Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-7-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Δεν είστε τα παιδιά, που θα δεχτούν καθοδήγηση και συμβουλές για το πώς θα πρέπει να διαχειριστούν, αυτήν την δύσκολη σχέση που έχουν. Τις άκρες και τις λύσεις, θα τις βρείτε μόνο εσείς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Είναι τυπικά και συμβατικά τα πράματα μέσα στην σχέση σας, και αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει και τις δύο πλευρές, να τις ενοχλεί. Ο σύντροφος σας, έχει κάτι να σας πει, θετικό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Αν δεν είστε πια ευχαριστημένοι, από την εργασία και τις συνεργασίες σας, αλλάξτε το. Με τον Ανάδρομο Ερμή να προσφέρει ευκαιρίες, πιθανόν και να βρείτε μέσα στον Αύγουστο νέα εργασία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, θα έρθει για τους αδέσμευτους, μέσα στο πρώτο 15μερο του Αυγούστου. Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί, έτσι ώστε να ανανεωθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Είσαστε εκ ζωδίου δουλευταράδες και αυτό θα σας ανταμείψει σχετικά γρήγορα. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα έχετε λύσει πολλά από τα προβλήματα σας. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Τελικά αυτή η σχέση είναι μόνο αδιέξοδο. Δεν χρειάζεται να επιμένετε πάνω σε υποθέσεις που ξέρετε ότι ο σύντροφος σας, δεν θέλει ή δεν μπορεί να λύσει τελικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Δεν έχετε μείνει πολύ μόνοι ερωτικά, και το σύμπαν από την νέα εβδομάδα, θα σας στείλει μια νέα συντροφιά  που δεν θα έχει καμία πραγματικά σχέση, με όλα αυτά τα περίεργα και δύσκολα που περάσατε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Ξέρετε ότι ο άνθρωπος σας, σας κρύβει πολλά μυστικά από το παρελθόν του. Αυτό τον τελευταίο καιρό, έχει επεκταθεί…και μάλλον σας κρύβει και ακόμη περισσότερα, από το παρόν του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Μόνο εσείς μπορείτε να ορίσετε τους όρους, μιας ερωτικής επιστροφής – επανένωσης. Όλα είναι καλά πια στην ψυχολογία σας, άρα μην χαθείτε μόνο σε αυτά που έγιναν στο παρελθόν

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Οι συμπτώσεις όπου εσείς τυχαία, συναντιέστε συνεχώς σε κοινά στέκια με τον πρώην σας σύντροφο, ίσως και να είναι η έμμεση του προσπάθεια για να είστε και πάλι μαζί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Ο μόνος σκοπός που έχετε βάλει, για αυτόν το χρονικό διάστημα, είναι να ισορροπήσετε την οικονομική σας καθημερινότητα και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Έχετε πετύχει στο κέντρο την καρδιά του ατόμου που θέλετε. Είστε πια μια από τις πιο όμορφες σκέψεις του, και μάλλον μέσα στον επόμενο μήνα θα υπάρξουν εξελίξεις!

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...