Προβλέψεις Ταρώ 12/8 - 19/8/2018

Προβλέψεις Ταρώ 12/8 - 19/8/2018
<p>ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Ενοχλείστε κάθε φορά που το ταίρι σας, δεν είναι σωστό και συνεπές σε όλα αυτά που σας τάζει. Κάτι τέτοιο, μια ανάλογη κατάσταση ζείτε και στο τώρα σας, και μάλλον θα πρέπει και εσείς να δείτε τι μπορεί τελικά να βελτιωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Τα νέα άτομα, που σας προσεγγίζουν και προτάσσουν τα θετικά τους στοιχεία για να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Αυτό είναι κάτι που απλά εσείς πάντα το προσπερνάτε και ψάχνετε να βρείτε, τι άλλο υπάρχει πίσω από την βιτρίνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Αυτή η εβδομάδα, θα είναι καθοριστική για την πορεία των επαγγελματικών σας. Αυτό πιθανόν και να σας αναγκάσει να κάνετε κάποια παραπάνω δρομολόγια, ή και να χρειαστεί να προσθέσετε εργατοώρες στο πρόγραμμα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Είστε από τα πιο λογικά ζώδια του  κύκλου, άρα αν έχετε απορίες για την σχέση σας, καλό θα ήταν να ρωτήσετε τον άνθρωπο σας, για το πώς βλέπει και επιθυμεί να συνεχιστεί αυτό που έχετε, στο εγγύς μέλλον.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Ξεχωρίστε μέσα στο μυαλό σας αν θέλετε μια περιστασιακή σχέση ή μια μόνιμη κατάσταση. Αυτό είναι και ο οδηγός, που θα έχετε από εδώ και πέρα στις επόμενες σας αναζητήσεις.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Κινείστε συνειδητά μέσα στην μοναξιά σας, και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε με έναν δικό σας τρόπο, πιο ασφαλείς. Με τα άστρα να σας δίνουν μεγάλη εύνοια, ένας νέος έρωτας θα έρθει στην ζωή σας, και όλα θα αλλάξουν.

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μπορεί να έχετε κάποια μικρά προβλήματα στην ερωτική σας σχέση, αλλά από την στιγμή που ο κυβερνήτης σας, θα φτάσει πιο βαθιά μέσα στο ζώδιο σας, όλα θα πάρουν τον δρόμο των μόνιμων αλλαγών – λύσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί να έχετε ματαιώσει κάποια σχέδια σας, αλλά είναι μόνο για να προλάβετε να διορθώσετε καταστάσεις, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα εδώ και μήνες.  Από τις 23/08 και μετά, θα είστε και πάλι σε καλή φόρμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Αυτές οι άσχημες καταστάσεις, που αντιλαμβάνεστε αλλά και βλέπετε στην δουλειά σας, είναι μόνο παροδικές. Εσείς διατηρείστε την καθαρή σας εικόνα και δείξτε το επαγγελματικό σας ταμπεραμέντο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Προβλήματα συναντήσεων και επικοινωνιακές δυσκολίες, έχουν φανερωθεί αυτές τις τελευταίες ημέρες μέσα στον δεσμό σας, και σας έχουν πραγματικά παραξενέψει, πάρα πολύ. Σίγουρα όμως έχουν επηρεάσει και τους δύο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Διαχωρίστε μέσα στο μυαλό σας, ποιον αγαπάτε …και ποιον τελικά χρησιμοποιείτε για να περνάτε καλύτερα τις μοναχικές σας ώρες. Οι μέρες θα φέρουν αποκαλύψεις, που θα σας πιέσουν πολύ.

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η εποχή έχει δοκιμάσει τις αντοχές σας, και σίγουρα έχετε δει και εσείς την πλήρη αλήθεια του ανθρώπου σας αλλά και αυτής της σχέσης. Να θυμάστε μόνο, ότι δεν χρειάζεται να υποστηρίζετε καταστάσεις που δεν σας αρέσουν.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018

Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018

Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018

Έχετε ακούσει πολλά για την ζωή του πρώην σας,

Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 15/7 - 22/7/2018

Έχετε μπει σε ένα καλούπι, που δεν είναι δικό σας και το ξέρετε.

Προβλέψεις Ταρώ 18/6 - 24/6/2018

Προβλέψεις Ταρώ 18/6 - 24/6/2018

Προβλέψεις Ταρώ 18/6 - 24/6/2018

Αυτά που έχετε αλλάξει, για να διευκολυνθεί ο άνθρωπος σας και η καθημερινότητα του,

Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018

Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018

Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018

Δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε και να υποστηρίξετε σχέσεις και ερωτικές υποθέσεις