Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-8-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-8-2018
<p>Κριός : Δεν έχετε ακόμη ζητήσει ή έστω αισθανθεί την ερωτική ανάγκη να μιλήσετε με το πρώην σας! Πιθανόν και αυτό το διάστημα, να καταπιάνεστε με κάτι άλλο πιο σοβαρό.

Ταύρος : Κάποιοι καλοί σας φίλοι, έχουν απόλυτα καταλάβει ότι η ερωτική σας σχέση μόνο πλέον σας ταλαιπωρεί. Ετοιμαστείτε για διπλωματικές προσεγγίσεις και  ερωτήσεις.

Δίδυμοι : Το ότι έχετε γίνει φιλαράκια με τον σύντροφο σας, σίγουρα το έχετε πια καταλάβει. Έχει έρθει και η ώρα, που πρέπει αυτό να αλλάξει και το κλίμα να γίνει και πάλι ερωτικό.

Καρκίνος : Για να είστε απόλυτα και καθόλα εντάξει με τον σύντροφο σας, θα ήταν πρέπον να του πείτε για όλα αυτά, που σας προβληματίζουν από το παρελθόν του.

Λέων : Το να είστε πάντα κοντά στον άνθρωπο σας, και να του λύνετε κάθε πιθανό πρόβλημα, ίσως και να μην είναι και ότι καλύτερο για αυτήν την σχέση, που πια έχει πάρει άλλη μορφή.

Παρθένος : Αποφασίστε με ποιον ταιριάζετε, και όχι με ποιον θέλετε να είστε ερωτικά. Και εσείς ξέρετε ότι μόνο η αγάπη, δεν είναι αρκετή για να μια μεγάλη σχέση με πορεία.

Ζυγός : Αδιαφορείτε και καλά κάνετε με αυτά που βλέπετε, να έρχονται και πάλι από το παρελθόν σας, και που ξέρετε ότι είναι απίθανο και πάλι να σας προσφέρουν κάτι ουσίας.

Σκορπιός : Από σήμερα και μέχρι την είσοδο της Παρθένου εσείς θα λάβετε ένα ιδιαίτερο κάλεσμα, από τον πρώην σύντροφο σας, που αποζητά καιρό να σας μιλήσει σοβαρά.

Τοξότης : Θα πρέπει να δώσετε την προτεραιότητα σας, σε κάποιες υποθέσεις της οικογένειας και των δικών σας ανθρώπων. Υπάρχουν θέματα προς επίλυση.

Αιγόκερως : Δεν θα υπογράψετε και συμβόλαιο, για το μέχρι πότε θα είστε με αυτόν τον νέο σύντροφο. Οι συμπεριφορές και οι καταστάσεις, μόνο θα ορίσουν κάτι τέτοιο.

Υδροχόος : Υπάρχουν μικρά σας μυστικά από το παρελθόν, που δεν θα πρέπει να πέσουν στην αντίληψη του παρόντα ταιριού σας. Δράστε ανάλογα λοιπόν.

Ιχθείς : Υπάρχει καλή διάθεση και χαρά μέσα στην σχέση σας, και αυτό αν το προσέξετε το μόνο βέβαιο είναι, ότι μέσα στην επόμενη σεζόν θα σας δώσει γάμο – συγκατοίκηση.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,