Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2018
<p>Κριός : Ακούτε όλα τα άλλα ζευγάρια που είναι καλά, και λίγο ζηλεύετε. Αν υπάρχει που θέλετε να διορθώσετε – καλυτερεύσετε μέσα στον δεσμό σας, τότε απλά κάντε το, χωρίς λοιπές καθυστερήσεις.

Ταύρος : Έχετε για αυτήν την ερωτική σχέση μεγαλόπνοα σχέδια, και μάλλον ταυτόσημα με αυτά που αποζητά και το ταίρι σας, Σίγουρα με τον κυβερνήτη σας, με θετικές όψεις, όλα θα έρθουν βολικά.

Δίδυμοι : Έχετε επιτρέψει σε παλιές καταστάσεις και πρόσωπα, να σας κρατούν πίσω από όλα αυτά τα καλά που βγαίνουν στον δρόμο σας. Αυτό λέγετε εμμονή και θα πρέπει να την περιορίσετε.

Καρκίνος : Έχουν λήξει πια οι αντιθέσεις και οι μεγάλοι καυγάδες με τον άνθρωπο σας, και τώρα έχετε βρει τα κουμπιά ο ένας του άλλου και σίγουρα όλα μπορούν, να κυλήσουν πιο ομαλά.

Λέων : Είστε επηρεασμένοι από τις δυσκολίες που περάσατε στο παρελθόν σας, σε έρωτες και σχέσεις, που τώρα σας φαίνεται αδιανόητο να δώσετε χώρο στην ζωή σας, για κάποιον νέο σύντροφο.

Παρθένος : Θέλετε να κάνετε άλλα πράματα στην ζωή σας, και σε όλους τους τομείς, και μάλλον έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκινήσετε τα σχέδια σας!

Ζυγός : Είναι μια περίοδος που σκέφτεστε πολύ τι πρέπει να γίνει στην προσωπική σας ζωή. Η τωρινή κατάσταση, δεν σας εκφράζει άρα οι αλλαγές θα είναι λυτρωτικές.

Σκορπιός : Είστε προκατειλημμένοι σε θέματα αληθινής αγάπης. Αυτό έχει τις βαθιές ρίζες του στο παρελθόν σας, που μόνο πληγές τελικά άφησε πάνω στην καρδιά και το μυαλό σας.

Τοξότης : Είστε θετικοί σε μια επανασύνδεση, αλλά αυτήν την φορά υπό τους δικούς σας αυστηρούς όρους. Προσοχή μόνο μην φτάσετε στο άλλο άκρο… του τιμωρού!

Αιγόκερως : Για χάρη σας, το έτερον σας ήμισυ μπορεί να κάνει πολλά. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα, θα σας πείσει για την αληθινή αγάπη του, και όλα όσα σας έχει τάξει.

Υδροχόος : Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή – εποχή, για να μιλήσετε στον σύντροφο σας, και να του εξηγήσετε όλα αυτά που πια εσείς επιθυμείτε… αλλά και τι μπορείτε να προσφέρετε.

Ιχθείς : Η θέληση σας, είναι και αυτή που τελικά θα φέρει τα καλά αποτελέσματα μέσα στην σχέση σας. Οι όποιες αντιξοότητες θα εξαλειφθούν άμεσα.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,