Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-8-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-8-2018
<p>Κριός : Υπάρχουν ακόμη ανοιχτές εκκρεμότητες με τον σύντροφο σας, που τώρα είστε με μια περίεργη κατάσταση επικοινωνιών και συναντήσεων. Προφανώς υπάρχει λόγος για αυτό!

Ταύρος : Ανεξαρτητοποιηθείτε από τα παλιά! Οι μέρες πια του Καλοκαιριού μετράνε ανάποδα, άρα μην χάσετε τυχόν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, που θα περάσουν από  μπροστά σας. 

Δίδυμοι : Πάντα υπάρχουν τρόποι, για το αέρινο ζώδιο σας για να ξανα-είστε μαζί με αυτόν που αγαπάτε. Επίσης, για το καλό όλων σας, τους τρίτους αφήστε τους έξω από αυτό.

Καρκίνος : Δεν είστε και στην πιο ανεβασμένη σας διάθεση, και αυτό έχει μπλέξει τις σκέψεις του συντρόφου σας, μήπως και συμβαίνει κάτι άλλο. Ξέρετε άλλωστε ότι είναι ζηλιάρης.

Λέων : Με τόσες δυσκολίες που έχετε περάσει, είναι λογικό πια και από την δική σας την  μεριά, να μην έχετε πια καμία υπομονή και ανοχή, για λάθη από τον άνθρωπο σας.

Παρθένος : Το ζώδιο σας έχει πιεστεί υπερβολικά, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, στον τομέα των σχέσεων όλων των ειδών. Από τα μέσα του Αυγούστου, όλα θα ισορροπήσουν ξανά.

Ζυγός : Θα έχετε πολλές και σημαντικές κοινωνικές προσκλήσεις από τους φίλους σας, αυτό το διάστημα. Είναι κάτι σίγουρα που θα σας βοηθήσει να ξανα-βρείτε, το χαμόγελο σας.

Σκορπιός : Η εργασία σας, απαιτεί μόνιμα μετακινήσεις! Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν βοηθάει μια ερωτική σχέση, έτσι ώστε να ριζώσει. Πάντως εσάς, κάποιος θα σας περιμένει.

Τοξότης : Δεν θέλετε ακόμη να πείτε, ότι έχει κλείσει μέσα στην καρδιά σας, ο κύκλος των συναισθημάτων για τον σύντροφο σας. Μάλλον θέλετε να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία.

Αιγόκερως : Δεν θα διστάσετε να μιλήσετε ίσως και λίγο πιο έντονα στο ταίρι σας, που δείχνει ότι έχει χαλαρώσει. Μην είστε και τόσο αυστηροί, Καλοκαίρι είναι άλλωστε.

Υδροχόος : Μπαίνετε σε μια άκρως ευνοϊκή περίοδο για τα οικονομικά – εργασιακά σας ζητήματα, που θα δώσουν και μια καλύτερη διάθεση στον ερωτικό τομέα.

Ιχθείς : Αν λέγατε ότι καλοπερνάτε μέσα στην σχέση σας, μάλλον θα ήταν ψέμα. Οι διαφορές σας πια είναι μεγάλες και πιθανόν να πρέπει, να παρθούν και από τους δύο σας αποφάσεις.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,