Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-8-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-8-2018
<p>Κριός : Η χαμένη σας δύναμη και ζωτικότητα, επιστρέφει και σας κάνει ακόμη πιο μάχιμους, στην εργασία και στην ερωτική σας ζωή. Ένα μικρό διάλειμμα κάνατε και τώρα ξανα-δηλώνετε παρόν.

Ταύρος : Είναι προτιμότερο να είστε αισθηματικά μόνοι σας, παρά να ενταχθείτε σε μια νέα σχέση που τίποτα να σας μην σας ενθουσιάζει. Την μόδα, αφήστε την για τους πιο τολμηρούς.

Δίδυμοι : Ανακαλύπτετε σταδιακά ότι ο σύντροφος σας, έχει θέματα ακόμη ανοιχτά με το παρελθόν του, και ότι μάλλον δεν σας τα έχει πει όλα. Ενεργοποιηθείτε και θα μάθετε την αλήθεια.

Καρκίνος : Δεν είστε εσείς για να σας βαθμολογεί ο καθείς που εισέρχεται μέσα στην ζωή σας, σαν σύντροφος, αλλά ούτε και να σας κριτικάρει, για ότι έχετε κάνει πιο παλιά.

Λέων : Νέες ιδέες έχουν έρθει στην επιφάνεια, και με πρωτοβουλία του συντρόφου σας, που μάλλον θα δώσουν και άμεσες λύσεις στα πρακτικά προβλήματα, της καθημερινότητας σας.

Παρθένος : Αν έχετε μείνει μόνοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε ίσως και να σας φανεί πολύ περίεργο το φλερτ που θα έρθει από κάποιον καλό σας φίλο, που εδώ και καιρό σας θέλει!

Ζυγός : Τα έχετε βάλει με τον ίδιο σας τον εαυτό, που κατά καιρούς επιτρέπει σε ακατάλληλους έρωτες, να δρουν ελεύθερα. Το βαθύτερο λόγο τον ξέρετε μόνο εσείς.

Σκορπιός : Υπάρχουν κάποιες ακόμη δυσκολίες, στο να κλείσετε τους οικονομικούς και προσωπικούς σας λογαριασμούς με τα παλιά, αλλά θα τα καταφέρετε.

Τοξότης : Όσα μπορούν να γίνουν από εσάς, μην τα αφήσετε σε χέρια άλλων. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, το πιο πιθανόν είναι να προκύψουν λάθη.

Αιγόκερως : Δεν έχετε ακόμη πάρει τις αποφάσεις σας, για τον άνθρωπο που κάποτε σας πλήγωσε, και τώρα με λόγια και πράξεις μεταμέλειας, θέλει να είστε πάλι σε σχέση.

Υδροχόος : Η συμπεριφορές που ξεφεύγουν του μέτρου, δεν σας αφορούν καθόλου! Είτε αυτοί είναι φίλοι σας, είτε είναι οι συνάδελφοι σας, τα όρια είναι διακριτά.

Ιχθείς : Έχετε πιέσει τον εαυτό σας, με τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχετε επωμισθεί και μάλλον άθελα σας, έχετε απομακρύνει τους καλούς σας φίλους ακόμη και το ταίρι σας.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,