Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-7-2018
<p>Κριός : Εσείς με τόσα που έχετε αναλάβει να κάνετε και να διεκπεραιώσετε, μάλλον θα χρειαστείτε όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι. Οι έρωτες θα σας ενοχλήσουν, από το Φθινόπωρο και μετά.

Ταύρος : Το να δίνετε ευκαιρίες στους ανθρώπους για να αποδείξουν την αλήθεια και την αγάπη τους, είναι σωστό. Είναι όμως λάθος, θα βλέπετε τις κακοτοπιές και να μην τις αποφεύγετε.

Δίδυμοι : Όσα έχετε κάνει και προσφέρει, όλο το προηγούμενο διάστημα στον αγαπημένο σας, έχουν βαρύνει – αναγνωριστεί μέσα στην καρδιά του. Οι εκπλήξεις είναι πολύ κοντά.

Καρκίνος : Έχετε αφήσει πολλά από την δική σας την ζωή πίσω, μόνο και μόνο για να εξυπηρετείτε τις ανάγκες του ανθρώπου σας. Δεν έχει νόημα να το κάνετε αυτό.

Λέων : Οι μέρες του τελευταίου μήνα του Καλοκαιριού, σας δίνουν μια καλύτερη διάθεση, έτσι ώστε να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για ότι αισθάνεστε ότι πρέπει να διορθωθεί.

Παρθένος : Στην εργασία σας αντιμετωπίζετε ένα επιθετικό φλερτ, που ναι μεν σας αρέσει, αλλά από την άλλη θα πρέπει να προσέχετε παραπάνω, την δημόσια εικόνα σας.

Ζυγός : Υπάρχουν κάποια μικρά θέματα στην επαγγελματική καθημερινότητα του συντρόφου σας, που ίσως και κάποιες φορές να τον κάνουν να κλείνετε στον εαυτό του.

Σκορπιός : Δεν δικαιούστε και εσείς κάποιας ξεκούρασης φέτος; Αυτό βάλτε το μέσα στα προγράμματα σας τα ήδη φορτωμένα, και κάντε το πραγματικότητα μέσα στον Αύγουστο.

Τοξότης : Έχετε αποτύχει στο να μεταπείσετε τον πρώην σας, να γυρίσει. Μην κάνετε άλλες απελπισμένες προσπάθειες. Αφήστε του χώρο για να σκεφτεί με την ησυχία του.

Αιγόκερως : Αισθάνεστε ότι η σχέση σας, σας ασκεί πολλή μεγάλη πίεση και θέλετε να την διώξετε από πάνω σας. Αυτό, μόνο μέσα από έναν σοβαρό διάλογο μπορεί να επιλυθεί.

Υδροχόος : Ασχοληθείτε και λίγο περισσότερο με τα πρόσωπα της οικογένειας σας, που θέλουν την παρουσία, την προσοχή αλλά και την πολύτιμη βοήθεια σας.

Ιχθείς : Ο σύντροφος σας, έχει πολλά να σας ανακοινώσει μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Σίγουρα κάποια πράματα αλλάζουν στο μεταξύ σας, προς το καλύτερο!

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,