Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-8-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-8-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Με την ερωτική εμπειρία του παρελθόντος που έχετε αποκομίσει, είστε και οι ιδανικοί συμβουλάτορες, για τους φίλους και τους γνωστούς σας, που έχουν συναισθηματικά προβλήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Δεν έχετε χρόνο για ερωτικές επαναλήψεις. Ο πρώην, έχει χάσει το επικοινωνιακό παιχνίδι πια μαζί σας. Τώρα το μενού, έχει πολλή δουλειά και φιλικές συναναστροφές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Έχετε αντιληφθεί ότι οι προτεραιότητες στην ζωή του συντρόφου σας, έχουν αλλάξει και μάλλον δεν είστε ψηλά στην κατηγορία. Αυτό μπορείτε να το συζητήσετε και να μάθετε, τι πραγματικά έχει συμβεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Ένας έρωτας τείνει να σας πλησιάσει από τον επαγγελματικό σας χώρο. Το έχετε καταλάβει, αλλά δεν σας ενδιαφέρει. Το καλό είναι ότι έχετε όλα τα επικοινωνιακά προσόντα, για να το αποφύγετε ανώδυνα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Οι λέξεις που βγαίνουν από το στόμα του συντρόφου σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχουν πληγώσει ίσως και κάνει να σταματήσετε να σκέφτεστε κάτι κοινό για το άμεσο σας μέλλον.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Οι καταστάσεις που τρέχουν μέσα στην οικονομική/επαγγελματική σας ζωή, δεν σας ικανοποιούν πρακτικά. Σίγουρα με τον Ήλιο, να πλησιάζει τον οίκο σας, πιθανόν και νέες ευκαιρίες καριέρας να παρουσιαστούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Η μέρα έχει πολλές συναντήσεις και επικοινωνίες με τους καλούς σας φίλους. Μέσα σε αυτούς υπάρχει και κάποιος, που έχει ερωτευτεί την προσωπικότητα σας. Οι αποκαλύψεις έρχονται άμεσα και έντονα!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Θα νιώσετε τις επόμενες ημέρες, την πρακτική και αληθινή υποστήριξη από τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, αλλά ακόμη πιο πολύ από τον σύντροφο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας πιέζει και σας κριτικάρει έντονα για την ερωτική ζωή που κάνετε. Πιθανόν και να έχουν κάποιο δίκιο. Βρείτε τι πρέπει άμεσα να βελτιώσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Η κίνηση της Αφροδίτης στον Ζυγό, θα φέρει στο ζώδιο σας παλιές ερωτικές ιστορίες και πάλι στο καθημερινό σας προσκήνιο. Εσείς μόνο τελικά θα αποφασίσετε, τι θα δεχτείτε και τι θα απορρίψετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Οι μέρες σας κάνουν να είστε υπερβολικά ζηλιάρηδες, σε σημείο που να έχετε προκαλέσει τον εκνευρισμό του συντρόφου σας. Όποιο και να είναι το θέμα – πρόβλημα, καλύτερα να το λύσετε μέσα από διάλογο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Έχετε κάνει πολλές σχέσεις στην ζωή σας,  αλλά όλες με μικρή διάρκεια ή με πολλά προβλήματα καθοδόν. Πριν να λήξει το Καλοκαίρι, σίγουρα θα έχετε ακόμη μια ευκαιρία, που δεν πρέπει να χάσετε.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...