Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-8-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-8-2018
<p>Κριός : Οι σχέσεις που διατηρείτε ακόμη με τον πρώην σας, είναι και το μόνιμο πρόβλημα, για να ξανα-φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή με έναν νέο άνθρωπο. Οι αποφάσεις είναι μόνο δικές σας.

Ταύρος : Πριν πείτε ένα ‘ναι’, σε μια πρόταση γάμου ή επανασύνδεσης ή σε κάτι που θα καθορίσει το ερωτικό μονοπάτι της ζωής σας, θα πρέπει να προσμετρήσετε…το τι θέλετε τελικά και εσείς να συμβεί.

Δίδυμοι : Η εποχή, επιτάσσει ανανέωση σε κάθε επίπεδο. Αυτό είναι και κάτι που θα σας παροτρύνει να βελτιώσετε και την εξωτερική σας εμφάνιση, που την έχετε ξεχάσει, κάπου μεταξύ ασταμάτητης εργασίας και κοινωνικών υποχρεώσεων.

Καρκίνος : Νιώθετε έτοιμοι να πάτε αυτήν την σχέση σε έναν γάμο ή ακόμη και ένα βήμα πιο κάτω, σε μια οικογένεια. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι μόνο καλές, άρα κάντε τους υπολογισμούς σας και αποφασίστε.

Λέων : Έχετε ακόμη μέσα στην ψυχή σας, τύψεις και ενοχές για καταστάσεις που συνέβηκαν στην προηγούμενη σας σχέση. Φυσικά και μπορείτε αν αντέχετε και ακόμη θέλετε, να διορθώσετε όλα τα λάθη σας.

Παρθένος : Τα άστρα σας δίνουν μέσα σε αυτόν τον μήνα, ακόμη μια ευκαιρία για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον αγαπημένο σας το τι πρέπει να γίνει, έτσι ώστε εσείς οι δύο επιτέλους να είστε μαζί και καλά.

Ζυγός : Δεν είστε μέσα στον χώρο της εργασίας σας, για να σας αξιολογούν οι συνάδελφοι και οι περίεργοι τριγύρω. Ξέρετε ποια είναι η θέση σας, άρα στους όποιους σχολιασμούς, απλά μην ανταπαντήσετε.

Σκορπιός : Ζητάτε περισσότερη προσοχή και χρόνο από τον σύντροφο σας, και μάλλον αυτό τον έχει πιέσει. Σίγουρα όλα μπορούν να γίνουν, αν και εσείς προτάξετε την διπλωματική σας συμπεριφορά.

Τοξότης : Αντιμετωπίζετε ακόμη μια φορά πρόβλημα με τον άνθρωπο σας, σε αυτήν την σχέση! Είναι γνωστά τα αίτια, και δεν αφορούν-βαραίνουν εσάς. Το ξέρει, και καλείται άμεσα να διορθώσει τα πάντα.

Αιγόκερως : Η εργασία σας και η οικονομική πίεση που ασκείται πάνω σας, σας κάνουν κάποιες φορές και ξεφεύγετε σε άσχημες συμπεριφορές προς τον άνθρωπο σας. Σίγουρα πρέπει να το πατάξετε αυτό.

Υδροχόος : Κάποιες φορές βλέπετε τον άνθρωπο σας, να βγάζει παιδικές – ανώριμες συμπεριφορές και αυτό ήδη σας έχει προκαλέσει σκέψεις, για το που θα μπορούσε αυτή η ερωτική σχέση να φτάσει.

Ιχθείς : Το ότι έχετε χωρίσει, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να σταματήσετε όλη την ζωή και καθημερινότητα σας. Το Καλοκαίρι συνεχίζεται, και εσείς θα έχετε πολλά καινούργια και πικάντικα φλερτ να σας περικυκλώνουν!

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,