Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-8-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-8-2018
<p>Κριός : Αν προσφάτως έχετε βγει από κάποια συναισθηματική σχέση ή και ακόμη γάμο, είναι καλύτερα να αποτοξινωθείτε για ένα διάστημα και μετά να ψάξετε για μια νέα αγάπη.

Ταύρος : Το πρόσωπο που ποθείτε, δεν θα έρθει αν συνεχίσετε να δείχνετε τον εγωιστικό σας χαρακτήρα. Βρείτε τον τρόπο να προσεγγίσετε διπλωματικά, και θα δικαιωθείτε.

Δίδυμοι : Θα υπάρξουν οι καλές συγκυρίες, για το πρόσωπο που αγαπάτε έτσι ώστε να βρεθείτε αλλά και να μιλήσετε με πάσα ειλικρίνεια, για το τι επιθυμείτε έκαστος.

Καρκίνος : Να προσέχετε τι λέτε και σε ποιους δίνετε τις ερωτικές σας υποσχέσεις. Δεν έχουν όλοι, τον ίδιο τρόπο σκέψης και πολύ περισσότερο, τις ίδιες αγνές προθέσεις σας.

Λέων : Μπορεί να υπάρχουν κάποιες επαναλαμβανόμενες καθυστερήσεις μέσα στον δεσμό σας, αλλά αν δεν λήξουν πρώτα άλλα προβλήματα, τίποτα δεν θα μπορέσει να προοδεύσει.

Παρθένος : Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, έχουν για εσάς πολλή κούραση γύρω από την εργασία σας, αλλά και εν δυνάμει οικονομικές ανέσεις που θα βοηθήσουν στο πρακτικό κομμάτι της ζωής σας.

Ζυγός : Μην βγαίνετε έξω από τον ρόλο σας, μέσα σε μια σχέση και μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα. Αυτό εν καιρώ, θα βάλει σε μια παθητική στάση τον σύντροφο σας.

Σκορπιός : Τα μόνιμα συναισθήματα, δεν σας πείθουν αν δεν έχουν και την υποστήριξη των πράξεων. Αυτό μέσα στον Αύγουστο με τον άνθρωπο σας, θα το ξεκαθαρίσετε.

Τοξότης : Στον απόηχο μιας προδοσίας ή ενός άσχημου χωρισμού, σίγουρα υπάρχουν και οι επικοινωνιακές εντάσεις και τα όποια προβλήματα, που θέλουν τον χρόνο τους, για να ξεπεραστούν.

Αιγόκερως :  Οι αντιπαραθέσεις που έχετε μέσα στην δουλειά σας, θα κοπάσουν. Οι επαγγελματικές επιτυχίες που σας πλησιάζουν, θα κλείσουν πολλά στόματα.

Υδροχόος : Κάποια σοβαρά σας οικογενειακά ζητήματα θα προκύψουν αυτήν την εβδομάδα, που μόνο μέσα από διάλογο και θετική αντιμετώπιση θα λυθούν μόνιμα.

Ιχθείς : Υπάρχουν κάποιες υπερβολές στην ερωτική σας ζωή, και μάλλον θα πρέπει να τις περιορίσετε αν θέλετε να βρείτε και κάποιον που να σας αγαπά και να σας σέβεται.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,