσα περίπου της εβδομάδας, βρίσκετε διέξοδο στο shopping therapy, γεγονός που βοηθά προσωρινά, αλλά δε σας προσφέρει τίποτα περισσότερο σε βάθος χρόνου, παρά μόνο έλλειμμα. Το σαββατοκύριακο οι συνθήκες συναινούν στο να επιλύσετε τα προβλήματα, αν μπορεί κανείς να τα πει έτσι, της σχέσης σας και το κλίμα αλλάζει προς το θετικό. Περνάτε πολύ και εποικοδομητικό χρόνο με το ταίρι σας, βελτιώνοντας τη μεταξύ σας κατάσταση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου εκπέμπετε τη γοητεία και τον ερωτισμό σας αυτές τις μέρες, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Πολλοί/ές είναι εκείνοι/ες που θαμπώνονται από την ελκυστικότητά σας, με αποτέλεσμα να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το αν θα μπείτε στη διαδικασία να γνωρίσετε καλύτερα τους ανθρώπους που σας προσεγγίζουν, είναι καθαρά στην κρίση σας, όμως το σίγουρο είναι πως ακόμα και οι πλατωνικές σχέσεις είναι μία ισχυρή “ένεση” για την αυτοπεποίθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μηνύματα που λαμβάνετε από το/τη σύντροφό σας αυτήν την εβδομάδα είναι λίγο ασαφή. Αυτή η κατάσταση σας προκαλεί έναν εκνευρισμό που σας οδηγεί σε βεβιασμένες και αλόγιστες πράξεις. Πριν να δράσετε παρορμητικά, σκεφτείτε πρώτα τους λόγους που μπορεί να δημιουργούν αυτήν την κατάσταση και με υπομονή ασχοληθείτε με τον τρόπο υπερπήδησης αυτού του εμποδίου. Οι φίλοι μπορούν να παίξουν βοηθητικό ρόλο σ' αυτό το “έργο”, καθώς η αντικειμενική και αποστασιοποιημένη οπτική τους μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητική. Προς το τέλος της εβδομάδας, το κλίμα στη σχέση σας αλλάζει προς το καλύτερο, εφόσον φυσικά δεν έχετε υποπέσει σε σφάλματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που μπορούν να “γεννήσουν” περαιτέρω προβλήματα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου διανύετε μία ιδιαίτερα ερωτική εβδομάδα, γνωρίζοντας ελκυστικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους, που σας ξετρελαίνουν. Παρ΄ όλα αυτά προς τα μέσα της εβδομάδας γίνεστε δύστροποι και απαιτητικοί, γεγονός που χαλάει το αρχικό καλό κλίμα με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός. Αν ελέγξετε τις ιδιοτροπίες που αναδύονται αυτές τις μέρες, το κλίμα μπορεί να γίνει εξαιρετικό στην αισθηματική σας ζωή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σάς φέρνει μία εξαιρετική εναρμόνιση με τους ανθρώπους γύρω σας και αυτό δε θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει και το ταίρι σας. Παρ' όλα αυτά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή προς τα μέσα της εβδομάδας, καθώς είναι πιθανό να παρεξηγηθείτε, ανεξάρτητα από το αν οι προθέσεις σας είναι οι καλύτερες δυνατές. Παραμείνετε σαφείς σε αυτά που λέτε, ώστε να αποφευχθούν οι μικροδιενέξεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, το κλίμα γίνεται ιδιαίτερα αισθησιακό, ακόμα και “άγριο”, καθώς θα νιώθετε πιο περιπετειώδεις από ποτέ. Βεβαιωθείτε, μόνο, ότι ο/η σύντροφός σας συμφωνεί. Όσον αφορά στους αδέσμευτους φίλους Καρκίνους, το συναίσθημα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αρχή αυτής της εβδομάδας για εσάς. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις, παρασυρμένοι από το πάντα ισχυρότατο συναίσθημά σας και δράστε μόνο αν έχετε σκεφτεί διεξοδικά αυτό που (νομίζετε ότι) θέλετε. Από την άλλη, χρειάζεται προσοχή για να αποφύγετε να πείτε κάτι που θα σας έφερνε σε δύσκολη θέση μπροστά σε αυτόν/η που σας ενδιαφέρει! Στα μέσα της εβδομάδας φαίνεται ότι ξαναβρίσκετε τη λογική σας, ενώ η γοητεία και το πηγαίο χιούμορ σας θα σας κάνουν ιδιαίτερα γοητευτικούς στα μάτια των ανθρώπων γύρω σας. Συνεχίστε να είστε τολμηροί, αρέσετε.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για συναλλαγές οικονομικής φύσης με το ταίρι σας (και με οποιονδήποτε άλλο, εδώ που τα λέμε). Επιλέξτε να μοιραστείτε κοινές εμπειρίες και δραστηριότητες με το ταίρι σας, που να σχετίζονται ειδικά με τις τέχνες. Είστε στα καλύτερά σας όταν είστε δημιουργικοί, ενώ το πάθος σας όταν μιλάτε για την τέχνη που τόσο σας ταιριάζει και σας εκφράζει, ο/η σύντροφός σας σας ερωτεύεται από την αρχή. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, είτε με το ταίρι σας -αν είστε δεσμευμένοι, είτε χωρίς, αν δεν είστε. Για τους αδέσμευτους, μάλιστα, δεν αποκλείεται οι ενδιαφέροντες αυτοί άνθρωποι να εξελιχθούν σε κάτι περισσότερο. Βέβαια, αν πραγματικά μιλάμε για ευκαιρία κάτι να ανθίσει, τότε οι ελεύθεροι πρέπει να στρέψετε τη ματιά και την προσοχή σας στην αρχή της εβδομάδας, οπότε ένας άνθρωπος, ενδεχομένως εντελώς διαφορετικός από εσάς, μπαίνει στη ζωή σας για να την κάνει άνω κάτω, με την καλύτερη δυνατή έννοια, καθώς θα σας προσφέρει οπτικές γωνίες που αγνοούσατε, αλλάζοντας την άποψή σας για τον κόσμο. Η εβδομάδα θα κλείσει σχετικά ήσυχα, οπότε προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις ημέρες που η ησυχία...δε θα είναι στο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα θέμα που αφορά στο πώς πρέπει να διαχειριστείτε ορισμένα θέματα της σχέσης σας θα πολιορκήσει την προσοχή σας στην αρχή της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να χρειαστείτε και τη συμβουλή των φίλων σας. Προσοχή, όσο καλές προθέσεις και να έχουν, σίγουρα δε βρίσκονται μέσα στη σχέση σας, ούτε μπορούν να γνωρίζουν πώς νιώθετε 100%, οπότε ακούστε τους προσεκτικά αλλά κυρίως αφουγκραστείτε το ένστικτό σας. Προς την Τετάρτη θα βρεθείτε απασχολημένοι με ζητήματα προσφοράς στο σύνολο, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει παράπονα περί...παραμέλησης. Εξηγήστε γιατί είναι σημαντικά για εσάς όλα αυτά τα θέματα και εντάξτε περισσότερο το/τη σύντροφό σας στους προβληματισμούς και τις δραστηριότητές σας. Δε θα έχει θετική επίδραση μόνο στη σχέση σας αλλά και ατομικά στον καθένα σας, ως άτομα. Αν πάλι δεν έχετε ταίρι, αυτό το διάστημα σάς βοηθά να καταλάβετε ποιον ή ποια θα θέλατε να κάνετε σύντροφό σας, καθώς περάσατε μια περίοδο κάπως μπερδεμένη, όπου δεν ξέρατε τι και ποιος και πώς και πότε. Υπομονή, το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Συζητήστε, μάθετε περισσότερα για το άτομο που σας ενδιαφέρει και μη φοβηθείτε να είστε τολμηροί.

ΖΥΓΟΣ

Βάζετε τα αισθηματικά σας στο μικροσκόπιο και συνεχώς ταλανίζεστε γιατί η σχέση σας δεν είναι όπως την ονειρευτήκατε, γιατί δεν έχετε την τέλεια επικοινωνία με το ταίρι σας, γιατί, γιατί, γιατί. Και όλα αυτά προκύπτουν από την εξιδανικευμένη εικόνα που έχετε για τον έρωτα. Οι σχέσεις δεν είναι ιδανικές και σίγουρα δεν είναι τέλειες. Μη μεγεθύνετε τα “προβλήματα” και δείτε τα στην πραγματική τους διάσταση, απολαμβάνοντας τις μικρές καθημερινές στιγμές. Μην αφήνετε την υπεραναλυτική σας διάθεση να σας “τυφλώνει” από αυτό που συμβαίνει στο εδώ και τώρα, φιλοσοφώντας ατέρμονα για όσα “ΘΑ” ή “ΜΠΟΡΕΙ” να συμβούν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε (πραγματικά!) με το ταίρι σας και όλα θα αμβλυνθούν. Οι αδέσμευτοι, βρίσκεστε σε μία ιδιαίτερα περίπλοκη κατάσταση, καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει μπορεί να έχει και άλλες ιδιότητες σχετικές με εσάς (π.χ. Επαγγελματική σχέση), γεγονός που θα μονοπωλήσει τη σκέψη σας. Χειριστείτε με σύνεση τις όποιες καταστάσεις και απολαύστε την εβδομάδα που η κύρια προσφορά της σε εσάς είναι ότι σας φέρνει τρόπους να αποσυμφορήσετε την εσωτερική σας ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αρχή της εβδομάδας θα σας βρει σε καλή διάθεση με το ταίρι σας, Και μάλιστα μια καλή διάθεση κατά την οποία φαίνεται ότι έχετε εμφυσήσει πλήρως το στοιχείο του παιχνιδιού και της περιπέτειας στο/στη σύντροφό σας, γεγονός που σας γεμίζει ικανοποίηση. Προς τα μέσα της εβδομάδας, είναι σημαντικό να ακούσετε τη συμβουλή του/της συντρόφου σας και να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τον εαυτό σας. Προς την Παρασκευή επιστρέφετε στη διάθεση παιχνιδιού που είχατε νωρίτερα, ωστόσο με μία πιο στοργική διάθεση, καθώς νιώθετε μια ιδιαίτερη σύνδεση με το ταίρι σας. Όσο για τους αδέσμευτους, αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στο να προσφέρετε τη βοήθειά σας, όπου υπάρχει ανάγκη. Και οι άνθρωποι που θα εισπράξουν τη βοήθεια αυτή, θα σας επιβραβεύσουν με το πιο ζεστό τους χαμόγελο. Κάτι, ωστόσο, που θα σας προβληματίσει. Πώς γίνεται να δημιουργείτε τόσο αβίαστα επαφή με τους ανθρώπους αλλά ακόμα δε βρήκατε το ταίρι σας; Μην το υπεραναλύετε, θασας βρει όταν θα είστε έτοιμοι. Αλλά όχι το Σαββατοκύριακο. Όποιες γνωριμίες προκύψουν τότε, θα είναι περιττό ρίσκο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί τίποτα να μη λειτουργεί σωστά, το κλίμα στη δουλειά να είναι ψυχροπολεμικό, να έχετε χάσει το δίπλωμά σας, να καίγεται ο κόσμος γύρω σας αλλά το ταίρι σας είναι εκεί και κάνει τα πάντα μια διασκεδαστική ιστορία. Και περνάτε καλά. Και βασικά αυτό είναι το μόνο που θέλετε. Ως αμετανόητοι εξωστρεφείς, αντλείτε την ενέργειά σας από το/τη σύντροφό σας και προς το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να έχετε γεμίσει πλήρως τις μπαταρίες, τόσο ώστε να τα βάλετε με όλες τις αναποδιές του κόσμου. Όσον αφορά στους αδέσμευτους, η ερχόμενη εβδομάδα δεν αφήνει ούτε εσάς παραπονεμένους. Κυρίως προς τα μέσα της, οπότε θα υπάρχει διάχυτο το αίσθημα του φλερτ στον αέρα, το οποίο όμως θα συνοδεύεται και από εξαιρετική επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως. Προσοχή, αν δεν εμβαθύνετε εσείς (κάτι που δύσκολα κάνετε, η αλήθεια είναι), τότε όλες αυτές οι επικοινωνίες δε θα έχουν ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια καλή ευκαιρία να περάσετε λίγο χρόνο μαζί με το ταίρι σας. Βγείτε, δοκιμάστε να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει. Ανανεωθείτε, ακόμα και αν δεν είστε καιρό μαζί. Επισκεφθείτε ένα μέρος που θα σας δώσει τροφή για σκέψη και συζήτηση και κατ' επέκταση να σας κάνει να νιώσετε ακόμα πιο κοντά. Πιστέψτε μας, θα γεμίσετε τις μπαταρίες για ολόκληρη την εβδομάδα, κάτι που θα σας χρειαστεί, ιδιαίτερα γύρω στην Τετάρτη με Πέμπτη, οπότε και θα εστιάσετε αναγκαστικά την προσοχή σας σε άλλους τομείς της ζωής σας που απαιτούν φροντίδα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, είστε τόσο απορροφημένοι που δεν έχετε καν χρόνο να σκεφτείτε ότι είστε δεν έχετε ταίρι. Ωστόσο, πριν αρχίσετε να πέφτετε σε κατάθλιψη για αυτό, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε λίγο χρόνο μ ό ν ό για τον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε, όσο υπέροχες και να είναι, οι σχέσεις απαιτούν ενέργεια. Εσείς αυτή τη στιγμή χρειάζεστε βιταμίνες! Ανασυνταχθείτε και μετά αναζητήστε το μελλοντικό σας ταίρι...γύρω στην Πέμπτη που δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί κάτι ενδιαφέρον στον ορίζοντα. Αν το ένστικτό σας σας λέει ότι αξίζει να το δοκιμάσετε, προτείνουμε να ακούσετε το ένστικτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί Υδροχόοι, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σας εξαντλήσει καθώς θα απαιτεί να βρίσκεστε παντού, σχεδόν ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σας θέλουν τη φροντίδα σας, τα επαγγελματικά σας επιζητούν την εφευρετικότητά σας, η οικογένειά σας αναζητά την παρουσία σας. Το ταίρι σας κάπου παραμελημένο εκεί σε μια γωνιά, χωρίς να ενοχλεί, αλλά σίγουρα ενοχλείται. Χρειάζεται μια ισορροπία τώρα περισσότερο από ποτέ και κυρίως χρειάζεται τέλειος συγχρονισμός. Για το λόγο αυτό, αδράξτε κάθε ευκαιρία, όσο μικρή και να είναι αυτή, προκειμένου να περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Αν πάλι όλη την εβδομάδα δεν προλάβετε να δείτε το ταίρι σας ούτε μια φορά, φροντίστε τουλάχιστον την Κυριακή να βρεθείτε. Είναι μία ημέρα ιδιαίτερα αισθησιακή και σίγουρα θα επανορθώσετε για τις προηγούμενες ημέρες. Οι αδέσμευτοι ακούστε τις παρατηρήσεις των φίλων σας. Θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πράγματα που αγνοούσατε για το πώς αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας. Με περισσότερη αυτογνωσία αποκτάται και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτή μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθετε καλά και κυρίως νιώθετε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές, εσωτερικά και εξωτερικά, και αυτό γοητεύει τόσο το ταίρι σας, όσο και γενικότερα τους ανθρώπους γύρω σας. Η διάθεσή σας θα είναι άκρως ερωτική και -καθόλου ασυνήθιστο για εσάς- απόλυτα συναισθηματική, γεγονός που μπορεί αν σας οδηγήσει σε μεγάλες χειρονομίες αγάπης, έρωτα και πάθους. Αν δεν έχετε συμμετρική αντίδραση από το ταίρι σας, μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι δε σας θέλει ή δε σας αγαπάει. Κάθε άνθρωπος επεξεργάζεται διαφορετικά και τα ερεθίσματα και τα συναισθήματά του, οπότε θα πρέπει να μάθετε να “διαβάζετε” καλύτερα το ταίρι σας για να μην απογοητεύεστε αλλά και να μη στεναχωρείτε το/τη σύντροφό σας με αυτή σας την απογοήτευση. Συναισθηματική εβδομάδα θα είναι και για τους αδέσμευτους του ζωδίου με τη μόνη διαφορά ότι το μόνο πρόσωπο που στεναχωριέται είστε εσείς, μιας και με το υπερβάλλον συναίσθημά σας χάνετε την ουσία και αγνοείτε σημαντικά δεδομένα από το περιβάλλον σας. Μη σκέφτεστε αρνητικά και ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε στις πραγματικές του διαστάσεις ένα ζήτημα αισθηματικής φύσης που μπορεί να είχατε γιγαντώσει στο μυαλό σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Κατά το ξεκίνημα της εβδομάδας η διάθεσή σας είναι ιδιαίτερα ρομαντική,

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 5/8 - 12/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 5/8 - 12/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 5/8 - 12/8/2018

Είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι η ερωτική σας διάθεση, ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας, θα είναι ισχυρή.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα και σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει εντάσεις και αλλαγές, κυρίως...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Η αρχή αυτής της εβδομάδας ξεκινάει με ένα σταθερό μεγάλο τετράγωνο μεταξύ του Ταύρου, του Λέοντα, του Υδροχόου και του Σκορπιού.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 18/6 εως 24/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 18/6 εως 24/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 18/6 εως 24/6/2018

Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα βαρεθεί κανείς από τις επιρροές αυτής της εβδομάδας. Είναι μέρες γεμάτες με υπερβολή, αντιρρήσεις, τσακωμούς...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας.