Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-8-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-8-2018
<p>Κριός : Εσείς με το ζόρι, δεν κάνετε τίποτα. Μπορεί να σας πολιορκεί έντονα, κάποιος παλιός σας θυελλώδης έρωτας, αλλά μάλλον δεν πιστεύετε ότι κάτι μπορεί να ξαναγίνει.

Ταύρος : Μια πολλή δημιουργική και παραγωγική περίοδος, που θα δείτε ότι όλα έχουν το τίμημα τους τελικά. Είναι θέμα χρόνου η οικονομική ισορροπία, να έρθει και πάλι στην ζωή σας.

Δίδυμοι : Οι γνωριμίες, πολλές. Κάτι αξιόλογο, μάλλον τίποτα ακόμη! Μπορεί να είστε επηρεασμένοι από όλα αυτά τα άσχημα που περάσατε με τον πρώην, αλλά είναι κοντά ο νέος έρωτας.

Καρκίνος : Έχετε απομακρυνθεί από τους καλούς σας φίλους…για χάρη κάποιου νέου έρωτα, που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να καταλάβετε αν τελικά αξίζει τον κόπο.

Λέων : Είναι καλός ο μήνας αυτός για να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και να φέρετε νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα στην καθημερινότητα σας. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα.

Παρθένος : Πολλή η θετική και η ερωτική ενέργεια, που υπάρχει στην σχέση σας και αυτό σας κάνει απείρως πιο ασφαλείς με τον άνθρωπο σας. Ίσως να υπάρξουν και ακούσματα για έναν απόγονο!

Ζυγός : Μαγνητίζετε τα βλέμματα από όπου και να περάσετε. Έχετε γίνει πάντως δημοφιλής με την Αφροδίτη μέσα στο ζώδιο σας. Άρα, φροντίστε αυτό να το εκμεταλλευτείτε.

Σκορπιός : Οι συνθήκες μέσα στο χώρο που εργάζεστε ή το δικό σας το επάγγελμα, έχουν στρώσει και πλέον θα έχετε και μια  καλύτερη ψυχολογία, για την ερωτική σας ζωή.

Τοξότης : Αν έχετε τσακωθεί, αυτό το χρονικό διάστημα με το αγαπημένο σας ταίρι, μην κάνετε κάποια προσπάθεια επανασύνδεσης. Ξανα-σκεφτείτε το μετά τις 19/08.

Αιγόκερως : Οι εντάσεις, έχουν κορυφωθεί εντός της σχέσης σας και μάλλον έχετε πει πράματα, που είναι ακραία και ίσως να μην τα εννοείτε. Μάλλον πρέπει να τολμήσετε το πρώτο βήμα.

Υδροχόος : Με τις πιθανότητες δεν παίζετε εσείς. Θέλετε να είστε 100% σίγουροι για αυτά που λέτε και σας λένε, και ειδικά όταν εμπλέκονται και συναισθήματα. 

Ιχθείς : Δεν θα πρέπει να σας απασχολεί το παρελθόν του ατόμου που αγαπάτε. Με την μόνιμη σας ενασχόληση, σίγουρα δείχνετε και την ανασφάλεια σας.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,